Remedy موضوع اصلي Alan Wake را فاش كرد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

alanwake.jpg

مدت زيادي است كه همه منتظر عرضه بازي Alan Wake هستند و اين بازي همچنان عرضه نشده است. اما با توجه به شواهد مي توان انتظار بازي را در سال 2009 داشت. ADM كه Community Manager فروم اين بازي هست اطلاعات واقعا جالبي را در اختيار همگان قرار داده است.

" تعداد صفحات هر شب بيشتر از پيش مي شود. همچنين يك سري تغييرات جديد بر روي صفحات قديمي نيز وجود دارد. انها دارند قوي تر مي شوند. داستان توسط خودش در حال باز نويسي هست. شخصيت اصلي بازي حالا هم نام من هست و اسم زن وي هم Alice هست. بزرگترين نگراني من تغيير ظاهري ژانر كتاب هست كه در حال تبديل شدن به يك اثر ترسناك است. من ديگه نمي توانم مطمئن باشم كه قهرمان داستان موفق و يا حتي زنده مي ماند ! جدا از تيكه هاي اشفته و حس افتضاح اين رويا بد , زماني كه از خواب بيدار مي شوم هيچ چيزي را به ياد ندارم. اما امروز صبح يك پيشرفت داشتم. زماني كه به خودم امدم مي توانستم بوي عطر ان را ( اليس ) را بر روي لباس خود حس كنم !! من نزديك هستم. از اين بابت مطئنم. بايد ادامه بدهم ...."

- Alan Wake

طبق گفته ADM اين صحبت ها از روي يكي از ديالوگ هاي بازي برگرفته شده است.با اين وضعيت به نظر مي رسد كه بازي در دو دنيا دنبال مي شود كه يكي از انها دنياي واقعي Alan و ديگري در دنياي رويا و خيال وي است. اگر شما به اخرين Trailer بازي توجه كنيد متوجه مي شويد كه در اخر ان يك زن به Alan مي گويد: Alan wake up.

آخرین ویرایش:
یه سوال:الان از چند خط دیالوگ چه جوری میشه فهمید داستان بازی محشر،فوق العاده، خپن ایناست؟:laughing:

از همون طريقی که هنوز هيچی از بازی معلوم نيست اينها به عظمت اين بازی پی بردن! ....

به قول سياوش اينهمه مدت صبر کرديم. سوختيم هنوز هيچی نديديم....

در هر حال.... اميدوارن اين هوادار های بيچاره 360 رو نا اميد نکنه اين بازی... چون خيلی صبر کردن ... بعضی ها هم از عظمت اين بازی حرف ميزدن... ببينيم چی ميشه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
یه سوال:الان از چند خط دیالوگ چه جوری میشه فهمید داستان بازی محشر،فوق العاده، خپن ایناست؟:laughing:
از روی نسبت دادن قضیه ی تالس به باد معده...
اصولا میتونه جیب خالی پز عالی هم باشه.
ولی خوب احتمالا اینجور که اینا میگن باید بزرگترین عنوان در کل تاریخچه ی Gaming باشه.

با نگاهی سطحی به داستان بازی Max Payne میشه فهمید که Remedy روی داستان بازی وسواس داره و طبیعتاً توی این چند سال طره خورد نمی کرده که...
البته قبول دارم فعلاً قضاوت راجع به داستان زوده ولی دوستان هم به احتمال زیادی نسبت به ساخته ی اخیر Remdedy و اطلاعات مرموزی که درز کرده میگن محشره...

1.من منکر این نمیشم که داستان بازی میتونه خیلی قوی بشه همین طور که خودِ بازی میتونه این موفقیت رو کسب کنه.
2.همیشه همه سازنده ها کار های خوبی رو ارائه نمکنند مثل Shiny که Earth Worm Jim ساخت بعدا هم Matrix Path of neo :دی (این فقط یه مثال بود) پس نمیشه از روی سابقه همه چی رو پیش بینی کرد.

نتیجه:لطفا اینقدر جو گیر نشید:laughing: داستان بازی قشنگِ ولی اینکه بیاد از روی 4 خط دیالوگ خودکشی کنید اصلا جالب نیست.

1.من منکر این نمیشم که داستان بازی میتونه خیلی قوی بشه همین طور که خودِ بازی میتونه این موفقیت رو کسب کنه.
2.همیشه همه سازنده ها کار های خوبی رو ارائه نمکنند مثل Shiny که Earth Worm Jim ساخت بعدا هم Matrix Path of neo :دی (این فقط یه مثال بود) پس نمیشه از روی سابقه همه چی رو پیش بینی کرد.

نتیجه:لطفا اینقدر جو گیر نشید:laughing: داستان بازی قشنگِ ولی اینکه بیاد از روی 4 خط دیالوگ خودکشی کنید اصلا جالب نیست.

شما داري Shiny رو با Remedy مقايسه ميكني ؟:eek:

ببخشيد من نميدونم حالا چي شده همه طرفدار Remedy شدن ؟ البته اگر اين بازي انحصاري نبود الان معلوم نبود چه اتفاقي مي افتاد. طرفداري MP به اين بازي اميد خيلي زيادي دارند از جمله خودم اما الكي بازي رو overhype نكنيد.
شما داري Shiny رو با Remedy مقايسه ميكني ؟:eek:
ببخشيد شما اصلا چند تا بازي Shiny انجام داديد ؟ Earthworm Jim بازي كرديد ؟ MDK رو چه طور ؟
هنوز كه هنوزه خيلي ها بهترين بازي سوم شخص اكشن تاريخ MDK ميدونند. Earthworm Jim بازي بود كه طرفداراش براش خود كشي مي كردند. چندين سري كارتون فقط از روي اين بازي ساخته شد. بازي انقدر طرفدار داشته كه روي 7-8 پلتفرم عرضه شد. حالا شما چه طوري اين حرف ميزنيد ؟؟

پ.ن: كسي خواهشا نياد براي من مكس پين شرح بده چون كمتر كسي هست كه اندازه من مكس پين بازي كرده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or