Red Dead :Redemption

SEIKO-XXX

کاربر سایت
درود

red-dead-redemption-20090501014740806.jpg

اول از همه به خاطر سایز بزرگ عکس معذرت میخوام!

شرکت Rockstar هفته ی اینده (تقریبآ همین روزها!) بازی خود به نام Red Dead:Redemption را رونمایی خواهد کرد.

بازی Red Dead:Redemption در واقع دنباله ای از بازی وسترنی به نام Red Dead :Revolver که توسط Rockstar در سال 2004 معرفی شد.

اما شما میتوانید هر انچه که از بازی Revolver به یاد دارید را فراموش کنید! چون RD:Revolver خود یک بازی جدید و البته زیبا میباشد!

این بازی شما را از نظر زمانی به قرن بیستم میبرد , زمانی که هرج و مرج,اشفتگی و بی قانونی در ان زمان بیداد میکرده است!

این بازی گویای داستان John Marston تبهکار قدیمی میباشد.

همچنین بازی ,بازیکن را در یک ماجراجویی عالی در مرز امریکا قرار میدهد.

از ویژگیهای بازی میتوان به محیط Open-World در این بازی اشاره کرد که بازیکن میتواند در ان به جستجو بپردازد!

از خصایص ظاهری این محیط Open-World, میتوان به چمنزارها, کوهها و همچنین گذرگاههای خــطرناک اشاره کرد که هر یک پیامد خاص خودشان را به دنبال خواهند داشت.

از نظر مبارزات نیز بازیکن در طول مسیر خود مبارزات داغی را چه به صورت مسلحانه و چه به صورت غیر مسلحانه تجـربه خواهد کرد.

البته به مدت پنج روز نگـــاه اختصاصی به این بازی خواهد شد که تواریخ ان را در عکس بالا مشاهده میکیند.

روز چهارشنبه منتظر اولین تریلر از این بازی باشید.

منبع

این بدبختا تازه GTA IV رو روی PC دادن تازه با کیفیت به مراتب بالاتر از کنسول !! حالا چجوری با Pc مشکل دارن من نفهمیدم !!
اینکه بازی روی پی سی جزئیات بیشتری داشت که توش شکی نیست چون از اول با همین کیفیت ساخته شده بود و بعد روی کنسول ها از کیفیتش کاسته شده بود.منظورم این نیست که لید پلتفرم پی سی بوده!
آخه مشکل اینه که بازی با اکثر سیستم ها مشکل فریم ریت داشت و خلاصه یه پورت افتضاح بود.بشخصه تا بحال ندیده بودم که به گیمر بخاطر کمبود مقدار حافظه کارت گرافیکش توی قسمت تنظیمات،اجازه قرار دادن جزئیات روی High داده نشه!

این بدبختا تازه GTA IV رو روی PC دادن تازه با کیفیت به مراتب بالاتر از کنسول !! حالا چجوری با Pc مشکل دارن من نفهمیدم !!

فقط مشکلش این بود که بازی هنوز کامل پورت نشده منتشر شده بود :laughing: ، تو باگ وول میخورد! و با اون گرافیکش بیشتر از Crysis سیستم می خواست
سنگین ترین بازیهای X360 رو روی PC تونستیم بازی کنیم ، سیستمهایی که از سیستم ما خیلی قویتر بودن نتونستن GTA IV رو درست اجرا کنن.

مگه راكستار فقط GTA رو داره كه تا اسمش اومد رفتين سراغ GTA .

اره Gta رو واسه pc پورت كرد . ولي با كلي باگ . و مشكل . من كه با اين سيستم خوبم نتونسم

مثل ادم بازيش كنم .

اینجور که از تریلر بر میاد بازی قشنگه
یاد آوتلاس به خیر چه حالی می داد اون زمان.
کلا بازی های وایلد وسترن یه سبک متفاوت از اکشن هستن.
اگه مثل آوتلاس یه سناریویه خوب داشته باشه فکر کنم بهترین بازیه وسترن بشه.
ما که منتظریم.
یه جا هم خوندم که نسخه ی کامپیوتر حدود 6 ماه بعد از انتشار نسخه ی کنسول توزیع میشه که خیلی مطمئن نیستم. اما اگه یادتون باشه این سیاست جدید راکستار هست که اول میگه واسه پی سی نمیاد و بعد که حسابی روی کنسول فروخت میره سراغ پی سی.
دلیل این کار هم اینه که با فروش بیشتر در نسخه های کنسول ریبیت بیشتری از ماکروسافت و سونی میگیره و کمتر مجبوره فرانزشیت استفاده از حق کپی رایت ماکروسافت و سونی رو پرداخت کنه.
دنیای تجارت اینه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or