سلام. از اونجا که بازی چند روزی هست که برای PC عرضه شده و تاپیک بازی در حال حاضر صرفا تو بخش کنسول های قدیمی در دسترس هست، این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر تبادل نظر و صحبتی هست تو همین بستر انجام بشه و مهم تر اگر دوستان ماد و قابلیتی رو پیدا کردن که باعث ارتقا این نسخه میشه همینجا اشتراک بزارن تا بتونیم استفاده کنیم.
سلام. از اونجا که بازی چند روزی هست که برای PC عرضه شده و تاپیک بازی در حال حاضر صرفا تو بخش کنسول های قدیمی در دسترس هست، این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر تبادل نظر و صحبتی هست تو همین بستر انجام بشه و مهم تر اگر دوستان ماد و قابلیتی رو پیدا کردن که باعث ارتقا این نسخه میشه همینجا اشتراک بزارن تا بتونیم استفاده کنیم.
چقدر من این بازی رو دوست دارم، بهترین دی ال سی اکسپنشن تاریخ (در کنار کار های سی دی پروجکت و بلیزارد و خود راک استار) رو هم با افتخار همراه خودش داره، اخ اخ بهترین هالووین تاریخ....
یادش بخیر هیچ وقت یادم نمیره وقتی اولین بار رو پی اس تری بازیش کردم و اون موسیقی اینترو xmb پی اس تریش اول پخش شد...
اخرین بار 2018 یک پلی ترو جدید رفته بودم رو خود پی اس تری، دیگه الان دلم خوشه این ریمستر رو میخوام رو 5 بزنم، بعدا هم رو استیم دک دوباره میترکونمش
مثل تمام کارهای راک استار ساندترک خارق العاده ای داره هم بازی اصلی هم اندد نایتمر....