Remember Me | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Remember Me

news_gc_capcom_presents_remember_me-13165.jpg

Release Date:May 2013
Publisher: Capcom
Developer:
Dontnod
Genre: Third Person Shooter

Remember Me بازی جدید کمپانی معروف Capcom هست که توسط استدیو Dontnod تازه تاسیس شده فرانسوی در حال ساخت هست.
اطلاعات زیادی فعلا از بازی نیومده فقط میشه گفت که بازی در سال 2048 در نئو پاریس اتفاق میوفته و در مورد خرید فروش حافظه هست! سخصیت اصلی بازی دختری به اسم Nilin هست که یک شکارچی حافظه هست! Nilin قابلیت های مثل مشت زدن و بالا رفتن از دیوار و ساختمان ها رو داره.
دو Trailer و چند اسکرین هم از بازی منتشر شده.

Screenshots

1920x1080

Trailers

m27922.jpg

Memory Remix Gameplay - 720p

m27920.jpg

Announcement trailer - 720p

آخرین ویرایش:
چیزی به انتشار بازی نمونده ، بازی کمتر یک ماه دیگه عرضه میشه یعنی در تاریخ June 4 2013 مصادف با 14 خرداد ماه !
ظاهرا بازی خوبی به نظر میاد و سبک جدیدی رو کپکام به نمایش گذاشته اونم با یه شخصیت زن ! باید دید و صبر کرد که چه نمراتی رو کسب می کنه !

تاپیک هم مهم میشه
از هر گونه اسپم هم جدا خودداری کنید.

3 روز دیگه بازی عرضه میشه :x بنظرم یه IP خوب میتونه بشه

- - -ویرایش - - -

3 روز دیگه بازی عرضه میشه :x بنظرم یه IP خوب میتونه بشه

بازی های Capcom که کرک کردنشون کار بغال سرکوچست :d تازه وقتی بازی برای کنسول ها لیک شده دیگه کرک کردنش فکر نمی کنم سخت باشه
همون روز میاد :d شایدم زودتر :d

عجیبه 5.9 یکی زبانش خوبه لطف کنه بره ببینه مشکل بازی چیه که امتیاز کم داده:-/
به طور خلاصه می گه ایده های خوبی داره و داستانش جالبه و گرافیکش هم خوبه.
ولی می گه گیم پلیش کلهم آشغاله (platforming , combat , ...) و تکراری می شه و هیجان و تنوعی هم نداره.
------------------------------
از بازی های کپ کام انتظار بیش از این واقعا نمی ره. کپ کام همون DmC هم که زد من حسابی جا خوردم که کپ کام تونسته بازی خوب بزنه!!

به طور خلاصه می گه ایده های خوبی داره و داستانش جالبه و گرافیکش هم خوبه.
ولی می گه گیم پلیش کلهم آشغاله (platforming , combat , ...) و تکراری می شه و هیجان و تنوعی هم نداره.
------------------------------
از بازی های کپ کام انتظار بیش از این واقعا نمی ره. کپ کام همون DmC هم که زد من حسابی جا خوردم که کپ کام تونسته بازی خوب بزنه!!

اونم خیلی خوب شد چون داد بازی رو داد دستِ یه HnS سازه عالی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or