Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad | PC

960914_126299_front.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Tripwire Interactive
Publisher: Tripwire Interactive
Genre: First Person Shooter - FPS
Platform: PC
Release Date: August 30, 2011

بخش 2) لینک ها:

بخش 3) توضیحات:

بازی 2 Red Orchestra یک عنوان شوتر اول شخص است که توسط استودیوی Tripwire Interactive در حال ساخت است، استودیویی که پیش از این عنوان جالب KillingFloor دا در کارنامه خود دارد.

نسخه ی قبلی بازی که در سال 2006 منتشر شد فقط قابلیت بازی Multiplayer را داشت، اما نسخه ی جدید این بازی دارای بخش تک نفره هم می باشد.

ماجرای بازی در زمان جنگ جهانی دوم و حوادث استالینگراد را بازگو خواهد کرد.

این بازی دو بخش داستانی دارد که یکی در نقش سربازی روسی و دیگری در نقش سربازی آلمانی بازی خواهید کرد.

نسخه ی قبلی بازی مورد تحسین بسیاری از سایت ها و مجلات قرار گرفت به گونه ای که سایت گیم اسپات به بازی امتیاز 7.9 و IGN به بازی امتیاز 8.5 دادند.

بازی Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad در تاریخ 30 آگوست 2011 به صورت انحصاری برای PC منتشر خواهد شد.

System Requirements:
---------------------

Minimum
:
Processor: Dual Core 2.3 GHz or better
RAM: 2 GB
Graphics card: 256 MB SM 3.0 DX9 Compliant NVIDIA® GeForce 7800 GTX or better ATI® Radeon® HD 2900 GT or better
Sound: Windows Supported Sound Card
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8 GB free hard drive space

Recommended:
Processor: Quad Core 2.6 GHz or better
RAM: 3 GB
Graphics card: 512 MB SM 3.0 DX9 Compliant NVIDIA® GeForce GTX 260 or better ATI® Radeon® HD 5750 or better
Sound: Sound Blaster Audigy or better
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8 GB free hard drive space

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58 and Gabit0
وقتی آسمون سوراخ گردید و فقط یک به ظاهر یک گیمر رو پرت کرد رو زمین گفت برو به هربازی ایراد بگیر بگو داغون و زشت و ضایعه تا همه متوجه عمق دانش و معرفتت بشن ! بقیه رو هم ادم حساب نکن فقط رو حرفت پافشاری کن ! هرجا رسیدی کلمه آشغال و زباله رو تکرار کن تا بیشتر مجذوب پست هات بشن و بیشتر نقل قولت کنن از رو که نمیری !

این بازی با همه زبالگی و داغون بودن و ضایع و بدریخت و در پیت و آشغالی که هست تونسته بهترین امتیازها رو بگیره ! کافیه ی سری فقط به گیم اسپات بزنید !
multi که ترکونده ! single هم در حد قابل قبولی دلچسبه ! همین کافیه ! سیستم کاور گیریش هم که منحصر به فرده ! حداقل بشین آشغالی رو که دانلود کردی بازی کن بعد دیگران رو با کلمات گهربارت مستفیض کن .

حیف اون اینترنت آشغال که باهاش این بازی آشغال رو دان کردی.

دادا رضا ول کن این حرفا رو از نظر خودت بازی چطوریه !؟ امتیازاتش تا حالا چند بودن !؟

من امروز بصورت خیلی خیلی اتفاقی خواب بودم که این و چندتا عنوان دیگه رسید دستم !!
ینی بیدار شدم دیدم رفیقم اومده گذاشته خونمون رفته
-------------
یه مرحله بازی کردم !!
گرافیکش خوبه !!
گیم پلی نه میشه گفت مثل cod هست نه مثل BIA !!
تلفیقی از هر دوتاست !!
نه خیلی سریع مثل کال نه خیلی اروم و تاکتیکی مثل برادرز !!
گرافیکش سطح خوبیه ...
اول بازی یه سری اموزش داره که رو اعصابه ... مخصوصا اسنایپرش :d
داستان چیزی نفهمیدم درست حسابی ...
چون هم تازه شروع کردم هم از شوتر جنگی داستانی انتظار نمیره کلا !!
در کل خوبه، خیلی وقته بازی سبک قدیم شوتر نداشتیم

GAEMESPOT :

CRITICAL SCORE : 8.2
USER SCORE : 7.3

IGN :
PRESS SCORE : 8.5

همین کفایت می کنه ! داش مولانای گل بازی فراتر از ی شوتر هست! من که مشکل پسندم صرفه نظر از گرافیک بازی که میتونم بگم قابل قبوله گیم پلی ردیفی داره ! پست های بقیه دوستان هم اینو تایید میکنه !;)

بعنوان کسی که نزدیک به دو سال هست که ورژن قبلی این بازی یعنی Red Orchestra : Ost Front 1941-45 رو بازی می کنم مانند بسیاری از قدیمی های این بازی خیلی از RO2 راضی نیستم :( دلایلش رو اینجا توضیح نمی دم چون نسبی هستن و می دونم که هیچ کس اینجا RO1 رو بازی نکرده تا بتونه این دلایل رو درک کنه ، اما روشن هست که بر خلاف کسانی که اینجا از چیزهایی مثل گرافیک ایراد می گیرن ، ایرادی که امثال ما به RO2 می گیریم در واقع گیم پلی ضعیفتر نسبت به RO1 و اینکه آنچنان که از این بازی انتظار می ره طبیعی Realistic نیست و در خود فروم این بازی هم بحث های زیادی در این رابطه در گرفته. ولی البته گمان کنم برای شما دوستان این حد از رئالیزم مناسب باشه !

به هر روی اشارۀ دوبارۀ این نکته رو لازم می دونم که سری بازی های Red Orchestra هرگز بازی تک نفره یا همونSingle Player خوبی نداشتن و همیشه بخش چند نفره یا همون Multiplayer قسمت اصلی بوده. و از اونجاییکه این بازی با استیم Steam کار می کنه پس شما باید حتماً این بازی رو اوریجینال تهیه کنید تا بتونین از بخش چند نفرش استفاده کنید. از اینرو ، شما باید بتونین این بازی رو اوریجینال تهیه کنید ، همچنین دارای اینترنت پرسرعت باشین و افزون بر اینها باید تقریباً بیخیال قسمت تک نفره بشین ! در صورتی که با هرکدوم از این سه مورد مشکل دارین پیشنهاد می کنم دور این بازی رو خط بکشین چراکه بعداً ممکنه از خریدتون پشیمون بشین !

Pzt_Kami

آخرین ویرایش:
گرونه :دی یه آف بخوره خریدم :دی

یه پیشنهاد دارم فقط برات که بعدا پشیمون نشی این بازی اصلا مثل هیچ بازی دیگه نیست یعنی انقدر سخته اشکتو در میاره و چیز جالبی هم که دیدم توی بعضی مپ ها تانک هست تانکش از نمای داخل هست و 3 نفر هم باید سوار بشن که خیلی بازم سخته در کل بازی سخته و گریه خواهی کرد :d

یه پیشنهاد دارم فقط برات که بعدا پشیمون نشی این بازی اصلا مثل هیچ بازی دیگه نیست یعنی انقدر سخته اشکتو در میاره و چیز جالبی هم که دیدم توی بعضی مپ ها تانک هست تانکش از نمای داخل هست و 3 نفر هم باید سوار بشن که خیلی بازم سخته در کل بازی سخته و گریه خواهی کرد :d
درسته !!
من مولتیش رو نزدم !!
اما از همین سینگلش مشخصه !!
بازی خیلی خاصه .. کمتر بازی من دیدم چنین خصوصیاتی داشته باشه !!
توضیحی نیست، باس ببینید حتمنی :d

هوووووف!!!!! بابا چه خبره!!!؟؟؟ 3 نفر فقط برای اینکه یه تانک راه بیوفته!؟ بابا این دیگه نوبرشه، تا 3 تاشون بیان و سوار بشن و انجینو روشن کنن و راه بیوفتن همه با هم دار فانی رو وداع گفتنه :d

اخه باید 3 نفر توی تانم باید respawn بشن و تا وقتی 3 نفر امده نباشه تانک هم راه نمیفته ولی تانک که راه افتاده هر چقدر اون 3 نفر همکاری بیشتری داشته باشن امکان مردنشون هم کمتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or