Red Dead Redemption | PS3

قبول دارم....ببین چیه که هنوز داری بعد از 2 سال ریلیز شدن این حرفو میزنی.

به خدا همین الان بعد از دوسال هنوز یه جاهایی از بازی وایمیسم و میگم : "واااااااااااااااااااای این دیگه چیه"
اصلا نباید گفت بازی باید گفت "اثر"

به خدا همین الان بعد از دوسال هنوز یه جاهایی از بازی وایمیسم و میگم : "واااااااااااااااااااای این دیگه چیه"
اصلا نباید گفت بازی باید گفت "اثر"

باز هم میگم قبول دارم..یک بازی که به نظرم نمیشه هیچ مشکلی رو درونش دید و بقول تو باید گفت:"اثر".

باز هم میگم قبول دارم..یک بازی که به نظرم نمیشه هیچ مشکلی رو درونش دید و بقول تو باید گفت:"اثر".

در تایید حرفت یا بهتر بگم حرفمون :

red_dead_redemption.jpg

60.jpg

این بازی اونقدر قشنگه که هر لحظه ایش میتونه یه Wallpaper باشه.

راستی من تمام Treasure ها رو پیدا کردم. اگه کسی راهنمایی خواست بگه. زود باشین تا یادم نرفته.

آخرین ویرایش:
من نسخه undead nightmare این بازی را به صورت کپی خریداری کرده و بر روی دستگاه نصبش کردم.
ولی ارور *8001009 *یا یک چیز شبیه *را میده.
لطفا کمک کنید اگر مشکل eboot یا چیز دیگر است راهنمایی کنید

من نسخه undead nightmare این بازی را به صورت کپی خریداری کرده و بر روی دستگاه نصبش کردم.
ولی ارور *8001009 *یا یک چیز شبیه *را میده.
لطفا کمک کنید اگر مشکل eboot یا چیز دیگر است راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز اینجا اکثرا اریجینال باز هستند در قسمت jaili بگویید بهتر راهنمییتون مینند

من نسخه ایکس بکس این بازی روتمام کردم روps3 هم اجراش کرم اما بدجوری خورد تو ذوقم اصلا کیفیت این دو تا نسخه رو نتونستن مثل هم دربیارن

من 4 تاش رو تو خوده بازی پیدا کردم البته تو اون بازی اصلی نه تو اون دی ال سی که زامبی شده بودن 4 تاشون رو اونجا میتونی پیداشون کنی خیلیم باحالن :d

من نسخه ایکس بکس این بازی روتمام کردم روps3 هم اجراش کرم اما بدجوری خورد تو ذوقم اصلا کیفیت این دو تا نسخه رو نتونستن مثل هم دربیارن

دقیقا منم همین جوری شدم. بعد از تمام کردن نسخه xbox نسخه ps3 یه جورایی خورد تو ذوغم . البته زیاد فرقی هم ندارن . نسخه ps3 کیفیت تسکچر پایین تری داره و یکم مشکل فریم ریت تو xbox فکر کنم native 720p بود ولی تو ps3 نه upscale میشد. . ولی در کل نسخه xbox بهتره
yahoo_4.gif

دلم واسه بازی خیلی تنگ شده خداییش . دلم میخواد بزنم به بیابون . اخ عاشق هوای بارونیشم . واییییی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or