Reggie Fils-Aime مدیر نینتندوی امریکا به زودی بازنشسته می‌شود

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Reggie_FINAL.jpg
پس از 15 سال کار در شرکت نینتندو و 12 سال به عنوان مدیر نینتندوی امریکا Reggie Fils-Aime در تاریخ April 15 کاملا بازنشسته میشود و Doug Bowser معاون ارشد بازاریابی نینتندو سمت CEO نینتندوی امریکا را بر عهده خواهد گرفت

Nintendo of America’s Reggie Fils-Aime to Retire: Doug Bowser Named New President

آخرین ویرایش:
زوج Reggie و Iwata، مورد علاقه ترین شخصیت ها توی صنعت گیم برای من بودن
واقعا حیف :(
بعید بدونم کسی بتونه جاشون رو برای من بگیره :(
این صحنه E3 2014 امکان نداره یادم بره:
watch?v=4NcDZmmu9FM
ندیده بودم اینو چقد جالبه:D
اما همیشه با وجود رجی رو استیج نینتندو مشکل داشتم:D
اخه ادم به این درشتی و زمختی و چهره به این جدی اصلا به تم فان با روحیه نینتندو سازگار نبود:D
انگار ی قصاب تغیر شغل بده لباس زیر زنونه یا عروسک فروشی بزنه=))
با wii خیلی باهاش خاطره دارم خاطره های عالی و قشنگ اما هیچ وقت برام عادی نشده همچین استیلی تو کمپانی مهربون نینتندو:D:D

آخرین ویرایش:
اخه ادم به این درشتی و زمختی و چهره به این جدی اصلا به تم فان با روحیه نینتندو سازگار نبود:D
با wii خیلی باهاش خاطره دارم خاطره های عالی و قشنگ اما هیچ وقت برام عادی نشده همچین استیلی تو کمپانی مهربون نینتندو:D:D
اتفاقا رجی یکی از فان ترین و باحال ترین ادم های این صنعت بود :دی قد و هیکلش بزرگه ولی قلبش بزرگتره :دی

منم ظاهرشو عرض کردم نه اینکه واقعا اینطور باش
دوسش دارم اما استیلش بیشتر استعداد اینو داشت با اون هیکل و فیس ضمخت پیش کسوت NBA یا کشتی کج باش:D
اما خوب همچی که بظاهر نیست رجی همیشه با حرفا و رفتاراش خودشو ثابت کرده:D

• Like
Reactions: Milad_HW
چه حیف منی که فقط دو سه بار تو tga دیدمش دلم براش تنگ میشه:D:D:D
بنده خدا تو robot chicken سوپرمن بود:))
reggie-whats-wrong-with-you-gif-12.gif

یه یادی هم ازش بکنیم تو e3 2014
:D

• Like
Reactions: che-jaleb

:blink1:

رجی بهترین بازنشستگی ممکن رو داشت...چرا؟

قبل بازنشستگی اش هیچ رسوایی و دراما و موج خبری منفی دورش نبود

کنار نینتندو تو یکی از سیاه ترین ایّام اش (2013-2015) بوده

تو نقطه اوج کشیده کنار

با یه ویدیو کلّ قضیه بازنشستگی اش رو با همه ی طرفدارهاش مطرح کرد (360K لایک خورد تو توییتر)

و آخرشم کلید ساختمون رو داده دست بهترین فرد ممکن

داوگ باوزر آدمیه که از آگوست 2016 مدیر بازاریابی و فروش نینتندوی آمریکا بوده
بابای منم میدونه اینا از اون موقع تا حالا مدام تو بازار آمریکا دارن ریشه میدوونن (که رکورد فروش کنسول تو دو ماه ژانویه و دسامبر تو کل نسل رو زدن با سوییج)

جدا از اون هشت سال سابقه کار تو EA رو تو همین بخش بازاریابی و هیئت مدیره داشته. و خب میتونید مقایسه کنید وضع بازاریابی EA رو بعد و قبل می 2015 که داوگ تو این کمپانی بوده...

فوت ایواتا، کنار کشیدن رجی و در آینده ی نه چندان دور، بازنشستگی غیر قابل اجتناب میاموتو، در نهایت اون تریفورس افسانه ای نینتندو که از 2004 تا 2014 کمپانی رو تا این حد آورد بالا. از بین مرده... به طبع غیرقابل جایگزین اند این سه نفر تو کل صنعت
ولی خب یه دوره جدید شروع میشه...و این دوره جدید تو شروعش واقعاً تو نینتندو غوغا کردن. نه صرفاً از حیث مدیریتی، بلکه از حیث بازیسازی و نرم افزاری و سخت افزاری هم دارن دنیا رو تکون میدن.

از صمیم قلب امیدوارم افراد جدید و نوپای نینتندو محکم این کمپانی خفن رو ببرن جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or