Renegade Ops | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    renegade
developer: Avalanche Studios
publisher: SEGA
genre: action / shooter
platforms: PC - X360 - PS3
تاریخ انتشار: نامعلوم 2011
play modes: single / multiplayer

logo.png

GTA2 در جنگل
======================

اگر تابحال بازی GTA2 را بازی کرده اید و با دوربین از بالای آن آشنا هستید, پس به دنبال این بازی نیز باشید. شرکت Avalanche Studios سازنده ی سری بازیهای Just Cause اینبار با یک سبک متفاوت و جذاب مهمان PC هایمان هست. شخصی دیوانه قصد دارد تا دنیا را نابود کند و باز هم وظیفه ی شماست که جلوی او را گرفته و صلح را به جهان باز گردانید. از داستان کلیشه ای این بازی که بگذریم, شما در این بازی شاهد یکی از بهترین شوترهای دوربین ایزومتریکی خواهید بود. در این بازی میتوان با انتخاب انواع و اقسام وسایل نقلیه از تانکها و جیپ های تا دندان مسلح گرفته تا هلیکوپتر های آماده به شلیک, به جنگ با دشمنان در یک جنگل گرمسیری بروید (علاقه ی مفرط Avalanche Studios به جنگل)

علاوه بر امکان بازیه تکنفره, می توانید بصورت دونفره و split screen و یا 4 نفره و آنلاین, اقدام به پاکسازی و منفجر کردن مواضع دشمن بکنید. با توجه به تریلر و تصاویری هم که من دیدم, بازی از گرافیک خیلی زیبا و چشم نوازی بهره می برد.

تصاویر:

http://www.co-optimus.com/article/6377/split-screen-shown-in-latest-renegade-ops-screenshots.html

http://segahd.com/?p=2157

وبسایت رسمی بهمراه تریلر و تصاویر

تصاویر بیشتر

آخرین ویرایش:
سیستمم خوبه نزدیک دومیس بازی اخه سیستم خیلی بالایی نمیخواد سیستمم trine 2 عالی اجرا میکنه. گیر فقط تو بازی نیست که از همون لگوئ اولش گیر میکنه تا منو ها و خود بازی.برنامه ای لازم نداره شایدم بازی که دانلود کرده بودم اشکال داره از یه سایت ایرانی دانلود کردم یه فایل iso بود کرکشم جدا داخلش بود.ببخشید شما ابدیتشم نصب کرده بودید

نه آپدیتو نصب نکردم. حالا نصب کن شاید کمکی کرد

اقا تو رو خدا کمک کنید بازی بدون اپدیت نصب کردم بازم مشکل حل نشد از کرکSKIDROW و THETA هم استفاده کردم بازم درست نشد از اول باز همین جوری گیر میکنه ببینید یه بازی ارکید چطوری اعصابمو خورد کرده اصلا به ضعیف یا قوی بودن سیستمم ربطی نداره گرافیکشم تا اخرین حد اوردم پایین بازم درست نشد بازی های بزرگ خیلی راحت اجرا میکنم.بازی را از سایت p30day در دو پارت دانلود کردم البته چند روزی طول کشید stop و resume زیاد داشتم اما خیلی راحت دو پارت بدون پیغام و مشکلی به هم چسبدند یه فایل iso بود نصبشم خیلی راحت انجام شد موندم مشکلش کجاست. به نظر شما اگه از یه جای دیگه بدون stop دانلود کنم مشکل حل میشه البته بازی اینجوری زیاد دانلود کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتند.اگه راه حلی به نظرتون میرسه لطفا کمک کنید .ممنون

sسلام دوستان میدونید بازی خیلی خوبیه فقط برا 2و3 ساعت کل بازی تو یه جزیرست ....
به نظر من این بازی یه جورایی برا تست و به رخ کشیدن موتور گرافیک محشرشونه...

خوب دانلودش تموم شد و اجراش کردم در مقایسه با نسخه PS3خیلی فرق می کنه :dکلا از اون بازی های کمیاب هست

فقط کنترلش ماشین دقیقا چطوری هست من باهاش مشکل دارم

خوب دانلودش تموم شد و اجراش کردم در مقایسه با نسخه PS3خیلی فرق می کنه :dکلا از اون بازی های کمیاب هست

فقط کنترلش ماشین دقیقا چطوری هست من باهاش مشکل دارم

کنترلش اولش سخته ولی عادت میکنی.یکم بازیکنی دستت میاد.

من میخوام ارجینال بخرم از استیم چجوری؟
یه زمان بود که یه سایت برزیلی 5 تا نسخه از بازی رو 7 دلار میفروخت.منم از اونجا گرفتم.ولی اگه میخوای بخری الان باید از دلال هایی که اینجا برای بچه ها بازی میگیرن بگیری.

یه زمان بود که یه سایت برزیلی 5 تا نسخه از بازی رو 7 دلار میفروخت.منم از اونجا گرفتم.ولی اگه میخوای بخری الان باید از دلال هایی که اینجا برای بچه ها بازی میگیرن بگیری.

اونوقت این دلال های گرامی رو از کجا میشه پیدا کرد؟

برید تو تنظیمات بازی کنترل رو حالت تانک همچین چیزی بود بردارید حالت عادی می شه البته اون تانک رو یادم نمیاد اما برید خودتون پیدا می کنید, راستی من نسخه استیم دارم اگه خواستین بیایید بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or