Remedy : ما اجازه ای برای انتشار alan wake بر روی ps3 نداریم

.Evanescence.

کاربر سایت
از زمانی که remedy اجازه انتشار alan wake را بر روی pc گرفته ، خیلی از ps3 بازانکنجکاو هستند که آیا در آینده این بازی بر روی کنسول سونی عرضه خواهد شد یا نه؟
alan-wake-review-3.jpg

Markus Maki از سوی Remedy گفت " می خواهم روشن کنم که مایکروسافت ناشر اولین بازی alan wake است و در حال حاضر اجازه دادن و خوشحال هستن که خود remedy ناشر بازی alan wake برای pc باشد. پس بعید به نظر میرسد است که مایکروسافت علاقه داشته باشه این بازی را روی کنسول رقیبشون ببینن. با وجود اینکه IP بازی متعلق به ماست ولی Remedy حقوق و اجازه انتشار بازی را برای Ps3 ندارد.
منبع

آخرین ویرایش:
به نظرم با وجود عرضه روی پی سی دیگه نیازی به عرضه روی ps3 وجود نداره
امیدوارم شماره دوم حداقل روی ps3 عرضه بشه
وقتی شماره اول (که مدتهاست از ریلیزش میگذره ) هم نمیاد برای PS3 , انتظار داری شماره دوم بیاد ؟؟؟
نه اقا زیاد دل خوش نباش چون مایکروسافت از این حرکتا نمیکنه !

آهان پس مترو کشک بود.:|
وقتی فروش بازی های مولتی رو کنسولش اندازه بازی های انحصاری میفروشه دیگه چه نیازی به ایم حرکت ها داره؟ :d الان چند تا بازی به غیر از بازی های ژاپنی مثال بزن که فروشش رو ps3 از xbox بیشتره.

وقتی شماره اول (که مدتهاست از ریلیزش میگذره ) هم نمیاد برای PS3 , انتظار داری شماره دوم بیاد ؟؟؟
نه اقا زیاد دل خوش نباش چون مایکروسافت از این حرکتا نمیکنه !
مطمئن نیستم ولی فک کنم شماره بعدی ربطی به ماکرو نداره و ماکرو فقط حق این شماره و دی ال سی هاشو داره
مث mass effect که شماره 1 پابلیشرش ماکرو بود و برای ps3 نیومد ولی شماره های بعدی عرضه شد

آقا من نمیدونم چرا اسم alan wake رو میشنوم از خود بی خود میشم:d. دست هر جفتشون درد نکنه هم remedy که سلطان بازیسازی توی این سبک و درست کردن جو سایکوتیک هستش و هم مایکروسافت که اجازه ی ساخت و انتشار بازیرو روی pc داد. انصافا دستشون درد نکنه فقط هرچه زودتر بازیرو عرضه کنن که یه فیض اساسی ببریم ما:).

مطمئن نیستم ولی فک کنم شماره بعدی ربطی به ماکرو نداره و ماکرو فقط حق این شماره و دی ال سی هاشو داره
مث mass effect که شماره 1 پابلیشرش ماکرو بود و برای ps3 نیومد ولی شماره های بعدی عرضه شد
ناشر ماکرو هست فقط نسخه PC داده دست خود رمدی
اون قضیه ME ربطی به این نداره
ps3 بازان نباید زیاد منتظر این عنوان باشن:دی همچین بازی خاصی ام نبود
قطعا بازی مهم و شاخی نیست و نخواهد بود
کلا انحصاری شاخ 360 نداره همش هایپه کلا

مطمنی نداره!
نداره دیگه هرچی معرفی میشه ماکرو میاد دم در خونمون التماس میکنه بیا بخر بعد یکی دیگه یک ثانیه یک چیزی نشون میده گوتی هم میشه همون موقع
شوخی کردم امیدوارم پی اس 3 بازها هم این شاهکار رو تجربه کنن!
1% هم احتمال نداره براش بیاد

آخرین ویرایش:
چه خوب:))
شوخی کردم امیدوارم پی اس 3 بازها هم این شاهکار رو تجربه کنن!

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

مطمنی نداره!

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 AM ارسال شده بود ----------

مطمنی نداره!

از زمانی که remedy اجازه انتشار alan wake را بر روی pc گرفته ، خیلی از ps3 بازانکنجکاو هستند که آیا در آینده این بازی بر روی کنسول سونی عرضه خواهد شد یا نه؟
alan-wake-review-3.jpg

Markus Maki از سوی Remedy گفت " می خواهم روشن کنم که مایکروسافت ناشر اولین بازی alan wake است و در حال حاضر اجازه دادن و خوشحال هستن که خود remedy ناشر بازی alan wake برای pc باشد. پس بعید به نظر میرسد است که مایکروسافت علاقه داشته باشه این بازی را روی کنسول رقیبشون ببینن. با وجود اینکه IP بازی متعلق به ماست ولی Remedy حقوق و اجازه انتشار بازی را برای Ps3 ندارد.
منبع

اینست قدرت PC . یه روزی میشه که انچارتد هم بیاد رو pc :d

این چجور IP هست که مال remedy هست ولی اجازه نداره رو یه کنسول دیگه منتشرش کنه؟ :|
ولی هر چی هست خیره. :دی
وقتی ناشر بازی مایکروسافت باشه و از طرفی تمام خرج و مخارج ساخته بازی را هم مایکرو گردنش بگیره و از طرفی هم تمام سود حاصله را بریزه تو جیب REMEDY بایدم حقه اینو نداشته باشه که رو کنسول دیگه منتشرش کنه !:دی

وقتی ناشر بازی مایکروسافت باشه و از طرفی تمام خرج و مخارج ساخته بازی را هم مایکرو گردنش بگیره و از طرفی هم تمام سود حاصله را بریزه تو جیب REMEDY بایدم حقه اینو نداشته باشه که رو کنسول دیگه منتشرش کنه !:دی
اها از اون لحاظ؟ :دی
خو پَ میشه گفت رسما همه چیز الن ویک مال مایکرو هست، این وسط فقط Remedy سازنده هست (به نوعی حکم بوق رو داره :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or