Region 1 Heavenly Sword آکبند ، پک اصلی!

PS1FOREVER

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
به نام خدا
سلام خدمت شما دوستان گلم:)
یک عدد Region 1 Heavenly Sword آکبند ، پک اصلی موجوده.
پک پلمپ هست ، اما برای اینکه نایلون روش آسیب نبینه روش یک سلفونم کشیدم:d
بازی پلاتینیوم نیست !
سایتهای فروش بازی و جاهایی که دارنش (البته پلاتینیوم رو ) تا
65 هزار تومان قیمت گذاشتن!
فروش هم حالت مزایده داره ، قیمت پایه
65 هزار تومان هست.
بحث آزاد

Attachments

• IMG_8685.jpg
    IMG_8685.jpg
    119.5 KB · مشاهده: 67
  • IMG_8686.jpg
    IMG_8686.jpg
    133.6 KB · مشاهده: 43
دوستان ، من بهنام جان رو می شناسم. کسی نیست که کلک بخواد بزنه !
خودتون بروید توی بازار آک غیر پلات این بازی رو قیمت کنید !
سلام حمید جان خوبی:)
متشکرم از لطف شما ، آکبند این بازی اصلا پیدا نمیشه! در نت هم در ای بی قیمت رو ببینند!
تشکر از شما
یا حق.

100 mikharam
سلام دوست من:)
پاسخ ارسال شد.
یا حق.

من هيمنجا ميگم معذرت ميخوام ولي :

اخه دوست عزيز بازي كه مال 5 الي 6 سال پيش هست و از تاريخ مصرفش گذشته و شايد تو استور هاي اروپا و امريكا كمتر از 20 دلار پولش باشه به چه دليلي قيمتش رو شما 65 هزار تومن زدي ! حتما چون بازي كميابه ؟

اميدوارم فروش بره ولي خب با اين قيمت كمي عجيبه !

اخه دوست عزيز بازي كه مال 5 الي 6 سال پيش هست و از تاريخ مصرفش گذشته و شايد تو استور هاي اروپا و امريكا كمتر از 20 دلار پولش باشه به چه دليلي قيمتش رو شما 65 هزار تومن زدي ! حتما چون بازي كميابه ؟

من وارد کننده از ژاپن هستم ، در پی تی تاپیکم هست ، انواع کنسولم وارد میکنم ، در این سایت هم هر چند عضو بودم ، ولی فعالیت تجاری نداشتم ، درس وقتی برای همه گردی اینترنتی نمیگذاره!
الان این بازی هست تو ایران آکش؟
شایدم راست بگید................ولی کسی که دنبالش باشه باید هزینه کنه براش ، اینطور نیست؟
یا حق.

من وارد کننده از ژاپن هستم ، در پی تی تاپیکم هست ، انواع کنسولم وارد میکنم ، در این سایت هم هر چند عضو بودم ، ولی فعالیت تجاری نداشتم ، درس وقتی برای همه گردی اینترنتی نمیگذاره!
الان این بازی هست تو ایران آکش؟
شایدم راست بگید................ولی کسی که دنبالش باشه باید هزینه کنه براش ، اینطور نیست؟
یا حق.

اول خطاب به Red V قیمت بازار رو اول ببینید بعد بگید چرا این قیمت.
خطاب به دوست عزیز صاحب تاپیک داداش پیدا که میشه:d البته از نوع پلات اون هم با قیمت 63000 تومان در فروشگاه زیر
فروشگاه DC

اول خطاب به Red V قیمت بازار رو اول ببینید بعد بگید چرا این قیمت.
خطاب به دوست عزیز صاحب تاپیک داداش پیدا که میشه:d البته از نوع پلات اون هم با قیمت 63000 تومان در فروشگاه زیر
فروشگاه DC
سلام دوست عزیز:)
متشکرم که تحقیق کردید ، من پنج شنبه یکی بازش رو دوستم فروخت 83 هزار تومان! پلاتینیوم که..........................
باز هم متشکرم ، یا حق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or