Remodeled PS3

Only PS3

کاربر سایت
فقط چند عكس است!هنوز هيچ چيز تعييد نشده!
9cb5b1630592e7baa0e68c589cb9aa42.jpg

7f82457516092f217af880289163ab6c.jpg

http://render.5d6d.com/userdirs/9/d/render/attachments/day_090514/20090514_9654d2ef3f23eda5013co0ciWw0qu2QE.jpg

http://render.5d6d.com/userdirs/9/d/render/attachments/day_090514/20090514_e6be55525bc487b789c3HZpA4IWwjvst.jpg

http://render.5d6d.com/userdirs/9/d/render/attachments/day_090514/20090514_cac687f1e2809b0a2a9f2E2MJAMQm5xa.jpg

آخرین ویرایش:
Fake هست میلاد . Fake . تو چرا ساده شدی .
اگر مثل من دل و روده PS3 رو بریزی بیرون میفهمی حداقل دیگه انقدر کوچیک نمیشه . :دی
ميدونـــــــــــم! ولي PS2 رو كه يادته آرش!الان شده فسقل:biggrin1:
ولي در كل بعضي شايعه ها به واقعيت مي پيونده!

ميدونـــــــــــم! ولي PS2 رو كه يادته آرش!الان شده فسقل:biggrin1:
ولي در كل بعضي شايعه ها به واقعيت مي پيونده!
میدونم میلاد . آره خوب درسته ولی اخه این خیلی کوچیک شده :دی
ولی اگر واقعی باشه اصلا قشنگ نیست این PS3 کجا و اون PS3 کجا :دی

بابا این تابلو Fake ‍ه :دی چینی ها هم خوشن دوتا پلاستیک داغون سر هم کردن میگن PS3 جدید
باشه خوب چرا ميزيني...!!!:biggrin1:من كه ننوشتم تعييد شده!يا 100%مي خواهد بياد!
میدونم میلاد . آره خوب درسته ولی اخه این خیلی کوچیک شده :دی
ولی اگر واقعی باشه اصلا قشنگ نیست این PS3 کجا و اون PS3 کجا :دی
آره بايد 2تا آجر بزارن روش باد تكونش نده!:-":biggrin1:

بعید هم نیست واقعی باشه !!!
ولی اگر واقعی باشه به احتمال نسبتا زیاد جوری ساخته می شه که کپی خور شه و در این چند سال باقی مونده تا PS4 ضرر و زیان ها رو کاهش بده !!! :cool2:

ولی اگر واقعی باشه به احتمال نسبتا زیاد جوری ساخته می شه که کپی خور شه و در این چند سال باقی مونده تا PS4 ضرر و زیان ها رو کاهش بده !!! :cool2:
بله . استفاده کردیم . :laughing:
سونی میاد PS3 رو جوری درست می کنه که کپی خور بشه ؟ !
خوبه شما ضرر ها و زیان های PS3 رو شناختی و راه حلش هم گفتی وگرنه الان سونی ورشکست میشد :دی .
یکم تامل قبل از پست بد نیست نترسید به جایی برنمیخوره .

905.gif

شما به استخدام سونی در بیا که ان شاء الله دیگه ضرر نکنه!
سونی psp هم داره جوری جلو میبره که کرک نشه اونوقت شما میفرمایید برای جلو گیری از ضرر پی اس 3 رو جوری طراحی کنه که کرک بشه...جای بسی lol دارد
ugly004.gif

همین که تو این نسل مایکرو گذاشته 360 رو کرک کنیم جای بیسی شکر داره...خدا رو چه دیدی...شاید در آینده همین 360 هم کپی خور نشه! دیگ!ه یا حداقل نسل بعدیش نشه!

خوب نزنید بابا غلط کردیم یه چیز گفتیم :(
خوب شما هم به جای اینکه کار های sony رو ذکر کنید فکر کنید که قصد من از زدن این حرف چیه : دلیل اینه که به دلیل کپی خور نشدن بازی های ps3 , فروش xbox360 از ps3 بیشتر بوده و اگر ps3 کپی خور می شد کمتر کسی xbox360 می خرید .
حالا اگر این ps3 slim کپی خور شه فروشش بالاتر نمی ره ؟؟؟؟؟ /:)

خوب شما هم به جای اینکه کار های sony رو ذکر کنید فکر کنید که قصد من از زدن این حرف چیه : دلیل اینه که به دلیل کپی خور نشدن بازی های ps3 , فروش xbox360 از ps3 بیشتر بوده و اگر ps3 کپی خور می شد کمتر کسی xbox360 می خرید .
نکنه منظورت بازار ایرانه؟!!!!
اوه مای گاد!!!

PS3 الان طبق براوردی که شده داره با قیمتی حدقل 100 دلار ضرر فروخته میشه یعنی یه ps3 40 gig چیزی حدود 500دلار برای سونی خرج بر میداره اما سونی داره اونو با قیمت 400 دلار میفروشه!
بنظر شما دلیل این که سونی داره یه همچین خریتی میکنه چیه؟ سودی که برای سونی در زمینه ی ps3 حاصل میشه سود فروش خود ps3 نیست بلکه سودی هست که از فروش بازیا بدست میاره! پس کرک شدن این کنسول نه تنها برای سونی سود نداره بلکه به شدت براش ضرر داره!

سوني خرج كرده كه نشه بعد بياد...
فروش كجا؟؟؟
PS3 الان طبق براوردی که شده داره با قیمتی حدقل 100 دلار ضرر فروخته میشه یعنی یه ps3 40 gig چیزی حدود 500دلار برای سونی خرج بر میداره اما سونی داره اونو با قیمت 400 دلار میفروشه!
بنظر شما دلیل این که سونی داره یه همچین خریتی میکنه چیه؟ سودی که برای سونی در زمینه ی ps3 حاصل میشه سود فروش خود ps3 نیست بلکه سودی هست که از فروش بازیا بدست میاره! پس کرک شدن این کنسول نه تنها برای سونی سود نداره بلکه به شدت براش ضرر داره!
48 تا ميثم:biggrin1:
ميثم ديگه در مورد سوني اينجوري نگو مگر نه با من طرفي(شوخي):biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or