Remedy در حال ساخت 2عنوان چندپلتفرمی

Amin.AP

کاربر سایت
79hg_remedy-logo.jpg

استودیو Remedy پس از عرضه نه چندان موفق Quantum Break در سال گذشته به ساخت عناوین انحصاری برای پلتفرم های مایکروسافت پایان داده و در حال حاضر مشغول ساخت ادامه‌ای برای یکی از محبوب ترین عناوین دنیا با همکاری ناشر کره‌ای، Smilegate به صورت مولتی‌پلتفرم (PS4, Xbox One و PC) است.

استودیو همچنین بر روی یک پروژه دیگر با اسم رمز P7 کار میکند. استراتژی Remedy این است که عناوین آینده خود را برای طیف وسیع‌تری از پلتفرم‌ها عرضه کند و برای همین است که تکنولوژی موتور گرافیکی Northlight در حال حاضر برای کنسول‌های Playstation 4 نیز در دست ساخت و پیشرفت میباشد.
Remedy is adding support for PS4 in Nortligh engine
Remedy continues a successful year with two new games - Remedy

آخرین ویرایش:
رمدی استودیو خیلی خوبیه و مغز متفکری مثل سم لیک دارن که میتونه داستان بازی هاشون تضمین کنه البته اگه فکر تلفیق بازی و فیلم کلا از سرش بزنه بیرون ولی ضعف اصلیشون بیشتر تو بیس گیم پلی و طراحی مراحل و ست پیسشون هست که شدیدا مشکل داره بازی هاشون تو زمینه تکراری شدن روند بازی و باید چندنفر استخدام کنن برای استودیوشون

من هنوز در قهقراى افكارم اميد اين رو دارم كه يروزى سم ليك بياد روى صحنه و بعد از گفتن " اى ام سم ليك" با او لهجه ى مخصوص خودش بگه كه ip مكس پين رو از راك استار بازگرفتن و دارن روى نسخه ى جديد بازى كار ميكنن. بعد هم چهره اشو درهم فرو ببره (شبيه كاركتر مكس پين) و يه تريلر سينمايى از بازى پخش بشه ، در همان هنگام هم گروه poets of the fall بياد رو صحنه(سارستوى خواننده و اوولى يه گيتار زن) و شروع كنن به خوندن و نواختن اهنگ late goodbye يا يه اهنگ جديد با همون تم. نميدونم چقدر امكان پذيره ولى خب.
پ.ن: از اون دوتا اى پى يكيش به احتمال بسيار زياد الن ويكه.
پ.ن٢: اين نسل رو بايد همون الن ويك رو ادامه ميدادن هم دنياش مشخص بود هم تجربه ى نسخه ى يك ميتونست كلى بهشون توى گسترش بازى دوم كمك كنه. بنظرم الن ويك ٢ رو ميساختن احتمال موفقيتش بيشتر بود تا كوانتوم بريك

من هنوز در قهقراى افكارم اميد اين رو دارم كه يروزى سم ليك بياد روى صحنه و بعد از گفتن " اى ام سم ليك" با او لهجه ى مخصوص خودش بگه كه ip مكس پين رو از راك استار بازگرفتن و دارن روى نسخه ى جديد بازى كار ميكنن. بعد هم چهره اشو درهم فرو ببره (شبيه كاركتر مكس پين) و يه تريلر سينمايى از بازى پخش بشه ، در همان هنگام هم گروه poets of the fall بياد رو صحنه(سارستوى خواننده و اوولى يه گيتار زن) و شروع كنن به خوندن و نواختن اهنگ late goodbye يا يه اهنگ جديد با همون تم. نميدونم چقدر امكان پذيره ولى خب.
و اعلام بشه که نسخه ای که میسازن ادامه‌ی مکس پین 3 راکستار نیست و کلا اونو ایگنور میکنه، و داستانش ادامه‌ی مکس پین 2 ه.
همچین اتفاقی بیفته من یکی به بیدار بودنم شک میکنم، چون زیادی خوب و رویاییه :D

رمدی یک بازی ساز خاص هست و هیچ وقت تمام قشر گیمر رو در بر نمی گیره ماکروسافت هم حمایت خوبی از این استودیو انجام داد و فکر نکنم از این بیشتر بشه به یک استودیو حمایت رسوند ولی الان تو دنیایی قرار داریم که آنلاین حرف اول رو میزنه و باید بازی که ساخته میشه ارزش زمانی زیادی برای گیمر داشته باشه حالا بعضی بازی ها این ارزش رو با آنلاین قوی جبران میکنن بعضی ها با حالت OW و گیم پلی های طولانی و خیلی انگشت شمار هستن بازی های که با یک گیم پلی 8 ساعته بتونن موفق بشن
رمدی باید سیاست های خودشو عوض کنه وگرنه روز به روز بازی هاش فروشش کمتر میشه

در مورد Destiny هم همینطور بود. یعنی با اینکه تبلیغات بازی منحصرا دست سونی بود و یه سری کانتنت انحصاری داشت و PS4 بیشتر فروخته بود باز فروش بازی روی X1 بیشتر از PS4 بود. و قطعا اگه این همه تبلیغات نبود وضع فروش برای سونی بدتر هم میشد.
ماکان آمار کلی دستنی رو کجا زده که روی Xbox بیشتر فروخته؟ من جایی اماری پیدا نکردم.

همکاری خود با مایکروسافت را قطع کرده
این کجای متن بود؟ من جایی ندیدم اینا گفته باشن همکاریشون قطع شده! این جمله طوری هست که دیگه قهر کردن و دعوا کردن و دیگه با هم وارد معامله نمیشن.

رمدی یک بازی ساز خاص هست و هیچ وقت تمام قشر گیمر رو در بر نمی گیره ماکروسافت هم حمایت خوبی از این استودیو انجام داد و فکر نکنم از این بیشتر بشه به یک استودیو حمایت رسوند ولی الان تو دنیایی قرار داریم که آنلاین حرف اول رو میزنه و باید بازی که ساخته میشه ارزش زمانی زیادی برای گیمر داشته باشه حالا بعضی بازی ها این ارزش رو با آنلاین قوی جبران میکنن بعضی ها با حالت OW و گیم پلی های طولانی و خیلی انگشت شمار هستن بازی های که با یک گیم پلی 8 ساعته بتونن موفق بشن
رمدی باید سیاست های خودشو عوض کنه وگرنه روز به روز بازی هاش فروشش کمتر میشه

من اصلا این حرف رو قبول ندارم.
مشکل کوانتوم بریک خطی و داستانی بودند بازی نبود بلکه هزینه های سرسام اور سره ساخت سریال به جای تنوع بخشیدند به مراحل گیمپلی بود ! سم لیک چندین سال وقت و خودش و افراد استدیو و مایکروسافت و فن های اکس و باکس و غیره رو با ساخت سریال هدر داد. چقدر مایکروسافت به این بازی تاخیر زد تا کل موشن کپچر بازی تغییر بکنه تا یک نیم ستاره تلویزیونی بذارند به عنوان نقش اول ؟ به جای همون دوتا مرحله مخفی کار میذاشت ! یک مرحله اسنایپ میذاشت ! دوتا پازل تو بازی بیشتر میکرد میدیدیم چقدر بازخورد ها نسبت به بازیشون متفاوت بود و مثل alan wake در طول زمان فروش قویی میداشت ( 5 میلیون نسخه )

این روزها فارق از هر سبکی مردم به بازیهایی پول میدند که کیفیت داشته باشند و خوب تبلیغ بشند! یقینا کوانتوم بریک تبلیغات و هایپ کمی نداشت ولی دخل و خرج بازی با ساخت سریال نابود شد ! یعنی شک ندارم اگر همون هزینه های ساخت سریال نبود کوانتوم بریک با همون فروش نسبتا ضعیفش یک شانسی برای ساخت قسمت دوم داشت !

این کجای متن بود؟ من جایی ندیدم اینا گفته باشن همکاریشون قطع شده! این جمله طوری هست که دیگه قهر کردن و دعوا کردن و دیگه با هم وارد معامله نمیشن.
دعوا و قهر رو نمیدونم شما چجوری ازین جمله برداشت کردی:D اما این موضوع جزو بدیهیات هست که بعد از شکست QB در زمینه امتیازات و مخصوصا فروش مایکروسافت دیگه همکاری با این استودیو نخواهد داشت و رمدی بازی انحصاری برای پلتفرم های اکس باکس و ویندوز نخواهد ساخت (همون قطع همکاری با مایکروسافت). شما که خودت عضو تحریریه بودی یا هستی باید بدونی خبرنگار لازم نیست حتما خط به خط رو ترجمه کنه و با پایبندی به اصل خبر و حقیقت میتونه بندهایی رو برای رساندن بهتر مطلب به خبر اضافه کنه.

دعوا و قهر رو نمیدونم شما چجوری ازین جمله برداشت کردی:D اما این موضوع جزو بدیهیات هست که بعد از شکست QB در زمینه امتیازات و مخصوصا فروش مایکروسافت دیگه همکاری با این استودیو نخواهد داشت و رمدی بازی انحصاری برای پلتفرم های اکس باکس و ویندوز نخواهد ساخت (همون قطع همکاری با مایکروسافت). شما که خودت عضو تحریریه بودی یا هستی باید بدونی خبرنگار لازم نیست حتما خط به خط رو ترجمه کنه و با پایبندی به اصل خبر و حقیقت میتونه بندهایی رو برای رساندن بهتر مطلب به خبر اضافه کنه.
این حقیقتی که می گید جایی ثبت شده یا تحلیل خودتون هست؟!

این حقیقتی که می گید جایی ثبت شده یا تحلیل خودتون هست؟!
حتما باید جایی ثبت شده باشه که ماست سفیده مثلا ؟ مشخصه QB تو زمینه فروش و امتیازات اصلا در حد انتظارات مایکروسافت نبوده و باعث قطع همکاری این دو با هم شده وگرنه رمدی دیوانس کار کردن با مایکروسافت رو کنار بزاره بره با یک ناشر کره ای کار کنه ؟

مشکل کوانتوم بریک خطی و داستانی بودند بازی نبود بلکه هزینه های سرسام اور سره ساخت سریال به جای تنوع بخشیدند به مراحل گیمپلی بود ! سم لیک چندین سال وقت و خودش و افراد استدیو و مایکروسافت و فن های اکس و باکس و غیره رو با ساخت سریال هدر داد. چقدر مایکروسافت به این بازی تاخیر زد تا کل موشن کپچر بازی تغییر بکنه تا یک نیم ستاره تلویزیونی بذارند به عنوان نقش اول ؟ به جای همون دوتا مرحله مخفی کار میذاشت ! یک مرحله اسنایپ میذاشت ! دوتا پازل تو بازی بیشتر میکرد میدیدیم چقدر بازخورد ها نسبت به بازیشون متفاوت بود و مثل alan wake در طول زمان فروش قویی میداشت ( 5 میلیون نسخه )

این روزها فارق از هر سبکی مردم به بازیهایی پول میدند که کیفیت داشته باشند و خوب تبلیغ بشند! یقینا کوانتوم بریک تبلیغات و هایپ کمی نداشت ولی دخل و خرج بازی با ساخت سریال نابود شد ! یعنی شک ندارم اگر همون هزینه های ساخت سریال نبود کوانتوم بریک با همون فروش نسبتا ضعیفش یک شانسی برای ساخت قسمت دوم داشت !

این ساخت سریال هم که یکی از اشتباهات بزرگشون بود مثلا میخواستن محتوای بازی رو افزایش بدن ولی خوب گیمر ها فکر نکنم دوست داشته باشن وسط بازی نیم ساعت سریالم ببیندد بالاخره ایده ای بود که شکست خورد

اگر منبعی حتی شایعه وار دارین که این ارتباط قطع شده بفرمائید چون سر AW هم همین حرفها بود که دروغ از آب در اومد

واقعا به موضوع خوبی اشاره کردی ساخت سریال اشتباه بزرگی بود اگه یک چهارم زمان و هزینه ای که سم لیک برای سریال هدر داد برای خود بازی خرج می کرد کوانتوم بریک چندین پله بالاتر میومد جدای از اون یکی از مهم ترین مشکلات AW یکنواختی در طراحی مراحل بود وقتی شخص سم لیک و رمدی میاد دوباره همون مشکلو در کوانتوم بریک تکرار می کنه این دیگه جای هیچ بحثی باقی نمیذاره و همون طور که خودت گفتی مایکروسافت برای کوانتوم بریک کم نذاشت پس حداقل انتظار این بود که عملکرد واقعا بهتری داشته باشه که نشد اینطور بشه و همکاری بین مایکی و رمدی تمام شد

• Like
Reactions: Ali Venom
اگر منبعی حتی شایعه وار دارین که این ارتباط قطع شده بفرمائید چون سر AW هم همین حرفها بود که دروغ از آب در اومد
انتظار داری مایکروسافت یا رمدی بیان بگن چون QB خراب کرد دیگه همکاری نمیکنیم ؟ نه. همونجوری که سونی هم بعد از فاجعه ی The Order 1886 همکاریش رو با RAD قطع کرد و مشخصه که چرا اونم در حالی که اوردر قرار بود به یک فرنچایز تبدیل بشه برای سونی.

پ.ن: منظور من از قطع همکاری همونطور که بالا گفتم یعنی عدم ساخت بازی انحصاری برای مایکرو هست نه اینکه این دو هرجا همدیگه رو دیدن با پاره آجر بیوفتن به جون هم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or