Remedy در حال کار بر روی یک عنوان AAA برای کنسول

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
26724250650453112952.png

خالق عنوان Alan Wake استدیو نامدار Remedy بر طبق لیست جدید مشاغل این استدیو در حال کار بر روی یک عنوان ابتکارانه AAA برای کنسول می باشد .

طی اطلاعات پست شده در این زمینه آگاهی کار نشان میدهد که این عنوان با موتور گرافیکی این استدیو که پیش از آن عناوین Alan Wake و همچنین Spin-off این عنوان یعنی American Nighmare با آن ساخته شده اند, ساخته و پرداخته خواهد شد .
در این اگهی آمده است که " ما به کمک شما جهت رسیدن به سطح جدیدی از هوش مصنوعی، رفتار های کرکتر ها و دشمنان احتیاج داریم" همچنین اشاره شده است که نامزد هایی که موفق به قبولی شوند میتوانند "با سطح کلاس تکنولوژی جهانی بازی سازی کار کنند" .

متاسفانه هیچ گونه اشارات یا اطلاعاتی منتهی به این عنوان جود ندارد اگر چه گمانه زنی ها در این رابطه پیرامون Alan Wake 2 باز است .

در ماه ژوئن سال گذشته این استدیو اعلام کرده بود که برای انتشار و ساخت عنوان بعدی در سبک ترسناک تیر اندازی قرار دادی با کمپانی مایکروسافت هنوز اتخاذ نکرده است .

بهرحال در کنار این عنوان اعلام نشده این استدیو هم اکنون دو پروژه در دست ساخت دارد: Alan Wake: American Nightmare که بصورت دیجیتالی و انحصاری از شبکه Live برای کنسول Xbox360 عرضه خواهد شد و نسخه PC از Alan Wake .
Remedy Groundbreaking Project, XBox 360 News - GamerZines : Free Digital Games Magazines
 
آخرین ویرایش:
Alan Wake 2 که کاملا استقبال میشه ولی به نظر من هم یک IP جدید هست چون چیزی که گفتن زیاد به AW نمیخوره کلا یک IP جدید و AW2 از سوی رمدی کاملا استقال قرار میگیره یکی برای همین 360 میاد یکی هم برای نسل بعد میاد >:d<
هرچه از رمدی رسد نکوست :d
 
امیدوارم هرچی میسازن، تکلیفش مشخص باشه. یا Action باشه یا Horror. یا Max Payne یا Silent Hill.ـ
Silent Hill با اسلحه های Max Payne اصلا ترکیبی نیست که بشه ازش لذت برد.
(نظر شخصی هست، *** نگرید منو :دی).
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or