Remedy نگران از اسپویل شدن داستان Alan Wake

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
alanwake4.jpg

Remedy در گفتگویی با G4TV در مورد فاش شدن داستان بازی قبل از انتشار اظهار نگرانی کرده است( منظور نسخه‌هایی است که برای نقد به دست سایت‌ها و مجلات داده می‌شود).

Matias Myllyrinne در این مورد گفت:" من فکر می‌کنم باید به شدت در مورد اینکه چه مقدار از داستان بازی را فاش می‌کنیم، مواظب باشیم".

" ما با دوستان خود در مایکروسافت مشورت می‌کنیم که آیا پایان داستان را در نسخه preview قرار دهیم یا نه! من ترجیح می‌دهم که پایان بازی در نسخه preview نباشد زیرا نمی‌خواهم تجربه بازیباز‌ها و مخاطبان را ضایع کنم. البته این نظر شخصی من است".

مطمئنا این بازی داستان بزرگی خواهد داشت.

Source

من ترجیح می‌دهم که پایان بازی در نسخه preview نباشد زیرا نمی‌خواهم تجربه بازیباز‌ها و مخاطبان را ضایع کنم. البته این نظر شخصی من است
باز خوبه یکی به فکر ما هست.

اره بابا کلا باید همه بازی سازها این کار رو بکنند!!!:love:مثلا متال گیر رو همه میدونستند چی شد -خدایش لذت کار کم میشه(البته تجربه شخصی پایان بازی خودش چیز سواییه):love:
اون سایتها هم دوتا نمره بدن یا اینکه نمره کامل رو بزارن برای بعد از عرضه بازی!!!

AW یه بازی هست که بیشتر قراره درگیر داستانش باشیم امیدوارم دیگه چیزی لو نره!
وای چقدر منتظرشم
من میخوام واسه رمانم از این بازی الهام بگیرم!!!

منم باهاش موافقم !
اگه تنها پیش زمینه ای از داستان داشته باشی بازی خیلی بیشتر میچسبه تا اینکه اطلاعات زیادی از داستان داشته باشی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or