Remember Me قرار بود در انحصار Sony باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20120816_remember_me.jpg

Remember Me عنوان جدید شرکت Capcom، ابتدا قرار بود به صورت انحصاری برای Sony باشد که بعد این عمل لغو شد.
شرکت Dontnod سازنده‌ی فرانسوی این بازی اعلام داشت که این بازی در Gamescom پارسال با نام Adrift و به صورت انحصاری برای PlayStation 3 معرفی شد اما پس از مدتی Sony بازی را رها نمود.
این شرکت در مصاحبه با GamesIndustry اذعان داشت: "Sony در سال گدشته تعدادی از عناوین خود را [که Adrift هم شامل آن ها بود] لغو نمود اما به لطف سرمایه گذاران دیگر ما توانستیم تا دوباره به ساخت این IP ادامه دهیم. سپس ما با یک ناشر که بیشتر به بازی اهمیت می‌داد قرارداد امضا کردیم."
آن ناشر Capcom بود؛ اما Guilbert اعلام کرد که بازی که امسال شاهد معرفی آن بودیم تفاوت هایی نیز با چیزی که Sony می‌خواست تا ما بسازیم نیز دارد.
آن ها ادامه می‌دهند: "این عنوان با عنوان قبلی یکی نبوده و تغییر یافته است؛ این بازی با چیزی که قبلا برای Sony می‌ساختیم تفاوت دارد. Sony می‌خواست تا روند ساخت و مدل بازی تغییر کند ولی ما با این تغییرات سازگار نبودیم؛ لازم به ذکر است که ما هنوز هم دارای یک ارتباط خوب با آن ها هستیم."
بازی Remember Me در May 2013 و برای Xbox360 و PlayStation 3 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
من خیلی از این بازی خوشم اومد. وقتی اون تریلر رو دیدم که این دختره رفت تو ذهن اون آدمی که هدفش بود و وقایع اتفاق افتاده رو تغییر داد و باعث خودکشی اون طرف شد واقعا حال کردم:دی خیلی باحال بود و خلاقیت توش موج میزد. انحصاری سونی بودن یا نبودنش هم مهم نیست. اما بنظرم اینکه سونی ولش کرده دلیل نمیشه که بازی بدی بوده که بی خیالش شده.

من خیلی از این بازی خوشم اومد. وقتی اون تریلر رو دیدم که این دختره رفت تو ذهن اون آدمی که هدفش بود و وقایع اتفاق افتاده رو تغییر داد و باعث خودکشی اون طرف شد واقعا حال کردم:دی خیلی باحال بود و خلاقیت توش موج میزد. انحصاری سونی بودن یا نبودنش هم مهم نیست. اما بنظرم اینکه سونی ولش کرده دلیل نمیشه که بازی بدی بوده که بی خیالش شده.
یادم نیست کجا خوندم. ظاهراً سونی خواستاره تغییر توی بازی بود که اینها قبول نکردن واسه همین معامله شون نشد. بهتره بگیم Dontnod سونی رو رها کرد :دی.

یادم نیست کجا خوندم. ظاهراً سونی خواستاره تغییر توی بازی بود که اینها قبول نکردن واسه همین معامله شون نشد. بهتره بگیم Dontnod سونی رو رها کرد :دی.
اگه اینجوری هم بوده باشه که خوب پس خود سازنده ها خواستن:دی در کل برای من که فرقی نداره و من که خیلی ازش خوشم اومده.

بازی به نظر خوبیه چرا سونی ولش کرده خدا عالمه . فک کنم در آینده به عنوانه فوق محبوبی تو این سایت تبدیل خواهد شد چون سونی رهاش کرده :دی
برای من که این چیزا مهم نیست. دیگه سعی کنید خداییش بی خیال این چیزا بشید و از همه بازی های خوب لذت ببرید و اینقدر بهم دیگه گیر ندید که سونی بده مایکرو خوبه. لذت ببرید از چیزی که دوست دارید اینقدر تو سر و کله هم نزنید به جایی نمیرسه!

تو متن خبر خوندی:دی
Sony می‌خواست تا روند ساخت و مدل بازی تغییر کند ولی ما با این تغییرات سازگار نبودیم؛ لازم به ذکر است که ما هنوز هم دارای یک ارتباط خوب با آن ها هستیم."

اگه اینجوری هم بوده باشه که خوب پس خود سازنده ها خواستن:دی در کل برای من که فرقی نداره و من که خیلی ازش خوشم اومده.
برای منم فرقی نمیکنه :دی. فقط On-Stage ش Off-Screen هست. کاش مثل Army of Two همون بخش رو منتشر کنه سازنده. همه جا تاریکه دید نداریم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or