Remedy: علاقه ما برای ساخت Alan Wake 2 یک راز نیست !

koorosh

کاربر سایت
alanwake8.jpg

Mikko Rautalahti نویسنده بازی دیروز اعلام کرد با توجه به چگونگی فروش، و موفقیت نسخه اول استودیو به ساخت شماره بعدی Alan Wake علاقه مند است، هرچند فعلا حتی با عرضه نشدن شماره اول به طور کامل این موضوع در ابهام به سر میبرد !

"خوب مشخصه که علاقه ما برای ساخت Alan Wake 2 با توجه به عملکرد شماره ی اول یک راز نیست ولی در حال حاضر مشخصا هیچ چیز قطعی نیست !"

وی همین طور در مورد وظعیت نقد های بازی میگوید:

"واضحه که بازی از بُعد امتیاز ها یک موفقیت بوده و اگار یک سری از افراد طور دیگه ای فکر میکنند واقعیت رو در مورد کیفیت امتیازات بازی تغییر نمیده !
ما تاحالا 8 نمره ی کامل -10- و بیشتر از 40 نمره ی 9 و یا بالاتر در کارناممون با این بازی داشتیم !"

"و همین طور تاحالا فقط 7 نقد به ما نمره ی زیر 8 داده اند که به ما با اطمینان کامل میگه عشق زیادی برای بازی اون بیرون وجود داره، و ما باید کاملا احمق باشیم تا با این موضوع راضی نشیم !! چیزی که میخوام بگم اینه که بله، ما قطعا میخوایم با بازی بعدی سطح نمرات رو افزایش بدیم و این خیلی خوبه که یک هدف مشخص برای نشانه گیری وجود داشته باشه ولی موضوع اینه که ما خیلی از چیزی که اسمش رو نا امیدی می نامند دور هستیم !"

من که شخصا بازی فراتر از انتظارم بود . ولی کاربرای فروم REMEDY هم خوب مثال میزنن . این یک بازی AAA حساب میشه و یک عنوان بسیار بزرگ و اینده دار برای مایکروسافت هست . دقیقا مثل UNCHARTED که در شماره اول با ایدهایی اومد جلو بازی عالی بود ولی امتیازات متوسط بود ولی در شماره ی 2 با پیشرفت کامل یک عنوان بسیار بزرگ برای SONY تبدیل شد .
ALAN WAKE یک بازی با پتانسیل بسیار بالاست ایده های زیادی داره و مقایسه بازی با خودش بوده و ایرادهایی که گرفتند همینطور بوده . هرچند بیشترشون به نظر من منطقی نیست. بازیهایی مثل مکس پین هم بودند آمار متای همینشکل داره ولی کی میتونه انکار کنه که بازی چقدر تاثیر گذار بوده ؟ از من بپرسید بازی ALAN WAKE یه جورایی قربانی شد .
کي ميشه راز نسخه ي pc رو بر ملا کنه اين رمدي..
من بیشتر از تو میخوام ! فقط به خاطر موتور استثنایی بازی که دلم میخواد ببینم وقتی بازی را در یک رزولیشن 1080 با 16XAA اجرا کنی چه حالی پیش میاد ?! اگه Cut-Scene ساخته شده با خود موتور بازی را نگاه کرده باشی ؟!

گرچه هنوز Alan Wake رو تجربه نکردم، امیدوارم ساخت شماره دومش اینقدر طول نکشه.
طول نمیکشه ! بعضی از بازی ها به خاطر بوجود اوردن تکنولوژی های جدید در شماره ی اول این همه طول میکشه ولی الان اون امکانات فراهمه و در شماره بعدی فقط در حد توان بازی را بهبود میدند .اگه از من بپرسید به احتمال زیاد سال 2011 خبر شماره 2 را بشنویم !

این یک بازی AAA حساب میشه و یک عنوان بسیار بزرگ و اینده دار برای مایکروسافت هست .
شلوغش نکن فرخ! :دی تا جایی که من میدونم IP مالِ رِمِدی هست و اگه سونی دست بجنبونه (از سونی بعیده واقعا!)، میتونه شماره ی 2 (اگه وجود داشته باشه) رو مولتی کنه!
در واقع تا جایی که میدونم مایکروسافت برای شماره ی 1 و DLCهاش با رِمِدی قرارداد داره و هنوز هیچ بحثی سرِ شماره ی 2 نیست!
ویرایش: فقط اگه اشتباه میکنم، بهم بگید! تیکه پرونی ممنوع! :دی
البته به نظر من شماره دوم رو این نسل عرضه نمیکنن.چون با شناختی که از remedy دارم بعیده بیاد کار هل-هلکی و با عجله تحویل بده.
اگه مایکروسافت هنوز هم به عنوان ناشر باقی بمونه، 3شم همین نسل میاد، شما خیالت راحت باشه!

من که شخصا بازی فراتر از انتظارم بود . ولی کاربرای فروم REMEDY هم خوب مثال میزنن . این یک بازی AAA حساب میشه و یک عنوان بسیار بزرگ و اینده دار برای مایکروسافت هست . دقیقا مثل UNCHARTED که در شماره اول با ایدهایی اومد جلو بازی عالی بود ولی امتیازات متوسط بود ولی در شماره ی 2 با پیشرفت کامل یک عنوان بسیار بزرگ برای SONY تبدیل شد .
ALAN WAKE یک بازی با پتانسیل بسیار بالاست ایده های زیادی داره و مقایسه بازی با خودش بوده و ایرادهایی که گرفتند همینطور بوده . هرچند بیشترشون به نظر من منطقی نیست. بازیهایی مثل مکس پین هم بودند آمار متای همینشکل داره ولی کی میتونه انکار کنه که بازی چقدر تاثیر گذار بوده ؟ از من بپرسید بازی ALAN WAKE یه جورایی قربانی شد .

من بیشتر از تو میخوام ! فقط به خاطر موتور استثنایی بازی که دلم میخواد ببینم وقتی بازی را در یک رزولیشن 1080 با 16XAA اجرا کنی چه حالی پیش میاد ?! اگه Cut-Scene ساخته شده با خود موتور بازی را نگاه کرده باشی ؟!

طول نمیکشه ! بعضی از بازی ها به خاطر بوجود اوردن تکنولوژی های جدید در شماره ی اول این همه طول میکشه ولی الان اون امکانات فراهمه و در شماره بعدی فقط در حد توان بازی را بهبود میدند .اگه از من بپرسید به احتمال زیاد سال 2011 خبر شماره 2 را بشنویم !
فرخ جان مثل همیشه بسیار زیبا و منطقی توضیح دادی.همیشه آدم از پستهات استفاده میکنه.
من عاشق تو و فریدون و امین هستم:biggrin1::biggrin1:
به نظر من باید هم شماره دومش رو بسازن.تنها نکته منفی شماره یک این بود که بعد از تموم کردنش دیگه حال نداشتی سراغ بازیه دیگه ایی بری.واقعا بازیه کاملی هست و همونطور که خودت گفتی پتانسیل بالائی داره.این بنده خدا هم راست گفته.نمرات واقعا خوبی گرفته-ولی خوب بخاطر 3-4 تا نمره 7 و یکی 6.5 باعث شد که میانگینش به 90 نرسه که اصلا هم مهم نیست.:biggrin1:من که بی صبرانه منتظر عرضه dlc هاش هستم.:(
البته به نظر من شماره دوم رو این نسل عرضه نمیکنن.چون با شناختی که از remedy دارم بعیده بیاد کار هل-هلکی و با عجله تحویل بده.

من هنوز موفق نشدم بازی کنم اما از هرکی پرسیدم میگفتن شماره یکش اصلا اون چیزی نبود که انتظار میرفت!
خدا کنه شماره 2ـش اینجوری نشه

من هنوز موفق نشدم بازی کنم اما از هرکی پرسیدم میگفتن شماره یکش اصلا اون چیزی نبود که انتظار میرفت!
بازی های Remedy همیشه فوق العاده بودن و حس و حال خودش رو دارن. ساخته های قبلیشون هم تقریبا همین میانگین امتیاز رو داشتن که برای یه تیم 40 نفره ـه اروپائی (!) عالیه. حال اینکه بعضی سر این بازی اینجا رو صحرای کربلا کردن و مبالقه بیش از حد براش راه انداختن بحث دیگه ست.
(منظورم کلی بود، فرخ نخونه به دل بگیره :دی )

خوب خود شما اول بازی بکن بعد از روی بازی خودت نظر بده نه از نظر دیگران !! :biggrin1:

ولی از نظر من که تاحالا یه دوساعتی رو بازی کردم میتونم بگم که بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ! بعدشم این 40تا نمره ی 9 کجا بودن که ما ندیدیم :confused:

بابا بس کنید دیگه :-" خواهش میکنم اون کسانی که بازی کردن و اون چیزی بوده که انتظارش و نداشتن با دیلی بیان بگن :-" با دلیل قانع کننده نه اینکه بگن چه میدونم درخت برگ سوزنیش این شکلیه توقع نداشتم توقع قانع کننده :-"

کلمه فن بوی هم استفاده نکنید چون بحث کش میاد و اصلا زیبا نیست ;)( منظورم آخر و عاقبتش بود ) ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or