Red Factoin:Guerrilla - PC

1203533596.jpg

Red Faction :Guerrilla
ناشر:THQ
سبک:TPS
تاریخ انتشار:August for pc
پلتفورم:PC,X360,PS3
قرمز یا سرخ؟؟!!

سری بازی red faction جز بازی های معروف زمان خود بودند که به سبک اول شخص شوتر بودند.
معروفیت اصلی این سری به دلیل تخریب پذیری اجسام در آن بوده است.
و در نسخه جدید نیز این مساله با قدرت بیشتری خودنمایی می کند.
این سری جز بازی های اول شخص شوتر بودند اما نسخه جدید به صورت سوم شخص است.
قسمت جدیدی که به بازی اضافه شده openworld بودن آن است که آزادی عمل به شما میدهد.
بازی دو حالت در مد چندنفره دارد بخش آفلاین و آنلاین که جذابیت زیادی به بازی می دهد.
بخش آنلاین باز خود دارای چند بخش متفاوت است و تا 16 نفر را پشتیبانی میکند.
بلاخره یه بازی قشنگ و خیلی قشنگ و قشنگتر از قشنگ واسه pc میاد.خوش حال باشید.

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من تو بازی صدا ندارم وقتی هم که تو مقرم میرم اونجای که برای اولین بار زنه میاد باهام حرف میزنه کمی جلوتر اولین ماموریت توی اون دایره قرمزه میده وقتی این ماموریت را رد میکنم برای ماموریت دوم وقتی تو دایره میرم و enterرو میزنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد

آیا همه کسییی که بازی رو گرفتن مثل دوستمون مشکل دارن ... ؟ بالاخره بریم بازی رو بگیریم یا نه ؟؟؟؟
بازی مثل بقیه سندباکس ها خسته کننده هست.من که در حین دیدن تریلر های بازی خوابم گرفت:biggrin1:

من این بازی رو تموم کردم.
داستان بازی تعریف چندانی نداره اما تخریب پذیری+اکشن بازی + گرافیک DX10 بازی میتونه مدتها وقتتون رو پر کنه

من این بازی رو تموم کردم.
داستان بازی تعریف چندانی نداره اما تخریب پذیری+اکشن بازی + گرافیک DX10 بازی میتونه مدتها وقتتون رو پر کنه

من هم بازی رو تمام کردم.
موافقم چون واقعا داستان بازی خیلی ساده است.
فکر کنم داستان بازی رو از سر راه اورده بودند.

مرحله اول چه معنی داشت مثلا رفتیم چنتا ساختمون اووردیم پایین؟؟:confused:
من وقتی دیدم یا یه پتک ستون بتون رو اوورد پایین اینجوری شدم >>>> :eek:
مگه چه قدرتی داره این یاروو :eek::laughing:
در کل تخریب پذیری خیلی عجیب بود واسم!یه دیوار با یه حرکت نابود شد!یه سوال داشتم اولش این فامیلش بود ؟داداشش بود ؟کی بود ؟:cheesygriچه جوری اون وسیله پرنده :laughing: فقط اونو کشت مارو نکشت؟

مرحله اول چه معنی داشت مثلا رفتیم چنتا ساختمون اووردیم پایین؟؟:confused:
من وقتی دیدم یا یه پتک ستون بتون رو اوورد پایین اینجوری شدم >>>> :eek:
مگه چه قدرتی داره این یاروو :eek::laughing:
در کل تخریب پذیری خیلی عجیب بود واسم!یه دیوار با یه حرکت نابود شد!یه سوال داشتم اولش این فامیلش بود ؟داداشش بود ؟کی بود ؟:cheesygriچه جوری اون وسیله پرنده :laughing: فقط اونو کشت مارو نکشت؟

دوست عزیز این بازی در نوعه خودش بی نظیر من که همچین بازی ندیده بودم در ضمن اون پتگ معمولی نبود داداش برو یه باردیگه قسمت راهنمای بازی ببین اون چه جور پتگی بود بعد تو با یه دوش گاه نمیتونی یه ساختمون بریزی پایین حالا :biggrin1:
حرف اخر : منتظر قسمت دوم هستیم :groupwave:

دوست عزیز این بازی در نوعه خودش بی نظیر من که همچین بازی ندیده بودم در ضمن اون پتگ معمولی نبود داداش برو یه باردیگه قسمت راهنمای بازی ببین اون چه جور پتگی بود بعد تو با یه دوش گاه نمیتونی یه ساختمون بریزی پایین حالا :biggrin1:
حرف اخر : منتظر قسمت دوم هستیم :groupwave:
به به اقای teznade از برو بچ گروه مشکل ساز boysteam !!:cheesygri
بدم نیومد از بازی ولی به هر حال تخریب پذیریو دیدم اینجوری شدم :eek::laughing:

البته اين بازي از نظر فيزيك گرافيك امتيازهاي عجيبي گرفته
صرف نظر از داستان بازي هوش مصنوعي دوستان زياد جالب نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or