Remedy در قبال Alan Wake 2 سکوت اختیار کرد ...

Bayonetta

کاربر سایت
ss_preview_aw_dlc2_02.png

به نظر میرسد دیر یا زود باید منتظر تایید Alan Wake 2 باشیم ...
آقای Matias Myllyrinne در پاسخ به سایت VG247 مبنی بر ساخته شدن Alan Wake 2 سکوت کرد و از پاسخ دادن امتناع ورزید .
وی گفت : " هیچ چیزی در مورد Alan Wake 2 نمیتوانم بگویم . تنها جیزی که میتوانم بگویم آن است که ما بسیار با علاقه و جدیت تمام در استودیو درحال کار هستیم . روحیه بچه های تیم بسیار عالیست و با اعتماد به نفس خاصی بسوی آینده درحال حرکت هستند ... "
ازآنجایی که به تازگی Remedy یک آگهی استخدام برای یک بازی انحصاری AAA ، روی 360 داده ، به وضوح مشخص است قضیه مربوط به ادامه Alan Wake میباشد ... این موضوع وقتی رنگ و بوی جدی تری بخود میگیرد که Remedy اشاره کرده بود به آن افراد برای ساخت ادامه ی بر یک عنوان thriller که پس از 5 سال رونمایی عرضه شد نیاز دارد !!!
ضمن اینکه در ماه August نیز اعلام کرده بودند که با Microsoft برای ساخت ادامه ی Alan Wake در حال مذاکره هستند .
آقای Hakkinen از Remedy به Vg247 گفت : این IP علی رغم فروش نه چندان مناسبش در US و سایر مناطق ، حتما" ادامه خواهد داشت ...
"این رشته سر دراز دارد !"

===============================================
منبع

Last edited by a moderator:
عجب تاپیک سوتی بازاریه ها!همه دارن سوتی می دن.
آقا با توجه به پایان alan wake:the wroter,می تونم بهتون صد در صد اطمینان بدم ردخور نداره بازی بیاد چون کاملا آخرش به ادامه ی داستان اشاره می کنه.
ویرایش:به تاپیک داستان آلن ویک برای داستان آخرین dlc برید.

نه اتفاقا,لحن کاملا مناسبه برای کسانی که فرق MW را با AW نمی دنند.
پ.ن:پلتفورمینگ را خوب اومدی.البته تو DLC دوم بازی پلتفورمینگ و معماهای پلتفورمینگ به شکل خیلی تمیزی وارد بازی شده که خیلی جالبه.
اولا اینجا فروم هست وهر کی میتونه نظرش رو بگه و هیچ کسی هم نمی تونه به نظر کسی خرده ای بگیره.
بعدم aw تفاوتی از نظر گیم پلی با mw نداشت فقط اولی run & gun سوم شخص بود و دومی اول شخص . برای این سبک معمایی چیزی هم لازمه.

بعدم aw تفاوتی از نظر گیم پلی با mw نداشت فقط اولی run & gun سوم شخص بود و دومی اول شخص
ما که با نسخه دوم بسی حال کردیم :biggrin1:
WTF ؟ Kidding me !!!!؟
شما مارو گرفتین اینجا یا ما شمارو گرفتیم ! ترو خدا بس کنید تا مضحکه ی عام و خاص نشدید
دوستان ظاهرا میخوان تو امضا شدن بقیه و تمسخر گیریشون مسابقه بزارن اینجا !

اولا اینجا فروم هست وهر کی میتونه نظرش رو بگه و هیچ کسی هم نمی تونه به نظر کسی خرده ای بگیره.
بعدم aw تفاوتی از نظر گیم پلی با mw نداشت فقط اولی run & gun سوم شخص بود و دومی اول شخص . برای این سبک معمایی چیزی هم لازمه.
بابا فروم طنز نیومدیم که بیخیال دل درد گرفتیم از خنده!
AW یک run and gun بود؟نه جان من خوت به این حرفی که گفتی اعتقاد داری؟
پ.ن:منظورم از سوتی حرف دوست گرامی خودم در مورد اینکه از بازی کردن نسخه ی دوم خیلی خوشحال شدن بود.که دوستم هم هست.

والا از عجایب BC هست این گونه جملات :دی

ما که با نسخه دوم بسی حال کردیم :دی فقط اگه میخوان بسازن ترسناک ترش کنن :دی ادم بازی براش خسته کننده نمیشه اگه ترسناک تر بشه :دی

آلن ویک از اون بازیا نیست که ترسناک بشه...البته نسخه یک ترسناک هم بود

بابا فروم طنز نیومدیم که بیخیال دل درد گرفتیم از خنده!
AW یک run and gun بود؟نه جان من خوت به این حرفی که گفتی اعتقاد داری؟
پ.ن:منظورم از سوتی حرف دوست گرامی خودم در مورد اینکه از بازی کردن نسخه ی دوم خیلی خوشحال شدن بود.که دوستم هم هست.
بله به نظر من گیم پلی aw یه r&G کامل بود البته در شب .

فقط همون گیم پلی مشکلشه ! یعنی واقعا هیچی نداشت تو گیم پلی ! بعد از دو فصل من شخصا از بازی بریدم ! اگه گیم پلی تکراری نباشه ، واقعا مشکل دیگه ای نداشت

خدا میدونه اگه اون طرف قضیه pc بود و این فروش را میکرد چه آشوبی به پا میکردند و نسخه دوم هم اصلا فکرش را نکن مثل gears of war تازه اونم انحصاری pc نبود و یا کرایسیس ولی الان نسخه دوم alan wake هم ساخته میشه و سازنده هم هیچ حرفی نمیزنه چون اینجا xbox 360 هست و مایکروسافت)x)x

من نمیدونم چه اصراریه که سبک بازی رو ترسناک میگید؟
سبک این بازی thriller بود نه ترسناک!
دوستان همه واردن محظ احتیاط می گم! سبک ترسناک یعنی سبکی که با یه اتفاقی که یک دفعه به وقوع می پیونده شما رو از جا بپرونه
ولی هیجانی یعنی شما رو به جای اینکه بترسونه در شما تنش ایجاد کنه
مثلا تو دستنوشته ها میخوندید که یکی از تسخیر شده ها با یه اره برقی به شما حمله میکنه ولی این اتفاق همون لحظه نمی افتاد، این باعث می شد که تو این چتد دقیقه شما تو دلهره و ... به سر ببرید
در واقع ترسی که برای چند ثانیه به وجود میاد رو به یه تنش چند دقیقه ای تبدیل می کرد!
در مجموع به نظر من به کار بردن واژه ترسناک برای aw درست نیست!

من نمیدونم چه اصراریه که سبک بازی رو ترسناک میگید؟
سبک این بازی thriller بود نه ترسناک!
دوستان همه واردن محظ احتیاط می گم! سبک ترسناک یعنی سبکی که با یه اتفاقی که یک دفعه به وقوع می پیونده شما رو از جا بپرونه
ولی هیجانی یعنی شما رو به جای اینکه بترسونه در شما تنش ایجاد کنه
مثلا تو دستنوشته ها میخوندید که یکی از تسخیر شده ها با یه اره برقی به شما حمله میکنه ولی این اتفاق همون لحظه نمی افتاد، این باعث می شد که تو این چتد دقیقه شما تو دلهره و ... به سر ببرید
در واقع ترسی که برای چند ثانیه به وجود میاد رو به یه تنش چند دقیقه ای تبدیل می کرد!
در مجموع به نظر من به کار بردن واژه ترسناک برای aw درست نیست!
کار از به کار بردن کلمه ی ترسناک گذشته.دارن می گن AW یک run and gun بود!

برای من که ارزشش رو داشت ولی خوب ایراداتش همچنان باقی هست و نمیشه کتمان کرد اما در مقابل نقاط قوتش این ایرادات و نقایص میپوشنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or