Release Date Center

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
درود بر خانواده بزرگ بازی‌سنتر. در این تاپیک تاریخ عرضه بازی ها رو با کمک دوستان میذاریم. هر بازی که تاریخ عرضه دقیقی از طرف سازنده-ش اعلام شد، علاوه بر اینکه خودم یا دوستان توی تاپیک گذاشتن، مهمترین اونها توی پست اول هم قرار میگیره. پیشاپیش از همکاری همه شما سپاس گزاریم.

نام بازی​
پلتفرم(ها)​
تاریخ عرضه میلادی​
تاریخ عرضه شمسی​
ELDEN RING Shadow of the Erdtree​
PC, PS5, XSX|S​
21 ژوئن 2024​
1 تیر 1403​
Frostpunk 2​
PC​
25 جولای 2024​
4 مرداد 1403​
Black Myth: Wukong​
PC, PS5, XSX|S​
19 آگوست 2024​
29 مرداد 1403​
Star Wars Outlaws​
PC, PS5, XSX|S​
27 آگوست 2024​
6 شهریور 1403​
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl​
PC, XSX|S​
5 سپتامبر 2024​
15 شهریور 1403​
Warhammer 40,000: Space Marine 2​
PC, PS5, XSX|S​
9 سپتامبر 2024​
19 شهریور 1403​
God of War Ragnarök​
PC​
19 سپتامبر 2024​
29 شهریور 1403​
Silent Hill 2​
PC, PS5​
7 اکتبر 2024​
16 مهر 1403​
Assassin's Creed Shadows​
PC, PS5, XSX|S​
15 نوامبر 2024​
25 آبان 1403​

آخرین ویرایش:
از Mortal Kombat 9 خبری نیست ؟
حتی Screen Shot هم ازش در نیومده ؟
كسي نيست كه جواب بده؟
سلام،
جدیدترین اخباری که از MK9(که البته به هیچ وجه اسم رسمی بازی نیست و صرفاً به دلیل نهمین اصطلاحاً Installment در سری MKـه با شماره ی 9 مشخص میشه!)وجود داره یکی اوایل دسامبره که شخصی به نام Patrick در یکی از فن سایت های بازی (TRMK.org)ادعا کرد به وسیله ی منابعی که در Warner Bros. Games Chicago یا Midway Games Chicago سابق داره فهیمده که بازی در Xmas 2010 عرضه میشه،حدود یک ماه پیش خبرشو خوندم ولی چون اطلاعی از معتبر بودن سایت ندارم زیاد جدی نگرفتم که البته با خبر جالبی که چند روز پیش(حدود 10 روز)منتشر شد میشه حدس زد تاریخ عرضه همون حوالیه...
خبر اول ژانویه از این قرار بود که بازم تو یکی از فن سایت ها (اTotalmortalkombat.com)که فن سایت آلمانی و مشهور سری MKـه اعلام شد یه نفر که Ed Boon رو تو لیست PSNـش Add کرده بود دیده که Ed Boon آنلاینه و داره MK9 آنلاین بازی میکنه!!
باور کنید خیلی گشتم تا این عکسو دوباره پیدا کردم!!

l_f1dc097026764a52ad44d1a9bd0b1fcb.jpg

MKNoob نام کاربری شناخته شده ی Ed Boon در PSNـه!
نهایتاً به نظر من تا قبل از E3 خیلی اطلاعات از بازی میاد و در E3 هم یه نمایش جامع خواهد داشت و احتمال زیاد و بر حسب سنت ماه نوامبر ماه عرضه ی MK جدید خواهد بود.

سلام،
جدیدترین اخباری که از MK9(که البته به هیچ وجه اسم رسمی بازی نیست و صرفاً به دلیل نهمین اصطلاحاً Installment در سری MKـه با شماره ی 9 مشخص میشه!)وجود داره یکی اوایل دسامبره که شخصی به نام Patrick در یکی از فن سایت های بازی (TRMK.org)ادعا کرد به وسیله ی منابعی که در Warner Bros. Games Chicago یا Midway Games Chicago سابق داره فهیمده که بازی در Xmas 2010 عرضه میشه،حدود یک ماه پیش خبرشو خوندم ولی چون اطلاعی از معتبر بودن سایت ندارم زیاد جدی نگرفتم که البته با خبر جالبی که چند روز پیش(حدود 10 روز)منتشر شد میشه حدس زد تاریخ عرضه همون حوالیه...
خبر اول ژانویه از این قرار بود که بازم تو یکی از فن سایت ها (اTotalmortalkombat.com)که فن سایت آلمانی و مشهور سری MKـه اعلام شد یه نفر که Ed Boon رو تو لیست PSNـش Add کرده بود دیده که Ed Boon آنلاینه و داره MK9 آنلاین بازی میکنه!!
باور کنید خیلی گشتم تا این عکسو دوباره پیدا کردم!!

l_f1dc097026764a52ad44d1a9bd0b1fcb.jpg

MKNoob نام کاربری شناخته شده ی Ed Boon در PSNـه!
نهایتاً به نظر من تا قبل از E3 خیلی اطلاعات از بازی میاد و در E3 هم یه نمایش جامع خواهد داشت و احتمال زیاد و بر حسب سنت ماه نوامبر ماه عرضه ی MK جدید خواهد بود.
:eek::eek::eek:
روی pc نمیاد؟!

مرسی جالب بود ولی محمد خان یه سوال این ترافیها بیشتر شبیه به ترافی Mk Vs Dc هست البته فکر کنم;)
سلام،
اول اینکه این بازی هنوز تکمیل نیست و توی خبر ماه دسامبر اشاره شده بود که هنوز معلوم نیست بازی در چه مرحله ای از ساخت به سر میبره و شاید این Trophyـها موقتی باشه،دوم اینکه ممکنه این عکس فیک و ساختگی باشه و در آخر اینکه به اخبار فن سایت ها نمی شه اعتماد کرد چون معمولاً همون چیزی رو که دوست دارن در غالب خبر منتشر میکنن!!(etc Diablo III)این خبرا رو صرفاً به دلیل سوال دوستان و جالب بودن گذاشتم وگرنه بنده از پذیرش هر نوع مسئولیت نسبت به این اخبار معذورم!
:eek::eek::eek:
روی pc نمیاد؟!
هنوز بازی به صورت رسمی تایید نشده هرچند که همه میدونن بعد از خرید Midway توسط WB و با اصرار مدیرای بخش گیمه WB برای خرید IPـهای شرکت Midway مخصوصاً MK(حتی قبل از این Ed Boon غیر رسمی اعلام کرده بود که کار نسخه ی جدید رو آغاز کرده) قسمت جدید این بازی به زودی و نهایتاً سال 2010(2 سال بعد از عرضه ی MK VS DC)عرضه خواهد شد.نکته ی دیگه اینکه بازیی که هنوز آنونس نشده مسلماً پلتفرمی هم براش در نظر گرفته نشده!!
*با اعلام اینکه MK بعدی قطعاً دارای درجه ی سنی M(بزرگسال)خواهد بود شکی نیست که بازی برای PS3 و X360 عرضه میشه،راستش فکر نمی کنم نسخه ی PCـی در کار باشه...

آخرین ویرایش:
این تروفی هاش که تروفی های mk vs dc هست! ( رفتم تحقیق کردم و مطمئن شدم! )
اون mk9 رو هم حتما خودشون درست کردن دیگه!!! اصلا هیچ بازی تا حالا که اسمش مخفف زیر id نبوده! اینم احتمالا نخواهد بود :d

تاريخ عرضه ي eyepet در امريكا كي هست؟
آریو من چند جا گشتم ولی تاریخ درستی ندیدم، زدن Q4 2010 ولی باز با این حال بازی 17,18 تا ریویو براش نوشته شده!:confused: من که تا الان چیزی در موردش نشنیدم.
خیالت راحت آرش لحنم Offensive نبود ;)
خواهش میکنم محمد جان، من هم چنین فکری رو نکردم.:smile:

محمد ميشه جواب من رو هم بدي؟
سلام،
شرمنده من صفحه ی قبلی رو ندیده بودم...
آریو من چند جا گشتم ولی تاریخ درستی ندیدم، زدن Q4 2010 ولی باز با این حال بازی 17,18 تا ریویو براش نوشته شده!:confused: من که تا الان چیزی در موردش نشنیدم.
آرش دو نکته:
1.آخرین تاریخ اعلام شده برای امریکای شمالی(یا حداقل آخرین خبری که من دارم)،آپریل 2010 هست.
2.این بازی برای PAL Region در تاریخ 23 اکتبر 2009(انگلستان)و27 اکتبر 2009(استرالیا)عرضه شده و اون نقدهایی که دیدی متعلق به هر دو یا یکی از این دو نسخه ست.
*این بازی فرار بود 17 نوامبر 2009 برا امریکای شمالی عرضه بشه.

Eyepet_hero_qjgenth.jpg

با سلام به تمامی اساتید گرامی در سایت بازی سنتر
ضمن تشکر از زحماتتون در این بخش

برای آگاهی از تاریخ عرضه ی بازی ها میتونید به این چند تا لینک هم سر بزنید؛ بنده مدیر فنی اون سایت هستم؛ خوشحال میشم یک سری هم به این بخش بزنید.

بازی های آینده - Upcoming Games

Upcoming Games - PC

Upcoming Games - PS3

Upcoming Games - Xbox 360

Upcoming Games - Wii

Upcoming Games - PSP

Upcoming Games - NDS

ممنون - موفق باشید هم در زندگی هم در فعالیتتون. :smile:

تاریخ عرضه ی هیچ کدوم از نسخه های GT5 معلوم نشده ؟
سلام دوست عزیز،
فعلاً فقط برای ژاپن مشخص شده که 31 مارچ 2010 هست(یا چند روز قبل)ولی قطعاً تو ماه مارچ خواهد بود.
برای نقاط دیگه ی دنیا هم گفته میشه که تابستان(جولای-آگوست-سپتامبر)2010 عرضه خواهد شد که البته SCEA یا SCEU هنوز تایید یا رد نکردن.

سلام دوست عزیز،
فعلاً فقط برای ژاپن مشخص شده که 31 مارچ 2010 هست(یا چند روز قبل)ولی قطعاً تو ماه مارچ خواهد بود.
برای نقاط دیگه ی دنیا هم گفته میشه که تابستان(جولای-آگوست-سپتامبر)2010 عرضه خواهد شد که البته SCEA یا SCEU هنوز تایید یا رد نکردن.
ممد جان تاریخ ژاپن هم تاخیر خورد فکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or