Remedy از چگونگی ارتباط بین بازی و سریال Quantum Break می گوید

Pythonistas

کاربر سایت

quantum_break-630x343.jpg

Remedy توضیحات اندکی در مورد بازی Quantum Break می دهد، بازی انحصاری کنسول Xbox One که قصد دارد مرزهای بین بازی و سریال را از بین ببرد، و تجربه ای جدید از آمیخته شدن بازی و سریال را به گیمرها عرضه کند.

Game Informer در گفت وگو با Sam Lake کارگردان بازی اینگونه در مورد Quantum Break توضیح می دهد، یک بازی sc-fi که می توان در آن زمان را کنترل کرد.
" ما در حال تلاش برای ساخت یک بازی همه جانبه و یک جهان تخلیلی در بازی هستیم، " وی گفت " Live-action تا به حال بخشی از تجارب ما برای مدتی بوده است، می خواهیم در زمینه های دیگر پا را فراتر قرار دهیم، این احساسی که به نحوی طبیعی به نظر می رسد وقتی در مورد داستان صحبت می کنیم، قدم های اولیه گام های کودکانه در مسیر پیش رو است و این گام های بزرگتری است، می خواهیم به بررسی این امکانات بپردازیم."
" آنچه که از خرید بازی کسب می کنید اساسا فصل اول Quantum Break است، این شامل کل بازی و سریال است، بازی و سریال از راههای مختلفی با هم در ارتباطند، این ایده ای است که به شما تجربه عمیق تر از سرگرمی را با استفاده از آنچه این دو به هم آمیخته است عرضه می کند، بنابراین هدف ما ایجاد یک TV show بی نقص است. شما یک قسمت از بازی را انجام می دهید، نقاط اتصال و انتخاب های خاصی در طول راه انجام می دهید، وقتی که پایان آن می رسید، ما اپیزود نمایش ویدئویی آن را آزاد می کنیم."
"شما عواقب ناشی از انتخاب های خود را در بازی مشاهده می کنید، سپس با نگاه اجمالی به موارد دیگر، در بازی به شما کمک خواهد کرد. این موارد به شما اطلاعاتی در مورد چگونگی پیدا کردن سرنخ ها و حل کردن آن و بسیاری موارد دیگر را می دهد و یک بار دیگر شما را مجاب به بازی کردن اپیزود دیگری می کند که این اپیزود نیز به منوال پیش ادامه پیدا خواهد کرد."
Lake همچنین افزود که گیمرها آزادی عمل دارند که هر نمایش ویدئویی از اپیزود را می توانند به دلخواه رد کنند و می توانند بعدا برگشته و آن را مشاهده کنند.
وی در نهایت به این نکته اشاره کرد؛ "ما در حال گام برداشتن بی نقص هستیم تا چیزی که در نظر داریم را انجام دهیم و شما یک تجربه عمیق و قوی تری کسب کنید."
بازی Quantum Break برای سال 2014 در نظر گرفته شده است.

منبع :

رمدی رو باید پرستید ^:)^
بعد بعضی از دوستان QB رو با هوی رین مقایسه می کنن ؟ 8-|
عزیزانم یه فیلم که بعضا دکمه زنی داره دارید با یه بازی با گیم پلیی که ازش همه مطمئنن که کنارش سریال داره مقایسه می کنید ؟! 8-|
You've got 2 B fu**in kiddin' me :|

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دور دیگه بخون !!!
اینا می خوان هر فصل از بازی رو که تموم کردیم یه ویدیو سریال مانندی بر اساس تمام انتخاب هایی که تو فصل اول انجام دادیم رو نشون بدن و بر اساس این سریال و سر نخ هایی که داریم بشینیم فصل دوم رو بازی کنیم!!!
این یعنی beyondتر از بازی های دیوید قفس!!! :d
البته یه سریا خوب مشخصه دیوید رو بیشتر دوس دارن و نظرشون محترم ولی رمدی رو هرگز دسته کم نگیرین!! نابود کننده مغزهاست این رمدی :d
خواهشا سطح بازی های کیج رو اینقدر پایین نیارید خوب تا دیروز اینطور بازی های داستان محور رو تمسخر میکردید و میگفتید بهتره ادم بشینه سریال نگاه کنه
بهتره بشینید یدور HRرو بازی کنید تا به تاثیر انتخاب ها و گستردگی داستان پی ببرید BEYONDرو که دیگه بماند
پ.ن:میدونم معنی کلمه BEYOND رو تو جمله استفاده کردید.

رمدی رو باید پرستید
yahoo_77.gif

بعد بعضی از دوستان QB رو با هوی رین مقایسه می کنن ؟
yahoo_29.gif

عزیزانم یه فیلم که بعضا دکمه زنی داره دارید با یه بازی با گیم پلیی که ازش همه مطمئنن که کنارش سریال داره مقایسه می کنید ؟!
yahoo_29.gif
اره واقعا نباید سطح کیج رو اینقدر پایین اورد با اینا مقایسشون کرد
با چه اعتماد به نفسی هم صحبت میکنید

Terove@
برو بشین همون سریالو نگاه کن بازی تو این سبک اخه

آخرین ویرایش:
یه سوال از بعضی دوستان دارم ! خدا وکیلی متن خبر رو خوندید ؟!:d اصلا عادت به این کار دارید؟!:d

وجدانا بهتر نیست قبل از اینکه بیفتید به جون کیبوردتون به قصد دادن نظرات عجیب غریب، یه کم رو متن خبر تامل کنید؟!:d

Sam Lake داره میگه این بازی مثل بقیه بازیایست با این تفاوت که چون داستان مثل بازی های قبلی REMEDY، نقش خیلی پر رنگی رو ایفا میکنه ، بین هر قسمتی که بازی میکنید یه قسمتی از سریال رو مشاهده میکنید بر اساس تصمیم هایی که در جریان بازی گرفتید ،داستان رو روایت و موشکافی میکنه !به گفته Lake توجه کنید:

شما یک قسمت از بازی را انجام می دهید،نقاط اتصال و انتخاب های خاصی در طول راه انجام می دهید،وقتی که پایان آن می رسید،ما اپیزود نمایش ویدئویی آن را آزاد می کنیم
بعدش میگه:
شما عواقب ناشی از انتخاب های خود را در بازی مشاهده می کنید، سپس با نگاه اجمالی به موارد دیگر، در بازی به شما کمک خواهد کرد. این موارد به شمااطلاعاتی در مورد چگونگی پیدا کردن سرنخ ها و حل کردن آن و بسیاری موارد دیگر را می دهد و یک بار دیگر شما را مجاب به بازی کردن اپیزود دیگری می کند
که این اپیزود نیز به منوال پیش ادامه پیدا خواهد کرد."

به عبارت دیگه یه قسمتی از چندین قسمت تشکیل دهنده QB ،مشاهده سریال مربوط با اون قسمتیه که بازی کردید! خود Lake هم داره میگه اگه نمیخواید، میتونید این قسمت ها رو Skip کنید!! خب الان مشکل چیه دقیقا؟!؟!؟

آقا خواهشا این بحث های قدیمی و تکراری رو بیخیال شید و با طعنه و کنایه هم حرف نزنید!

چند ساله تو تاپیک های مختلف داره بحث میشه که Heavy Rain گیم پلی داره خوبش هم داره ! یه عده روی موضع خودشون پافشاری میکنن که نداره! خب مهم نیست ! فرق من با شما اینه که ،من معتقدم همون چیزی که از دید شما گیم پلی نیست ،از دید من گیم پلیه!!

دیوید کیج ، یه سبک جدیدی از بازی ها رو وارد صنعت گیم کرده و دست تنها داره این سبک رو شاخ و برگ میده و برای پیشرفتش تلاش میکنه ! تو این راه، هزاران نفر ممکنه مسخره اش کنن ولی چه اهمیتی داره وقتی خیلیا مثل من ،شیفته بازیای این بشر هستند؟!

پس خواهشا این بحث همین جا تموم بشه!!

آخرین ویرایش:
الآن هوی رین گیم پلی نداره؟ گیم پلی رو میتونی توی نهایتا" 3 سطر شرح بدی؟
نمیتونی متوجه بشی تو سه سطر
کلا نمیخوای هم متوجه باشی پس نیازی نیست برات توضیح بدم

آقا خواهشا این بحث های قدیمی و تکراری رو بیخیال شید و با طعنه و کنایه هم حرف نزنید!

چند ساله تو تاپیک های مختلف داریم میگیم ، Heavy Rain گیم پلی داره خوبش هم داره ! یه عده روی موضع خودشون پافشاری میکنن که نداره! خب مهم نیست ! فرق من با شما اینه که ،من معتقدم همون چیزی که از دید شما گیم پلی نیست ،از دید من گیم پلیه!!

دیوید کیج ، یه سبک جدیدی از بازی ها رو وارد صنعت گیم کرده و دست تنها داره این سبک رو شاخه و برگ میده و کم کم پیشرفتش میده ! تو این راه، هزاران نفر ممکنه مسخره اش کنن ولی چه اهمیتی داره وقتی خیلیا مثل من ،شیفته بازیای این بشر هستند؟!

پس خواهشا این بحث همین جا تموم بشه!!

تنها نکته ای که تو هوی راین گرافیک و داستان فوق العاده بود
گیم پلی وجود نداشت به اون صورت
غیر از اینه لطفا ثابت کنید برام

گلوله نمک, یه مدته بعد E3 خیلی احساس خفن ــیت بهت دست داده, این بحث های HR قبلاً امثال تو راه انداختن و با سوزش فراوان تاپیک رو ترک کردن , بهت پیشنهاد میکنم در این مورد حرفی نزنی

تو تاپیک های n صفحه ای زیادی ثابت شده ! میتونید مراجعه کنید و اگه تمایل داشتید قانع بشید ! در ضمن من اصراری ندارم که شما رو نسبت به این موضوع آگاه و قانع کنم ، فقط میگم این بحث به اندازه کافی تکراری هست و بهتره دوباره از سر گرفته نشه!

نه بابا؟! شما توضیحت رو بده، متوجه شدن یا نشدنش رو به عهده خود ما بذار نمی خواد نگران این باشی.
البته الآن که فکر می کنم می بینم همون توضیح ندی بهتره! وقتی هنوز نمیدونی گیم پلی به تیراندازی کردن نمیگن، یا به شلاق و تیر کمون دست گرفتن و جادو جنبل و این چیزا نیست، همون بی خیال شیم بهتره. هیوی رین با توجه به این که سبکش ادونچره خیلی بیش از اندازه نیازش هم گیم پلی داره! واضح تر از این نمیتونستم توضیح بدم دیگه!
اگر گیم پلی نداشت اسمش بازی نبود!
تمام این ها رو میذاریم کنار این پست اولیت:
دوستان اشتباه کردند
بازی داستان محوره ولی گیم پلی داره
اصلا مثل HR نیست
قشنگ متوجه می شن البته منظورت چیه.

رفیق بذار من یه جور ساده برات توضیح بدم قضیه رو ! گیم پلی شیوه ی پیشبرد بازی توسط کنترل کنندست . هیچ چهارچوبیم نداره که خب اگه بازی تیراندازی داشته باشه یا سکو بازی داشته باشه یعنی گیم پلی داره اما اگه یه بازی شما رو وادار کنه برای دفاع ۴ تا دکمه رو نگه دارید گیم پلی نداره ! متاسفانه تعریف ما از گیم پلی محدوده اما هیچ محدودیتی نداره ! مکانیسمی که طراح بازی درست کرده تا شما بازی رو باهاش پیش ببرید میشه همون گیم پلی حالا میتونه هر جوری باشه . این خواست سازنده ی بازیه که مکانیسم گیم پلی رو چطور پیاده کنه , این وسط ممکنه پلیر بپسنده یا نه اما این دلیل بر وجود نداشتن گیم پلی نیست ...

به نظرت یک بازی بدون گیمپلی می تونه از سایتهای بازی متای 87 بگیره احتمالا اونا نفهمیدن گیمپلی نداره
حالا جدای اینکه بازی سرشار از گیمپلی تون متای 83 داره

وقتی هنوز نمیدونی گیم پلی به تیراندازی کردن نمیگن، یا به شلاق و تیر کمون دست گرفتن و جادو جنبل و این چیزا نیست، همون بی خیال شیم بهتره

بدبختی اصلی اینه که این طرز فکر غلط که گیم پلی باید به این جور چیزا محدود بشه رو نمیشه اصلاح کرد!

مشکل اینه که بعضی از افراد وقتی مثلا با HR رو به رو میشن، نمیخوان این مسئله رو هضم کنن که گیم پلی میتونه شامل موارد جدیدی، ورای اون چیزی که تو بازیای دیگه دیده شده، باشه !

آخرین ویرایش:
تو تاپیک های n صفحه ای زیادی ثابت شده ! میتونید مراجعه کنید و اگه تمایل داشتید قانع بشید ! در ضمن من اصراری ندارم که شما رو نسبت به این موضوع آگاه و قانع کنم ، فقط میگم این بحث به اندازه کافی تکراری هست و بهتره دوباره از سر گرفته نشه!
برو اول ببین کی شروع کرده بحث رو
من نیومدم HR رو مقابل این قرار بدم ... دوستان عزیزتون اومدن پس وقتی یه بحثی رو شروع میکنید یا بهتره دخالتی نکنید یا اگر شرکت میکنید توش جای خود زنی ادامه ـش بدی و نظرت رو القا کنی ...
نه بابا؟! شما توضیحت رو بده، متوجه شدن یا نشدنش رو به عهده خود ما بذار نمی خواد نگران این باشی.
البته الآن که فکر می کنم می بینم همون توضیح ندی بهتره! وقتی هنوز نمیدونی گیم پلی به تیراندازی کردن نمیگن، یا به شلاق و تیر کمون دست گرفتن و جادو جنبل و این چیزا نیست، همون بی خیال شیم بهتره. هیوی رین با توجه به این که سبکش ادونچره خیلی بیش از اندازه نیازش هم گیم پلی داره! واضح تر از این نمیتونستم توضیح بدم دیگه!
اگر گیم پلی نداشت اسمش بازی نبود!
تمام این ها رو میذاریم کنار این پست اولیت:

قشنگ متوجه می شن البته منظورت چیه.
دیگه من نشناسم رفتار چند نفر رو تو دوهفته اخیر که یکی هم تو هستی باید گیم رو ببوسم بزارم کنار
یکی اومد گفت بازی مثل HR بیشتر بر پایه داستانه و گیم پلی ـش کمه منم گفتم نه داستان بعد از هر مرحله نشون داده میشه و گیم پلی سرجاشه
بهتره یکم به اعصابت بیشتر مسلط باشی ... هنوز خیلی جوونی

رفیق بذار من یه جور ساده برات توضیح بدم قضیه رو ! گیم پلی شیوه ی پیشبرد بازی توسط کنترل کنندست . هیچ چهارچوبیم نداره که خب اگه بازی تیراندازی داشته باشه یا سکو بازی داشته باشه یعنی گیم پلی داره اما اگه یه بازی شما رو وادار کنه برای دفاع ۴ تا دکمه رو نگه دارید گیم پلی نداره ! متاسفانه تعریف ما از گیم پلی محدوده اما هیچ محدودیتی نداره ! مکانیسمی که طراح بازی درست کرده تا شما بازی رو باهاش پیش ببرید میشه همون گیم پلی حالا میتونه هر جوری باشه . این خواست سازنده ی بازیه که مکانیسم گیم پلی رو چطور پیاده کنه , این وسط ممکنه پلیر بپسنده یا نه اما این دلیل بر وجود نداشتن گیم پلی نیست ...
مرسی از توضیحت
درسته ولی منم نگفتم گیم پلی HR بد بوده گفتم این بازی گیم پلی بیشتر از HR هست و مثل HR نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or