تهیه کننده سری بازی های Street Fighter، آقای Yoshinori Ono به بازدید و مشاوره از Dontnod Entertainment، سازنده عنوان اکشن Remember Me، که توسط Capcom سال آینده منتشر خواهد شد، پرداخته است.
بر طبق گزارشی از Eurogamer، آقای Ono به نظارت و مشاوره در بخش سیستم مبارزات بازی خواهد پرداخت.
تهیه کننده ارشد Capcom، آقای Mat Hart به Eurogamer گفت:
این عنوان سیستم مبارزاتی بر مبنای combo خواهد داشت که با special moves (حرکات مخصوص) و finishing moves (حرکات پایان دهنده) کامل خواهد شد. Jean-Maxime Moris از بنیان گذاران Dontnod گفت:او رئیس من است و من و او به طور منظم در مورد بازی صحبت می کنیم و او با من به پاریس آمد. او با تیم سازنده و بازی آشنایی کامل دارد. من همیشه از دانش او بهره می برم و همیشه او را در جریان پیشرفت بازی می گذارم.
Hart همکاری Capcom و Dontnod در ساخت Remember Me را به همکاری Capcom با Ninja Theory در ساخت عنوان DmC تشبیه کرد که هر دو سازنده نقش پر رنگی در ساخت بازی ایفا می کنند. او گفت که Capcom در حال دوری از روش های از مد افتاده ساخت بازی است.کاری که ما سعی بر انجام آن داریم این است که این combo ها را تا حد امکان قابل دسترس بسازیم تا برای انجامشان نیازی به مهارت بالایی نباشد.
او اضافه کرد که کپکام تصمیم دارد این عنوان را به یک فرنچایز بزرگ تبدیل کند.
Remember Me در دنیایی آینده وار رخ خواهد داد. شما در نقش Nilin قرار خواهید گرفت. او یک "شکارچی ذهن" است که به دلیل فرار از بازداشت، تحت تعقیب قانون قرار گرفته است. در بازی به شما این قابلیت داده خواهد شد که به ذهن افراد وارد شده و خاطرات آن ها و دیدگاه آن ها را نسبت به موقعیت و مردم اطراف تغییر دهید.
این عنوان بر روی هر 3 پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد.
منبع