Red Dead Redemption 640p @ PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
Al_Strong و Quaz51 در فروم Beoynd 3D تائید کردن که بازی روی PS3 با رزولوشن 640x1152 اجرا میشه.
بازی بر روی 360 با رزولوشن 720P و AA2X اجرا میشه.

screenshot_231567.jpg

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=247104

کسی که کیفیت یه بازی رو فقط توی رزولوشن و فریم ریت و ... میبینه کلا تحریم کنه بهتره !
دقیقا میخواستم همینو بگم!
من شخصا لذتی که از Halo 3 و Alan Wake (که Sub-HD هستند) بردم، از GeOW HD نمیبرم!
حالا خوبیش اینه که Alan Wake ثابت کرد رزولوشن همه چیز نیست، و با وجود Sub-HD بودن یکی از بهترین گرافیک های این نسل رو داره!
پس اگه فردا مثلا Iron Man 3 با رزولوشن 1080p اومد، همه حمله کنیم سمتش lol

دقیقا میخواستم همینو بگم!
من شخصا لذتی که از Halo 3 و Alan Wake (که Sub-HD هستند) بردم، از GeOW HD نمیبرم!
حالا خوبیش اینه که Alan Wake ثابت کرد رزولوشن همه چیز نیست، و با وجود Sub-HD بودن یکی از بهترین گرافیک های این نسل رو داره!
پس اگه فردا مثلا Iron Man 3 با رزولوشن 1080p اومد، همه حمله کنیم سمتش lol
حرفات بی نهایت درسته ولی کو گوش شنوا !

حتما اون عده (lol) اینقدری دارن که مدل به مدل Blu-Ray Player عوض کن. مشکلی واسه شما پیش اورده؟

اگه قراره همینجوری یه چیزی از رو شکم بگیم که اُموراتمون بگذره و 4 تا نوچه کودک منش بیان واسمون کف کنن و بانمک جلوه بدیم ، Blu-Ray Player از DVD Player خفن تره ... بلاگ میزنی نمک ریزش میکنی مال خودت ، توی محیط فروم جلب توجه نکن ;)

مثل اینکه بازی به جز رزولوشن یه فرقای دیگه هم داره توی این سایت نوشته دندونه های بازی تو 360 خیلی کمتره صورت کاراکترا هم واضحتره گرافیک روونتر 360 باعث شده گیم پلی بازیم بهتر باشه!!!

مثل اینکه بازی به جز رزولوشن یه فرقای دیگه هم داره توی این سایت نوشته دندونه های بازی تو 360 خیلی کمتره صورت کاراکترا هم واضحتره گرافیک روونتر 360 باعث شده گیم پلی بازیم بهتر باشه!!!
عجیبه که همه سایتهای بزرگ با هم دست به یکی کردن و امتیاز یکسان به هر دو بازی دادن ! (برخلاف بازی ای مثل Bayonetta که خیلی از امتیازها فرق داشت یا FF XIII که امتیاز گرافیک توی سایتهایی مثل IGN متفاوت بود)

این هم مقایسه در فروم NeoGAF
تفاوت AA در عکس ها واضحه ولی به هیچ وجه در حدی نیست که به تجربه بازی لطمه بزنه.

آخرین ویرایش:
تفاوت علف ذار تو دو نسخه ببینید :eek::eek::eek:

AA تو PS3 خیلی بهتره یا ماله رزولشنه ؟!!
اون یکی ها رو هم ببینید بد نیست. همونی که بالا اشاره کردم :arrowu:

بله نسخه ps3 کمی مات تر هست و 360 کمی شفاف تره اما اونقدر واضح نیست که بخواد اختلالی ایجاد کنه..:smile:
بله شما راست میفرمائید و ما بقیه دنیا کور تشریف دارن. عکس ها رو میذارم اینجا که خودتون ببینید. هر چند کسی که خودشو به خواب بزنه رو نمیشه بیدار کرد.

Xbox 360

PS3

Xbox 360

PS3

آخرین ویرایش:
بله نسخه ps3 کمی مات تر هست و 360 کمی شفاف تره اما اونقدر واضح نیست که بخواد اختلالی ایجاد کنه..:smile:

هر موقع یکی دو تا LCD یکسان با تنظیمات یکسان و دو تا کنسول 360 و PS3 گذاشت کنار هم، بازی رو تو محیط یکسان انجام داد اون موقع یه تماسی با من حاصل کنه تا بگم این مقایسه ها به چه دردی میخوره !

Red Dead Redemption یکی از بهترین بازی های Open World و یکی از بد ترین پورت ها روی سیستم PS3
هر موقع یکی دو تا LCD یکسان با تنظیمات یکسان و دو تا کنسول 360 و PS3 گذاشت کنار هم، بازی رو تو محیط یکسان انجام داد اون موقع یه تماسی با من حاصل کنه تا بگم این مقایسه ها به چه دردی میخوره !
متاسفانه عکس های اینجا و اینجا گویای تفاوت هست ( رسما تحریمش کردم تا وقتی قیمتش بشه حدود 30 هزار تومن )

حتی توی بعضی از عکس ها برخی آبجکت های صحنه رو توی نسخه PS3 حذف کردن
و البته افت فریم هم نسبت نسخه 360 بیشتر هست

مرگ بر Rock star
مرگ بر Rock star

آخرین ویرایش:
Red Dead Redemption یکی از بهترین بازی های Open World و یکی از بد ترین پورت ها روی سیستم PS3
والا جز اینکه کمی 360 شفاف تره مگه مورد دیگه ای هم هست که شما اینجوری میگی؟؟

متاسفانه عکس های اینجا گویای تفاوت هست ( رسما تحریمش کردم تا وقتی قیمتش بشه حدود 30 هزار تومن )
من با زبان خاصی صحبت می کنم ؟! من کی گفتم تفاوتی وجود نداره ؟! عکس هایی که فردین گذاشت ُ من خودم دیدم. من گفتم هر وقت شما تونستید دو تا LCD یکسان با تنظیمات یکسان بزارید بقل هم و دو تا کنوسل هم داشته باشید و بازی رو تو نقاط یکسان مقایسه کنید، من بهتون میگم این مقایسه ها به چه دردی میخوره.

این چندمین باری هست که شما بازی رو تحریم می کنی، یکم دلت به حال Rockstar بسوزه تو رو خدا ! قطعا تحریم شما برای هیچکس مهم نیست و روی اقتصاد جهانی تاثیر نخواهد گذاشت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or