Remedy عجله اي براي نسل بعد ندارد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
alanwake4.jpg

سازنده ي Alan Wake شركت remedy گفتن كه عجله اي براي رفتن به نسل بعد ندارن.

Matias Myllyrine ميگويد:
"من فكر ميكنم همه ي سازنده ها اينطوري باشن يا حداقل بيشترشون, ما قطعا هيچ عجله اي براي رفتن به چرخه ي جديد كنسول ها رو نداريم, هنوز كارهايي مونده كه ما ميتونيم با سخت افزار PS3 و 360 انجام بديم"
وي افزود:
"ما داراي يك install base (مخاطب) سالم هستيم , و گيمر ها كلي از سرويس هايي كه ميخوان رو دارن مثل live و بقيه. من فكر نميكنم زمانش رسيده باشه , مخصوصا الان كه نِتال و ديگر وسايل دارن ميان , خوشبختانه اينها عمر اين نسل رو افزايش ميدن."

Myllyrine همچنين درباره ي تموم شدن كار AW در june سال پيش گفت :

"كل بازي در زمان e3 قابل بازي بود و ما داشتيم رو بالانس و پُليش و خلاصه كار هايه جزئي كار ميكرديم, بازي ها قيمتشون خوبه , اگه شما €60 بزاريد كنار شركت remedy براي يه چيزي وايساده و كار ميكنه , در غير اينصورت كاركنان ميرن و ديگه برنمي گردن"

منبع

"كل بازي در زمان e3 قابل بازي بود و ما داشتيم رو بالانس و پُليش و خلاصه كار هايه جزئي كار ميكرديم, بازي ها قيمتشون خوبه , اگه شما €60 بزاريد كنار شركت remedy براي يه چيزي وايساده و كار ميكنه , در غير اينصورت كاركنان ميرن و ديگه برنمي گردن"
قابل توجه کسانی که میگن فن بازی هستن ولی با 3 تومن بازیو میخرن!

قابل توجه کسانی که میگن فن بازی هستن ولی با 3 تومن بازیو میخرن!
فِري گفته ميخواد بازي رو اوريجينال بخره , شايد ما هم خريديم! (من فن اين بازي نيستم ولي دوستش دارم:biggrin1:)
فقط MGS

چه جالب، همین الان با مهدی داشتیم درباره خرید پک CE صحبت میکردیم:دی
زیاد بشیم سفارش بدیم قیمتش خوب درمیاد:دی

تازه کلی MP + یه هارد 120 برای خرید DLCهاش کنار گذاشتم:love::دی

چه جالب، همین الان با مهدی داشتیم درباره خرید پک CE صحبت میکردیم
زیاد بشیم سفارش بدیم قیمتش خوب درمیاد
تازه میشه تخفیف هم گرفت:دی

تماس میگیری:" حاجی از ایران مزاحم میشیم. پک SE را 50 بده یا Pirate میکنیم".

به نظر میرسه طولانی شدن پروسه ساخت بازی اعتماد به نفس رو از Remedy گرفته . به نظر من که کارکنان و محصولات این استدیو یکی از 3 شگفتی این صنعت بوده ، از همه نظر . ساخته قبلیشون که سرمشق خیلی از بازی های الان بوده و خواهد بود فقط دلیل گفته شدن این جمله رو نمیدونم :
اگه شما €60 بزاريد كنار شركت remedy براي يه چيزي وايساده و كار ميكنه , در غير اينصورت كاركنان ميرن و ديگه برنمي گردن"
فکر نکنم در حد Remedy باشه که به نوعی از بازیکنان خواهش کنه که Piracy رو کنار بزاران یا بازی رو بخرن .

سازنده ي Alan Wake شركت remedy گفتن كه عجله اي براي رفتن به نسل بعد ندارن.
اگه از الان شروع نکنه یحتمل عنوان بعدی می ره دو نسل بعد....بعد از مکس 2 رفتن فکر کردن روی بعدی ،این شد...
وای به حال این که عجله ندارن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or