Remodeled PS3

در مورد سود یا ضرری که روی ps3 هست همینقدر بگم که هنوز دقیق معلوم نشده که آیا واقعا ضرر میده یا به سود دهی رسیده!
البته پارسال یه بار سونی اعلام کرده بود که فروش کنسول ps3 به سود دهی نسبی رسیده .
یه بار هم یکی از مسئولانشون گفت که تقریبا 30/40 دلار روی هر کنسول ضرر متحمل میشدند!
فعلا منتظر آمار دقیق در این مورد هستیم!

در مورد سود یا ضرری که روی ps3 هست همینقدر بگم که هنوز دقیق معلوم نشده که آیا واقعا ضرر میده یا به سود دهی رسیده!
البته پارسال یه بار سونی اعلام کرده بود که فروش کنسول ps3 به سود دهی نسبی رسیده .
یه بار هم یکی از مسئولانشون گفت که تقریبا 30/40 دلار روی هر کنسول ضرر متحمل میشدند!
فعلا منتظر آمار دقیق در این مورد هستیم!
ميدونم مرتبط نيست به اينجا ولي:
تقريبا 5 يا 6 ماه پيش بود كه تو بيشتر سايتا نوشته بودند 48$ روي هر دستگاه و مصلما تا الان اين قضيه با كار هاي كه سوني انجام ميده تا قيمت تموم شده پايين بياد كم شده!(سايت هاي تخصصي PS3)

پس باید صبر کنیم تا توی e3 مشخص بشه
احتمالش خيليه
من که توی روزنامه خوندم گفته بود که تو نمایشگاه e3 امسال عرضه میشه این درسته یا نه؟
روزنامه هاي ايران هيچي بارشون نيست!اصلا هم توجه نكنيد!
(كلا پرتو پلا زياد ميگن!!!:evil:)

یه خبر جالب!

من چند روز پیش رفتم پاساژ لباف.یدونه از این دست فروشا یه چیزی کاملا شبیه همینای که میبینید تو سایتا گذاشته بود من که اصلا اینقدر گیج شدم یادم رفت عکش بگیرم براتون بزارم.:(

من چند روز پیش رفتم پاساژ لباف.یدونه از این دست فروشا یه چیزی کاملا شبیه همینای که میبینید تو سایتا گذاشته بود من که اصلا اینقدر گیج شدم یادم رفت عکش بگیرم براتون بزارم.:(
ميلاد جون اينچيزی که شما ميگی الان ديدی من حدود 6 ماه پيش ديدم
اين عکس هايی که گزاشتی متعلق به ميکرو يا سگا اي هست که چينيها اونو به شکل پلی س ولی به صورت اسليم دادن بيرون
اين کنسول در حقيقت ميکرو يا سگايی هست که چينيها به شکل پلی 3 اسليم در آوردن و فوق العاده هم جنس افتضاح اي داره

من که توی روزنامه خوندم گفته بود که تو نمایشگاه e3 امسال عرضه میشه این درسته یا نه؟
چند وقت پیش توی روزنامه ضمیمه کلیک عکس پی اس پی که با فوتوشاپ دکمه های 360 رو روش گذاشته بودن و سفیدش کرده بودن گذاشته بودن بعد بالان نوشته بود:
Xbox Travel :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or