Remember Me | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازی رو شروع کردم.:دی
با اینکه پلتفورمرش یکم اذیت میکنه ولی اگه بهش عادت کنی و یاد بگیری چی جوری استفاده کنی خیلی هم بهت خوش میگذره.
فایتنگش هم که همه بازی کردن و می دونن الکی نیست که همینجور دکمه بزنی بری جلو و باید تاکتیک و استراتژی داشته باشی تا بتونی لذت ببری و بازی رو یونیک کرده.
داستان بازی هم که واقعا زیباست. من واقعا باورم نمیشه که IGN چی جوری به این بازی 5.9 داده.

تا اینجا که من بازی کردم خیلی خوب بوده و حقش بیشتر ازینا است.

دوستان اینجا رو میشه یه توضیح بدید چی کار کنم :

همون اوایل بازی شاید حدودنیم ساعت یا چهل دقیقه از بازی که گذشته به جایی میرسیم که یک نفر به اسم دیوید روی تخت بسته شده و باید دور تخت بچرخیم و دست یارو و ماسکش رو باز کنیم . اما من دقیقا نمیدونم باید اینجا چی کار کرد .
میشه یکی توضیح بده چی کار کنم ؟

دوستان اینجا رو میشه یه توضیح بدید چی کار کنم :

همون اوایل بازی شاید حدودنیم ساعت یا چهل دقیقه از بازی که گذشته به جایی میرسیم که یک نفر به اسم دیوید روی تخت بسته شده و باید دور تخت بچرخیم و دست یارو و ماسکش رو باز کنیم . اما من دقیقا نمیدونم باید اینجا چی کار کرد .
میشه یکی توضیح بده چی کار کنم ؟
ببین هر خاطره ای یک تعداد گلیچ داره ینی جاهایی که میشه تغییرشون داد شما با استفاده از استیک چپ زمان رو جابجا می کنی و هرکدوم از گلیچا رو که خواستی فعال می کنی(همینجوری که زمان رو جابجا می کنی روی گلیچا مربع های رنگی میاد که معلوم میشه اون گلیچه) تا به اون نتیجه ای که می خوای برسی مثلا اون خاطره اولش باید بری سرنگی که دکتر تزریق می کنه رو عوض کنی بعد ماسک صورتشو باز کنی بعد دستبند رو باز کنی تا دکتره برای حفظ جونش اینو بکشه و در نتیجه دختره دلیلی نداشته باشه که بخواد برا اون شرکته کار کنه و در نتیجه کمک نیلین کنه به جای اینکه بخواد بکشتش

سلام دوستان کمک .بعد از این که دکتره کویینه یا کوییکه میمره غول زشترو چجوری باید کشت ؟

کار خاصی نداره شما فکوس جمع کنین و بعد از اینکه پر شد از Sensen قدرت استفاده کنین تا گاردشو بشکونین. همنیجوری همین کارو بکنین تا بمیره.

با اینکه پلتفورمرش یکم اذیت میکنه ولی اگه بهش عادت کنی و یاد بگیری چی جوری استفاده کنی خیلی هم بهت خوش میگذره.
فایتنگش هم که همه بازی کردن و می دونن الکی نیست که همینجور دکمه بزنی بری جلو و باید تاکتیک و استراتژی داشته باشی تا بتونی لذت ببری و بازی رو یونیک کرده.
داستان بازی هم که واقعا زیباست. من واقعا باورم نمیشه که IGN چی جوری به این بازی 5.9 داده.

خداییش این نمره رو داده ؟ عجب خرایین ای منتقدای Ign من که کمتر از 7 نمیدم خداییش بازی عالی نیست ولی ولی خوبه...

- - -ویرایش - - -

خداییش این نمره رو داده ؟ عجب خرایین ای منتقدای Ign من که کمتر از 7 نمیدم خداییش بازی عالی نیست ولی خوبه...

بي زحمت ميشه يه كوچولو توضيح بدين راجع به بازي؟ارزش خريد داره؟

گرافیک بازی بسیار فانتزی و به صورت تک رنگ و سایه دار کار شده که جلوه زیبایی را به کاربر نشون میده...

تنوع مراحل به نسبت چالش هایی که در اون قرار میگیرید جالب و متنوع هست و شما را ساعتها درگیر میکنه...

داستان بازی هم که یک ایده جدیده و تا حالا توی این سری از بازیها برای اولین باره که با این مدل داستان روبرو هستیم.

در کل بازی خوش دست و روان و بسیار معتاد کننده هست و میتونه تا اومدن بازیهای تابستان یک انتخاب ایده ال باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or