Red Dead Redemption 640p @ PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
Al_Strong و Quaz51 در فروم Beoynd 3D تائید کردن که بازی روی PS3 با رزولوشن 640x1152 اجرا میشه.
بازی بر روی 360 با رزولوشن 720P و AA2X اجرا میشه.

screenshot_231567.jpg

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=247104

نیست الان دوستان همه TV FHD 54" اُورت کردن رزولشن واسشون خیلی مهمه! :)

Red Dead Redemption یکی از بهترین بازی های Open World و یکی از بد ترین پورت ها روی سیستم PS3
همون طور که گفتم پورت بد چیزی هست که تآثیرش توی امتیازها مشخص باشه. این پورت بد میتونه به قدری بد باشه که به گیم پلی صدمه بزنه (مثل Bayonetta در نسخه PS3) یا در اون حد نباشه و فقط از نظر بصری کمی پایین تر باشه (مثل Final Fantasy XIII در نسخه X360) ولی RDR توی هر دو نسخه امتیازهای یکسانی از سایتها گرفته. یعنی با اینکه نسخه PS3 نسبت به نسخه X360 از نظر بصری ضعیف تر هست ولی این ضعف چیزی نیست که روی گیم پلی تآثیر بذاره یا حتی باعث بشه نمره گرافیک کمتری بگیره.

من با زبان خاصی صحبت می کنم ؟! من کی گفتم تفاوتی وجود نداره ؟! عکس هایی که فردین گذاشت ُ من خودم دیدم. من گفتم هر وقت شما تونستید دو تا LCD یکسان با تنظیمات یکسان بزارید بقل هم و دو تا کنوسل هم داشته باشید و بازی رو تو نقاط یکسان مقایسه کنید، من بهتون میگم این مقایسه ها به چه دردی میخوره.
بابا این تصاویر مستقیم از ویدئو فید گرفته شده ( منظورم رو متوجه می شی ؟)
LCD یکسان و تنظیمات یکسان چه ربطی به رزولوشن 20% پایین تر داره ...

LCD یکسان چه تغییری بین QAA و 2X AA می خواد ایجاد کنه

من بهتون میگم این مقایسه ها به چه دردی میخوره.
بله بله ... حتما خطاب به احظار بفرمایید

-----------------------------------------------
این چندمین باری هست که شما بازی رو تحریم می کنی، یکم دلت به حال Rockstar بسوزه تو رو خدا ! قطعا تحریم شما برای هیچکس مهم نیست و روی اقتصاد جهانی تاثیر نخواهد گذاشت.
اولا به تو چه ربطی داره ؟
دوما اگه دلت هم سوخت ... سوخته دیگه به من چه !
سوما مهم نیست که نیست ... اگه مهم بود هم برام فرقی نمی کرد :laughing:
چهارما روی اقتصاد جهانی هم تاثیر نداره ... که نداره ... ( به یک وری ) ... چون برای من فر قی نمی کنه
زیر دیگ رو کم کن داره می سوزه !؟

( کلا این جور حرف زدن رو خوشم نمیاد اما دوستان کم لطفی می کنن من هم مجبور می شم این جوری صحبت کنم با عرض معذرت )

-----------------------------------------------------

یعنی با اینکه نسخه PS3 نسبت به نسخه X360 از نظر بصری ضعیف تر هست ولی این ضعف چیزی نیست که روی گیم پلی تآثیر بذاره یا حتی باعث بشه نمره گرافیک کمتری بگیره.

البته درست می گی ولی بعد از GTA4 : EFL حداقل انتظار داشتم RDR هم در همون حد باشه

( شخصا صبر می کنم تا از دوستانی که بازی گرفتن بپرسم نظرشون چی هست )

LCD یکسان و تنظیمات یکسان چه ربطی به رزولوشن 20% پایین تر داره ...

LCD یکسان چه تغییری بین QAA و 2X AA می خواد ایجاد کنه
چرا نمیفهمی منظورشو ؟!!! میگه هر موقع شما بازی را رو در دو نسخه, پخش دو تی وی یکسان بغل هم بازی کردی بیا صحبت از اختلاف بزن...
خود من هر دو نسخه رو با چشم دیدم اما تفاوتی احساس نکردم, شاید اگر هم زمان میدیم قضیه فرق میکرد!

بازم فارسی روان رو وقتی متوجه نمی شید دیگه تقصیر من چیه، خدا میدونه معلوم دوران دبستان دوستان می بوده ! آقا جـــــــــــــــــــان ! شما که همه چیز به یه ورت هست ! معنی شما رو میدونی ؟ دوم شخص جمع ! هر وقت شما تونستی دو تا LCD بخری، PS3 که داری، 360 هم بخری، دست از تحریم نسخه PS3 بازی برداری و جفتش رو در شرایط یکسان آنالیز کنی اون وقت شاید تونستی یه چیزی از توی این مقایسه ها در بیاری !

تو میخوای بشینی Red Dead Redemption بازی کنی، میری خونه دوستت هی نگاه می کنی ببینی خدایا این با مال ِ من ! فرق داره یا نه یا این که از بازیی که میانگین امتیازاتش تا الان 95 بوده لذت می بری ؟ من هنوز مفاید این مقایسه ها رو به غیر از منتقدهای بازی ها برای کس دیگه ای درک نکردم . مثلا من میخوام بشینم بازی رو نقد کنم مجبورم برم n تا عکس و فیلم و مقایسه ببینم تا نقدم منصفانه باشه، اگر به عنوان یه بازیکن معمولی باشم که فقط بازی رو میگیرم حالشو می برم که !
واقعا اگر متوجه نمیشی من برات نمیتونم کاری بکنم . همین چند خط پست بالاتر آریا کاملا توضیح داد که پورت بد یعنی چی ! بدترین پورت ؟ برو دو تا نقد بخون، فارسیت خوب نیست، به انگلیسی که تسلط داری ببین نمره متفاوت دادند، به گرافیک PS3 نمره پایین تر دادند ...

get a life

واسه من که فرقی نداره چون این پیکسلو فقط اگه تو تلویزیون های بالای 30 اینچ بازی کنی با چشم قابله تشخیصه. واسه منم که مهم نیست. ولی علتش فکر نکنم پورت بد باشه آخه *R با اون همه آدم نتونست یه کار درست انجام بده یا مشکل چیز دیگست؟

دوستان واقعا بحثه چی میکنید!تو بازی FF XIII از امتیازات بازی کم نکردن، واقعا اینجا روی چیش بحث میکنید؟؟؟بی خیال Baw -بازی که متوسط امتیازاش متوسطش بالای 95 هست واقعا تحریم میکنید؟
اگه تحریم میکنید،جدا برای همیشه بازی نکنید!حرفهای خنده دار میزنید بخدا......

ادم میمونه چی بگه.........

تفاوت علف ذار تو دو نسخه ببینید :eek::eek::eek:
بله شما راست میفرمائید و ما بقیه دنیا کور تشریف دارن. عکس ها رو میذارم اینجا که خودتون ببینید. هر چند کسی که خودشو به خواب بزنه رو نمیشه بیدار کرد.
شما که انقدر به علفزارو کیفیت علفزار توجه داری خوب دقت کن ببین یه وقت ممکنه تو علفزارهای نسخه xbox360 ملخی جونوری چیزی باشه که تو نسخه ps3 نباشه!
من نمیدونم اگه واقعا نسخه xbox 360 انقد با نسخه ps3 تفاوت داره چرا فن های xbox360 به جا اینکه پای بازی باشن و از رزولیشن بالاترو و xAA یی که مال xbox داره و مال ps3 نداره لذت ببرن میان تو اینجا و در مورد اینکه کدوم نسخه بهتره و بدتره اعصاب عزیزشونو عزادار میکنن!

مثل این دوست خوبمون که الان کل گیم پلی مفید بازی رو تموم کرده حالا داره دنبال easter eggs و secret های بازی میون علفزارها میگرده!

اخه وقتی جماعت گیمر ایرانی که وقتی بازی میاد کورس میذارن واسه اینکه کی اول بازی رو تموم کرده چطور میتونن انقدر تو جزئیات بازی حساس باشن.
ببینم شما تو هر لحظه بازی وایمیستی زوم میکنی به دوروورت تا ببینی فلان جای بازی دندونه داره یا نه؟ اخه کدوم یکی از شما تا حالا این کارو کرده؟

تو اینکه نسخه 360 از نظر رزولیشن و AA بهتره هیچ شکی نیست اما همون طور که دوستان گفتن اصلا تفاوت در اون حد نیست و اونایی که از گرافیک gta IV لذت بردن شک نکنن که از این بازی هم لذت میبرن!

البته همه اینا بخاطره الافی و بیکاریه وگرنه اونی که شاغله، دانش اموز و دانشجو درسخونه فقط میاد بازی رو میخره بازی میکنه و ازش لذت میبره بعدش هم میره دوباره سر کارو درسش نه مثل بعضی ها که هنوز بازی نکرده میان اینجا رو به حمام خون تبدیل میکنن!

بله شما راست میفرمائید و ما بقیه دنیا کور تشریف دارن. عکس ها رو میذارم اینجا که خودتون ببینید. هر چند کسی که خودشو به خواب بزنه رو نمیشه بیدار کرد.
والا بلا مام میبینیم و تفاوت احساس میکنیم شما به پس من دقت نکردی من که خودم دارم میگم تفاوت وجود داره ولی میگم اونقدر نیست که بازی خراب شده باشه و نسخه 360 با اختلاف زیادی بهتر باشه....

خب این نتیجه lead بودن نسخه 360 هست یا برعکس دقیقا شد مثل
ffxiii روی 360 دقیقا همین مشکلات رو داشت ولی اگه از من بپرسی میگم تفاوت اینقدر نیست از اون عکسها
هم تنها چیزی که مشخص یک مقدار کدر تر بودن نسخه PS3 که این مقدار تفاوت فقط تو عکس که اگه شما بازی رو تو HD TV خودتون اجرا کنید بهتر از این میشه شک نکنید درمورد aa هم که توی عکسا تفاوت اینقدر زیاد نیست چون بلخره qaa دار اولش که میگفتن ندار همینم اگه روی tv بازی بشه کمبود انچنانی احساس نمیشه چون به فاصله میشینی بازی میکنی کرکتر ها هم که مشکلی ندارن مقدار سایه ها بهتر رو کرکتر های 360 در بقیه جا ها فرقی ندارن در دور دست مثلا یک ابجکت تو پی اس تری گم شده که اونم توی عکس معلوم نیست ممکن مال cs ها باش به غیر از اون علفزار ها که یک مقداری تابلو تشریف دارن که البته مهم هم نیست چون کیفیتشون همینطوری پایین هرچی کمتر بهتر:biggrin1: در کل من خودم نسخه PS3 پسندیدم چون سینمای تر به خاطر بلور که دار اون عکس که با اسب دار دومبال قطار میکن نگاه کنید فقط میمونه فریم ریت که اونم فعلا باید صبر کرد تا H2H سایت LOT چون به بقیه نمیشه اعتماد کرد از اون طرف احتمال لود شدن ابجکت ها و تکسچر ها که توی PS3 بهتر باش زیاد دقیقا مثل GTA IV به دوستمون هم ricosev پیشنهاد میدم بازی رو بخر مطمین باش همه چی درست لذتت رو ببر:cool::biggrin1:

شما که انقدر به علفزارو کیفیت علفزار توجه داری خوب دقت کن ببین یه وقت ممکنه تو علفزارهای نسخه xbox360 ملخی جونوری چیزی باشه که تو نسخه ps3 نباشه!
من نمیدونم اگه واقعا نسخه xbox 360 انقد با نسخه ps3 تفاوت داره چرا فن های xbox360 به جا اینکه پای بازی باشن و از رزولیشن بالاترو و xAA یی که مال xbox داره و مال ps3 نداره لذت ببرن میان تو اینجا و در مورد اینکه کدوم نسخه بهتره و بدتره اعصاب عزیزشونو عزادار میکنن!

مثل این دوست خوبمون که الان کل گیم پلی مفید بازی رو تموم کرده حالا داره دنبال easter eggs و secret های بازی میون علفزارها میگرده!

اخه وقتی جماعت گیمر ایرانی که وقتی بازی میاد کورس میذارن واسه اینکه کی اول بازی رو تموم کرده چطور میتونن انقدر تو جزئیات بازی حساس باشن.
ببینم شما تو هر لحظه بازی وایمیستی زوم میکنی به دوروورت تا ببینی فلان جای بازی دندونه داره یا نه؟ اخه کدوم یکی از شما تا حالا این کارو کرده؟

تو اینکه نسخه 360 از نظر رزولیشن و AA بهتره هیچ شکی نیست اما همون طور که دوستان گفتن اصلا تفاوت در اون حد نیست و اونایی که از گرافیک gta IV لذت بردن شک نکنن که از این بازی هم لذت میبرن!

البته همه اینا بخاطره الافی و بیکاریه وگرنه اونی که شاغله، دانش اموز و دانشجو درسخونه فقط میاد بازی رو میخره بازی میکنه و ازش لذت میبره بعدش هم میره دوباره سر کارو درسش نه مثل بعضی ها که هنوز بازی نکرده میان اینجا رو به حمام خون تبدیل میکنن!
شما با 17 پست داده اومدی داری به من انگ فن بویی میزنی؟؟ وقتی قراره یه بازی رو نقد کنی و براش مطلب بنویسی نمیتونی از چنین چیزایی چشم پوشی کنی. همین مونده که شما به ما بگی فن بوی. اول بهتره کمی بیشتر من رو بشناسی بعد بیای اینطوری اظهار فضل کنی.
خدا عمر بده بهمون و روزی رو ببینیم که این جریان برعکس باشه ببینم اونموقع شما میاید در مورد کنسول 360 اینطوری بگید؟ یا خودتون رو شهید راه سونی و PS3 میکنید؟

والا بلا مام میبینیم و تفاوت احساس میکنیم شما به پس من دقت نکردی من که خودم دارم میگم تفاوت وجود داره ولی میگم اونقدر نیست که بازی خراب شده باشه و نسخه 360 با اختلاف زیادی بهتر باشه....
دقیقا. منم هیچ جا اشاره ای نکردم که این چیز ها باعث از بین بردن لذت بازی میشه. همون طور که تو پست قبلی دوستمون اشاره کرد بیشترین دلیلش اینه که لید پلتفرم بازی 360 بوده. دیگه الان 2 سال قبل نیست که بگیم سازندگان نمیتونن از PS3 استفاده کنن. دیگه این حرفا قدیمی شده و الان قدرت PS3 هم برای همگان روشنه.
بشینید لذتتون رو ببرید از بازی.

اگه قراره همینجوری یه چیزی از رو شکم بگیم که اُموراتمون بگذره و 4 تا نوچه کودک منش بیان واسمون کف کنن و بانمک جلوه بدیم ، Blu-Ray Player از DVD Player خفن تره ... بلاگ میزنی نمک ریزش میکنی مال خودت ، توی محیط فروم جلب توجه نکن ;)
Red Dead Redemption یکی از بهترین بازی های Open World و یکی از بد ترین پورت ها روی سیستم PS3
مرگ بر Rock star
مرگ بر Rock star
Calm down, calm down. Everyone return to normal now. Let thread be peace again.

بازم فارسی روان رو وقتی متوجه نمی شید دیگه تقصیر من چیه، خدا میدونه معلوم دوران دبستان دوستان می بوده ! آقا جـــــــــــــــــــان ! شما که همه چیز به یه ورت هست ! معنی شما رو میدونی ؟ دوم شخص جمع ! هر وقت شما تونستی دو تا LCD بخری، PS3 که داری، 360 هم بخری، دست از تحریم نسخه PS3 بازی برداری و جفتش رو در شرایط یکسان آنالیز کنی اون وقت شاید تونستی یه چیزی از توی این مقایسه ها در بیاری !

تو میخوای بشینی Red Dead Redemption بازی کنی، میری خونه دوستت هی نگاه می کنی ببینی خدایا این با مال ِ من ! فرق داره یا نه یا این که از بازیی که میانگین امتیازاتش تا الان 95 بوده لذت می بری ؟ من هنوز مفاید این مقایسه ها رو به غیر از منتقدهای بازی ها برای کس دیگه ای درک نکردم . مثلا من میخوام بشینم بازی رو نقد کنم مجبورم برم n تا عکس و فیلم و مقایسه ببینم تا نقدم منصفانه باشه، اگر به عنوان یه بازیکن معمولی باشم که فقط بازی رو میگیرم حالشو می برم که !
واقعا اگر متوجه نمیشی من برات نمیتونم کاری بکنم . همین چند خط پست بالاتر آریا کاملا توضیح داد که پورت بد یعنی چی ! بدترین پورت ؟ برو دو تا نقد بخون، فارسیت خوب نیست، به انگلیسی که تسلط داری ببین نمره متفاوت دادند، به گرافیک PS3 نمره پایین تر دادند ...

:laughing: ... شما درست می فرمایید ( بالاخره این پست های درخشان رو بقیه هم می خونن دیگه :cheesygri )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیز من مقایسه کردم گفتم بعد GTA4:EFL انتظار داشتم حد اقل نسخه PS3 در همون حد باشه ( از نظر گرافیک )
بازی اون قدر شاهکار هست که هیچ اشکالی نمی شه از GamePlay و امکانات خود بازی گرفت

مطمئن باش نه تنها من بلکه عده ی زیادی در ( تمام دنیا ) هم براشون مهم هست کدوم نسخه رو بازی کنن چون همه ی گیمر ها هر دو کنسول رو ندارن که یا حداقل مثل من فقط پولشون رو خرج یک کنسول نمی کنن

خواهیم دید نسخه PS3 چه قدر خواهد فروخت
دقییقا همون قضیه FF می شه که چون جزییات و امکانات گرافیک روی PS3 بهتر بود اکثر گیمر ها و خاطبان این سری رفتن سراغ نسخه PS3 ( فکر می کنم آمارش 1 به 4 بود )

شما هم هر چه قدر دلت می خواد خودتو استاد کن ( برام فرقی نمی کنه بفهمی یا نفهمی :biggrin1:)

آقایون لطف کنن با متانت و رعایت احترام متقابل بحث کنن اگر بازم پست توهین آمیز ببینم طور دیگه ای برخورد خواهد شد.

مطمئن باش نه تنها من بلکه عده ی زیادی در ( تمام دنیا ) هم براشون مهم هست کدوم نسخه رو بازی کنن چون همه ی گیمر ها هر دو کنسول رو ندارن که یا حداقل مثل من فقط پولشون رو خرج یک کنسول نمی کنن
خوبی ؟ :smile: چه جوری میشه براشون مهم باشه که کدوم نسخه رو بازی کنند در حالی همه گیمر ها هر دو کنسول رو ندارند ! این عین پست ِ شماست ! خوب چطوری وقتی هر دو کنسول رو ندارند، اون موقع حق انتخاب داشته باشند !

جای اینکه واسه من اسمایلی ردیف کنی یکم برو بچرخ و اطلاعات عمومیت رو ببر بالا ! از کی تا حالا بازی های JPRG روی 360 فروش فوق العاده ای داشتند که مثلا FF بخواد داشته باشه، اونم در حالی که قراره بازی برای PS3 هم عرضه بشه !
شما برو یکم تحقیق کن ببین کجا فروش بازی های Multiplatform روی PS3 بهتر بوده که حالا RDR بخواد به خاطر یه سری تفاوت تو جلوه های بصری کمتر بفروشه !

کسی هفت تیر رو شقیقت نزاشته که حتما جواب بدی و بیشتر از این من و بقیه رو مورد عنایت قرار بدی !
جدا برام مهم نیست که منظورم رو نفهمیدی ( ولی به هر حال این قسمت رو اضافه می کنم )
آخه مشکل اینجاست کهه وقتی پست میدی فکر نمی کنی و منظور خاصی رو دنبال نمی کنی برای همین نه من، بلکه هیچکس دیگه هم منظور شما رو متوجه نمیشه، البته این امکان هم وجود داره که کلا همه بد و شما خوب.
چرا راجع به بقیه صحبتم چیزی نگفتی ؟! پستتو دست نخورده نگه داشتم که بفهمم چطوری وقتی کسی دو تا کسنول نداره، میتونه حق انتخاب داشته باشه ! که البته جوابمو گرفتم ( :دی ) باور کن خندم گرفت. یعنی ملت میرن به خاطر دو تا چمن بهتریه کنسول دیگه تهیه می کنند ! یا اصلا چرا یه کنسول دیگه تهیه کنند ! بازی که میانگینش 95 ِ و امتیاز تمام نسخه ها برابر رو نمی خرند !

خواهش می کنم بس کن ! بیخیال شو ، هر چی تو میگی درست ِ ما هم شاخ و دم داریم چیزی حالیمون نیست.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or