Remedyخود نسخه PCبازی AlanWakeرا عرضه می کند.

amirmahmood

کاربر سایت
Remedyتایید کرد که خود نسخه PCبازی AlanWakeرا عرضه خواهد کرد و همچنین در اوایل سال2012روی Steamعرضه خواهد شد.

alan-wake-21.jpg

Peter Papadopoulosاز مدیران Remedyدر Forumاش می گوید که هنوز مایکرسافت ناشر Alan Wake’s American Nightmareاست که اوایل سال2012بر روی XBLعرضه خواهد شد.

اما Remedyخود نسخه PCبازی Alan Wakeرا عرضه خواهد کرد که در اوایل سال2012روی Steamمیاد.
همچنین Mikko Rautalahtiکه از نویسندگان Remedyاست روی سخنش با PC GAMERهایی بود که به دنبال کنسل شدن AWبرای PCنگران و نا امید شده بودن.
او می گوید: من درک می کنم افرادی که نا امید شده بودن(منظور PC GAMERها) و برای ما هم نا امید کننده بود چون در ان زمان کاری نمی توانستیم انجام بدیم.
دیروز تایید شد که بازی از SteamWorkاستفاده خواهد کرد و از Games For Windows Liveاستفاده نخواهد کرد.

خلاصه خبر اینکه Remedyناشر نسخه PCبازی Alan Wakeهستش!
http://www.vg247.com/2011/12/16/remedy-to-self-publish-alan-wake-pc/

آخرین ویرایش:
یعنی فکر کردی میشینن از اول میسازنش ؟!
امیر عیزم :d
پورت زمانی مشکل سازه که انجین به صورت اختصاصی کدهاش بر اساس یه سخت افزار خاص نوشته شده باشه ، نه انجینی مثل ویک که از ابتدا هم با سخت افزار pc سازگاری کامل داشته . . .

نمونه هم گیرز 1 که کیفیتش رو pc به مراتب بهتر از 360 بود ، حالا اگه افکت های DX 11 اضافه کن که دیگه نور الی نور میشه :d

چرا حالا میزنی رفیق :دی
گفتم شاید یه کم رو افکت آب و اینا بیشتر کار کنن یا حداقل 1080 کنن ;)
چون فکر کنم قبلا تو بی سی همچین چیزی هم ذکر شد!
:d
خب اونو که انجام میدن منتها انتظار جهش نداریم !

امیر عیزم :d
پورت زمانی مشکل سازه که انجین به صورت اختصاصی کدهاش بر اساس یه سخت افزار خاص نوشته شده باشه ، نه انجینی مثل ویک که از ابتدا هم با سخت افزار pc سازگاری کامل داشته . . .

نمونه هم گیرز 1 که کیفیتش رو pc به مراتب بهتر از 360 بود ، حالا اگه افکت های DX 11 اضافه کن که دیگه نور الی نور میشه :d
راجع به کیفیت که حرف نزدم :d فقط گفتم اونو پورتش میکنن نه از اول بسازن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or