Remember Me قرار بود در انحصار Sony باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20120816_remember_me.jpg

Remember Me عنوان جدید شرکت Capcom، ابتدا قرار بود به صورت انحصاری برای Sony باشد که بعد این عمل لغو شد.
شرکت Dontnod سازنده‌ی فرانسوی این بازی اعلام داشت که این بازی در Gamescom پارسال با نام Adrift و به صورت انحصاری برای PlayStation 3 معرفی شد اما پس از مدتی Sony بازی را رها نمود.
این شرکت در مصاحبه با GamesIndustry اذعان داشت: "Sony در سال گدشته تعدادی از عناوین خود را [که Adrift هم شامل آن ها بود] لغو نمود اما به لطف سرمایه گذاران دیگر ما توانستیم تا دوباره به ساخت این IP ادامه دهیم. سپس ما با یک ناشر که بیشتر به بازی اهمیت می‌داد قرارداد امضا کردیم."
آن ناشر Capcom بود؛ اما Guilbert اعلام کرد که بازی که امسال شاهد معرفی آن بودیم تفاوت هایی نیز با چیزی که Sony می‌خواست تا ما بسازیم نیز دارد.
آن ها ادامه می‌دهند: "این عنوان با عنوان قبلی یکی نبوده و تغییر یافته است؛ این بازی با چیزی که قبلا برای Sony می‌ساختیم تفاوت دارد. Sony می‌خواست تا روند ساخت و مدل بازی تغییر کند ولی ما با این تغییرات سازگار نبودیم؛ لازم به ذکر است که ما هنوز هم دارای یک ارتباط خوب با آن ها هستیم."
بازی Remember Me در May 2013 و برای Xbox360 و PlayStation 3 منتشر خواهد شد.
منبع
 
آخرین ویرایش:
هنوز خیلی تا عرضه بازی مونده هرچی هم ایراد داشته باشه میتونه برطرف بشه!!
دلیل نمیشه چون سونی نخواستتش بازی ایراد داشته باشه!!
اکتیویژن هم Sleeping dogs رو نخواست ولی بازیش خیلی خوب از آب دراومد!!
 
به نظر من هم یه ریگی تو کفش اینا هست . بازی باب میل سونی نبود بیخیال شد . سونی عمرا بازی خوب رو بیخیال بشه . الانم طرف اومده گفته ما بازی رو تغییر دادم و فلان فلان که مثلا اره بازی خوب شده !!
 
با سیاست سونی جور در نیومده لابد !!
مگه سونی پیغمبره که چون بازی رو رها کرده یعنی بازی ایراد داره یا مشکوکه ؟؟
تفسیراتی میکنید ها !!! :d

----------------------------------------------
کی گفته هر چی مشکوکه ایراد داره؟
یاد نمیاد گفته باشم ایراد!!!
کلا گفتم باووو
اعصابت خرابه وا :|
 
آخرین ویرایش:
ولی بازیش خیلی جالب بنظر میاد ، گیم پلی خاصی داشت ... ضمن اینکه گرافیکش هم بنظر من از همه Open World های این نسل یه سر و گردن بالاتر بود !
 
یک سال و نیم پیش در مورد این پروژه گفته بودم.
Dontnod Entertainment :

يکي از بازيهايي که به شخصه بيصبرانه منتظر ديدنش هستم اولين بازي استوديو فرانسوي Dontnod است،اين تيم به مدت سه سال و نيم است در حال کار بر روي يک پروژه بزرگ (AAA) باسبکي خاص است.طبق گفته هاي سازندگان اين بازي يک اکشن/ادونچر با عناصر نقش افريني در يک دنياي خاص است که از لحاظ گيم پلي شباهت هايي هم به Heavy Rain (البته سريعتر) خواهد داشت.اين پروژه فعلا با اسم رمز Adrift در حال ساخت است و به نظر ميرسد يک IP جديد باشد.سازنگان قول رونمايي کامل را براي E3 داده اند.
===================
آقای Dontnod سازنده‌ی فرانسوی این بازی اعلام داشت که این بازی در Gamescom پارسال با نام Adrift و به صورت انحصاری برای PlayStation 3 معرفی شد اما پس از مدتی Sony بازی را رها نمود.
Dontnod اقا نیست ، نام استودیو سازنده بازی ـه.
 
گرافیک بازی که عالی بود، داستان بازی هم که شدیدن جالب میزنه، گیم پلیش هم که خلاقانه بود.
یعنی واقعن حال کردم با بازی.
فقط کاش ناشر بازی SE یا Ubi یا EA بودن :دی. حتا Acti هم تو این اوضاع از کپکام بهتره . . .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or