Remedy در حال ساخت Death Rally است!!!

شما دوست داشتید بازی بعدی رمدی چه چیزی باشد؟

• ALAN WAKE 2

رای‌ها: 44 60.3%
  • رالی مرگ

رای‌ها: 5 6.8%
  • یک بازی جدید بوسیله نویسنده Sam lake

رای‌ها: 8 11.0%
  • هیچکدام

رای‌ها: 16 21.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    73

$Dante$

کاربر سایت
اگر تا به حال فکر می کردید رمدی در حال ساخت بازی محبوب خود و طرفداران ایکس باکس است در اشتباه بوده اید.رمدی در حال ساخت ادامه اولین عنوان خود یعنی رالی مرگ است درست است که رمدی با مکس پین و آلن ویک معروف شده و به یکی از محبوب ترین استودیو های دنیای بازی های رایانه ای تبدیل شده است ولی خب این استودیو با اولین بازی خود رالی مرگ به دنیای رسانه معرفی شد.این در حالی است که چندی پیش این استودیو آگهی استخدام برنامه نویس حسگر حرکتی داده بود که شایعه شد بازی جدیدی بر مبنای کینکت زیر نظر این استودیو ساخته خواهد شد که به نظر اشتباه می آید.
مهمترین چیزی که همه از شنیدن آن شوکه شدند این بود که رالی مرگ فقط برای آیفون و آی پد ساخته می شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o

• Like
Reactions: Quantic Dream
من که شدید منتظر نسخه ی دوم الان هستم. برای من که گیم پلی الان بد نبود که هیچ، یکی از مچ ترین گیم پلی ها با محتوای داستانی تو بازیهای این نسل هم بود، ولی امیدوارم برا دل منتقدا و امتیازا هم که شده یکمی الکی کانتنت بریزن تو بازی و سه چهار تا معما هم بذارن وسط مرحله ها!
کریس نولان میاد تو 2 ساعت و خرده ای، رو صحنه های میلیتری جیمز باندی، بزن بزنای بی جاذبه ی میتریکسی و تعقیب و گریزای بورن اسکی میره تا آخرش یه Cliffhanger تکراری و قابل پیش بینی از ایده ی نسبتا اوریجینالش بده به خورد ملت، اونوقت AW ما با اون ایده ی اوریجینال ترش و یه چراغ قوه و نور و تاریکی و چند تا دست نوشته و استفاده ی به جا از آهنگ و تصویر و البته اسکی رفتن متعادل رو کلی سریال و فیلم، دست اینهمه فیلم و سریالو از پشت میبنده! حیف، فقط حیف که رو بازیها زیرنویس فارسی نمیذارن و حیف تر که AW خوب نفروخت!
پ.ن: پاراگراف دوم رو خیلی جدی نگیرید، شما هم یه روز قبل یه امتحان سخت، بشینید فیلمای Inception ، Solaris و Last year at marinebad‌ رو نگاه کنید و دو اپیسود آخر بازی AW رو هم برید، فقط برای کشف شباهتاشون و اینکه کدوم بهتر مخ رو درگیر Cliffhanger و کلا ایده ی داستانی میکنه، مثل من قاط میزنید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or