Remedy و ساخت يك بازي انحصاري براي Xbox 360

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
alanwake4.jpg

به تازگي Remedy سازنده Alan Wake آگهي مبني بر جذب يك تهيه كننده براي يك عنوان AAA براي Xbox 360 داده است. Remedy بارها اعلام كرده است علاقه دارد نسخه دوم Alan Wake را بسازد ولي اين موضوع هيچ وقت از طرف خود آنها يا Microsoft تاييد نشد.

Oskari Hakkinen اخيرا اعلام كرده بود كه آنها به تازگي Alan Wake 1 را عرضه كرده اند و فعلا نمي توانند در مورد شماره بعد نظري بدهند. همچنين او اشاره كرده بود Alan Wake هنوز توانايي ادامه دادن دارد .

به تازگي آخرين DLC اين بازي با نام The Writer به طور انحصاري براي Xbox 360 عرضه شده است.

باز هم 360؟
پس حتما ناشر مایکروسافت هست که بازی واسه PC نمیاد (البته فعلا).
ولی احتمالا دست کم تا 3-4 سال آینده خبری از این بازی نمیشه، چون Remedy همیشه واسه بازیهاش وسواس داره و الکی نمیاد یه بازی در پیت بسازه.
هم خبر خوبی بود هم بد.

سلام!
ممنون بابت خبر. امیدوارم شماره دوم Alan Wake باشه، بازی با وجود مشکلاتی که داشت یکی از بهترین تجربه های این نسل من بود. البته با توجه به فروش نه چندان جالبش احتمال اینکه قسمت دومش به این زودی عرضه بشه ضعیفه. ولی هر بازی که Remedy بسازه از نظر من یک بازی فوق العاده از آب درمیاد.

طبق شواهدي كه من ديدم، احتمال ميدم كه Alan Wake 2 صد در صد در دست ساخت هست.

1- در ابتداي كار قرار بوده كه داستان Alan Wake در نسخه اول تموم بشه ولي با پيشنهاد Microsoft و خود Remedy سناريو طوري تغيير كرد كه جا براي نسخه دوم (يا حتي سوم) هم باشه.

2- تيم Remedy تعداد كمي كارمند داره و اونا اصلا نميتونند كه روي دو كنسول كار كنند. اين موضوع از زمان Max Payne هم اينطور بوده و نسخه كنسولي اين بازي توسط تيم هاي ديگر ساخته شده بود. نتيجه ميگيريم Remedy مجبور هست فقط بازي انحصاري بزنه و مسلما هيچ ناشري به غير از سوني و مايكروسافت حاضر نيست يك سود كم از بازي انحصاري به دست بياره. Remedy با مايكروسافت كار AW رو آغاز كرد پس چه كسي بهتر از اونا‌؟

3- عرضه يك IP جديد اين روزها خيلي ريسك داره و اين موضوع هرساله براي ناشرها مهم تر ميشه. مسلما ادامه بر AW خيلي سودمند تر از يك IP جديد هست. فروش AW1 آنچنان بالا نبود ولي مسلما نسخه دوم راضي كننده خواهد بود. مخاطب هاي گذشته و مخاطبين جديد اين حرف رو ثابت مي كنند.

4- از حرف هاي سازندگان اين طور به نظر مي رسيد كه بازي 3 تا DLC خواهد داشت، در همين راستا دو ماه پيش Oskari گفت كه مايكروسافت از اونها DLC بيشتري قبل از فكر كردن به نسخه دوم مي خواد پس در نتيجه DLC براي گسترش فروش تا آخر امسال بوده، ولي چي شد كه يك دفعه تمام DLC ها با The Writer تموم شد ؟

5- سه ماه پيش Remedy آگهي جديدي براي جذب يك كارمند براي ساخت يك بازي انحصاري 360 داده بود كه در اون هم يك عنوان AAA نام برده شده بود. من به شخصه از Mikki نويسنده بازي سوال كردم كه آيا اين براي پروژه بعدي هست يا DLC ولي Mikki به هيچ كدوم اشاره نكرد.

6- در Forum شركت Remedy هميشه اين سوال از سازندگان بود كه چرا بعضي سوال ها در AW جواب داده نشده بود. آنها به The Signal اشاره كردند و پس از آن به The Writer . اين در حالي است كه بسياري از سوال هاي اصلي AW حتي در آخرين DLC بازي جواب داده نشد. اگر Remedy مشغول ساخت نسخه دوم نيست، چرا بايد سوال هاي اساسي نسخه اول را در The Writer جواب نده ؟

7- اخيرا Remedy اعلام كرده بود آنها اشراف كاملي بر كنسول 360 و موتور خود پيدا كرده اند كه مي توانند بيشتر اشكالات آن را بر طرف كنند.

البته اينها نظرات شخصي هست و كلا يهو ديديد Remedy داره Max Payne 4 ميسازه و ما ضايع شديم.:d

• Like
Reactions: pandora tomorrow
البته اينها نظرات شخصي هست و كلا يهو ديديد Remedy داره Max Payne 4 ميسازه و ما ضايع شديم
Maxpayne دست Rockstar مگه نیست ؟ :d
فک نکنم aw2 باشه هنوز DLC های Alan wake کامل نیومده !

کاملا مشخصه نسخه بعد AW هست DLC ها هم که دارن میدن بیرون و به احتمال شروع به ساخت نسخه دوم میکنند و اگر تو E3 معرفی بشه خواهد ترکوند.

فقط اگر بتونند تو نسخه دوم اون اشکالات گرافیکی رو برطرف کنند دیگه بهانه ای دست بعضی سایتها نمیدن که شیرین زبانی کنند.

به نظرم بهترین اتمسفر این نسل بازیها رو میشد در این بازی پیدا کرد! هیجانی که روی درجه سختی نایتمر میداد غیر قابل وصف بود داستانش هم در اون حدی بود که به چیزهایی که از اول داستان فهمیدی شک کنی مجبور بشی دوباره بری!:d
واقعآ نمرات رو که دیدم ناامید شدم اما وقتی بازی کردم واقعآ میتونم پنجمین بازی 360 به حسابش بیارم!
به شدت منتظر شماره 2 هستیم!(برا نسل بعد!:d)

خداوکیلی نسخه یکش واقعا توی القای ترس به بازیکن خیلی عالی عمل کرده بود !
من که آرزومه شماره 2 ش ساخته بشه !

Alan Wakeترسناک بود؟:d
فکر کنم منظورت هیجان بود!

فقط اگر بتونند تو نسخه دوم اون اشکالات گرافیکی رو برطرف کنند دیگه بهانه ای دست بعضی سایتها نمیدن که شیرین زبانی کنند.

اتفاقا مشکل گرافیکیش چندان ناراحت کننده نبود ...بیشترین ایرادش یکنواخت شدن گیم پلی بود ...مخصوصا تو چپترهای 3 و 6 که کلا خواب آور بودن........ .

اگه کل بازی مثه چپتر 4 بود میشد خیلی عالی میشد............. .

به نظرم منم این بازی در دادن حس ترس فوق العاده عمل کرد.به شخصه 4 بار تمومش کردم.هرچند ایراد هم زیاد داشت.اما شماره دومش مطمئنم از لحاظ نمره هم بهتر از شماره اول عمل میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or