Red Dead Redemption 640p @ PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
Al_Strong و Quaz51 در فروم Beoynd 3D تائید کردن که بازی روی PS3 با رزولوشن 640x1152 اجرا میشه.
بازی بر روی 360 با رزولوشن 720P و AA2X اجرا میشه.

screenshot_231567.jpg

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=247104

معلوم نیست تا کی میخواد این ضعف در بعضی از بازیهای مولتی روی ps3 باقی بمونه و یه مقدار از لحاظ کیفیت نسبت به 360 پایین تر باشه.یعنی هنوزم بازی ها رو از 360 رو ps3 پورت میکنن و این چرتو پرتا؟:confused:

حالا یجوری میگن انگار فاجعه ی قرن روی داده :دی مهم نیس این چیزا مهم نیته :دی

فرق دارن ولی زیاد محسوس نیست اون سایه های روی اون لباس اون دستش که خالیه با سایه هایی که روی جیب لباسش هست تو 360 قشنگ معلومه که پررنگ تره الان لینکشم می دم
این لینک PS3 ایش
اینم لینک 360 اش
دیگه فرقش اونقدرم نیست که فک کنید تو 360 سوار اسب می شید تو PS3 سوار گاو :دی یعنی نباید دنبال یه فرق عجیب غریب بینشون باشید که:دی همون AW با اون رزولیشن از خیلی از بازی های این نسل کیفیتش بهتر بود.

آخرین ویرایش:
WTF ... منظورت منم ؟؟ ... عزیز دل برادر من بازی هامو نمی فروشم مگر چند تا عنوان که واقعا دیگه برام چیزی نداشت اون هم 7 ماه بعد از رلیز رسمی
شما کجا دیدی من بازی هامو بفروشم (( تو بازارچه )) البته بوده به چند نفر پیشنهاد دادم ولی هیچ کدومش به اون افراد فروش نرفت و هنوز تو قفسه بازی هام هستن ;)

من هم که می گم تحریم می کنم حتما این کار رو می کنم چون انتظار کیفیت دارم
اگه من فن 360 بودم صد در صد Alan Wake رو هم تحریم می کردم ( بازی قحطی که نشده )

اگه مثلا GOW III هم مثلا افت فریم داشت یا Sub-HD بود حتما تحریمش می کردم اما شکر خدا First Party های سونی همیشه فرا تر ا انتظار هستن

قحطی بازی که نیست وسترن خیلی دوست دارم اما مثلا پول رو نگه می دارم چند تا از عنوان های خوب پارسال که بازی نکردم رو می خرم ( AC2 یا چند مورد دیگه )

------------------------------------------------
من شخصا صبر می کنم از کسانی که بازی رو گرفتن راجع به کیفیت گرافیک بازی می پرسم

کسی که کیفیت یه بازی رو فقط توی رزولوشن و فریم ریت و ... میبینه کلا تحریم کنه بهتره !

معلوم نیست تا کی میخواد این ضعف در بعضی از بازیهای مولتی روی ps3 باقی بمونه و یه مقدار از لحاظ کیفیت نسبت به 360 پایین تر باشه.یعنی هنوزم بازی ها رو از 360 رو ps3 پورت میکنن و این چرتو پرتا؟:confused:

دقیقا به همین شکلی که میگی یا بقول خودت ازین چرت و پرتا ... یعنی فکر میکنی سازنده میاد 2 تا تیم میزاره که یکی کلا 360 رو بسازه یکی PS3 ؟!!!!

فرق دارن ولی زیاد محسوس نیست اون سایه های روی اون لباس اون دستش که خالیه با سایه هایی که روی جیب لباسش هست تو 360 قشنگ معلومه که پررنگ تره الان لینکشم می دم
این لینک PS3 ایش
اینم لینک 360 اش

شما فکر میکنی چون رفتی یه عکس از بخش 360 آوردی یکی از بخش PS3 یعنی اینا الان 2 تا عکس جدا هستند و ما باید توهم بزنیم که با هم فرق دارن ؟! :biggrin1:

این لینک PS3 ایش
اینم لینک 360 اش
دیگه فرقش اونقدرم نیست که فک کنید تو 360 سوار اسب می شید تو PS3 سوار گاو :دی یعنی نباید دنبال یه فرق عجیب غریب بینشون باشید که:دی همون AW با اون رزولیشن از خیلی از بازی های این نسل کیفیتش بهتر بود.

این دو تا که اسکرین شاتای in engine بازین هیچکدومشون ریل تایم نیستن من نمیدونم شا چه جوری فرق تو این دوتا پیدا کردی چون حتی یه پیکسلم با هم فرق ندارن!:biggrin1:

این لینک PS3 ایش
اینم لینک 360 اش

بین این دو عکسی که گذاشتی هیچ فرقی وجود نداره :-"

راک استار گفته بود که این بازی رو با انجین مولتی پلتفرم R.A.G.E ساخته یعنی اینکه انجین برای هر کنسول جدا کاستوم شده و برای هر نسخه یه تیم جدا کار میکرده معنیش این میشه که بازی از روی 360 برای پی اس تیری پورت نشده.
من کلا با GTA4 پی اس تیری بیشتر از 360 حال کردم دلیل!!!؟؟

اینکه واسه پی اس تیری درسته رزولوشنش پائینتر بود ولی همون باعث شده بود بازی یکم فیلمی تر و سینمایی تر بشه کلا بلور بازیو سینمایی تر میکنه اگه باور نمیکنید برید شارپنس tv رو یکمی کم کنید ببینید بازی فیلمی تر میشه یا نه!!!(نظر و سلیقه شخصیمه):cheesygri

اوه اوه حملات وارده چقدر زیاده ! :biggrin1: من چیکار کنم خو ؟ تو گیم اسپات دیدم والا HUD هم داشت گفتم شاید همین باشه ؟ حالا چرا می زنید ! خب به جای این همه پست در وصف نقض من یکی زحمت می کشید یه عکس درست و حسابی از یه صحنه ی یکسان می ذاشت ! آقا نیما شما دیگه چرا ! من که قصدی نداشتم !
بازم می گم باور کنید هیچ قصدی نداشتم برام هم مهم نیس که کدومشون بهتره یا بد تر و ...

آخرین ویرایش:
کسی که کیفیت یه بازی رو فقط توی رزولوشن و فریم ریت و ... میبینه کلا تحریم کنه بهتره !
اتفاق نشدنی که نمی خوام ... می خوام ؟ ...
من خودم محدودیت کنسول ها رو می دونم اما بحث اینه که شرکت سازنده داره دو بازی عرضه می کنه یعنی یک بازی برای هر کنسول پس باید بر اساس شرایط و تفاوت دو کنسول عمل کنه نه این که یک بازی رو از روی یک کنسول روی اون یکی (( کپی پیست )) کنه بعد برای پوشوندن ضعف ها به جای Optimize بیاد از کیفیت کار کم کنه
که چی ... فریم ریت روی هر دو یکسان باشه یا اینکه فقط روی اون یکی کنسول هم اجرا بشه !!!

این نشون دهنده کم کاری هست نه این که مثل فن های دو اتیشه بیایم خودمون رو گول بزنیم که چی طرف داره یک تجربه فوق العاده رو از دست می ده

این یعنی این که داری خودتو گول می زنی شما اگه خیلی مردی برو مثلا HL2 یا Crysis رو روی رزولوشن 650 *800 بازی کن

راک استار گفته بود که این بازی رو با انجین مولتی پلتفرم R.A.G.E ساخته یعنی اینکه انجین برای هر کنسول جدا کاستوم شده و برای هر نسخه یه تیم جدا کار میکرده معنیش این میشه که بازی از روی 360 برای پی اس تیری پورت نشده.
لینک منبع پلیز ؟!!!

اتفاق نشدنی که نمی خوام ... می خوام ؟ ...
من خودم محدودیت کنسول ها رو می دونم اما بحث اینه که شرکت سازنده داره دو بازی عرضه می کنه یعنی یک بازی برای هر کنسول پس باید بر اساس شرایط و تفاوت دو کنسول عمل کنه نه این که یک بازی رو از روی یک کنسول روی اون یکی (( کپی پیست )) کنه بعد برای پوشوندن ضعف ها به جای Optimize بیاد از کیفیت کار کم کنه
که چی ... فریم ریت روی هر دو یکسان باشه یا اینکه فقط روی اون یکی کنسول هم اجرا بشه !!!

این نشون دهنده کم کاری هست نه این که مثل فن های دو اتیشه بیایم خودمون رو گول بزنیم که چی طرف داره یک تجربه فوق العاده رو از دست می ده

این یعنی این که داری خودتو گول می زنی شما اگه خیلی مردی برو مثلا HL2 یا Crysis رو روی رزولوشن 650 *800 بازی کن

:biggrin1:

عجب بحث جالبي حالا هر كي ندونه از اين بحثا فك ميكنه
تو 360 سوار اسب می شید تو PS3 سوار گاو
:biggrin1:
اصلا تفاوت اونقدر نيست كه بخوايد راجع بهش بحث كنيد و وقتتون و تلف كنيد (خوبه حالا برا PC فعلا قرار نيست منتشر بشه اگه ميشد بايد شاهد چنتا فدايي تو همين تاپيك ميشديم.)

حیف شد که HD نیست ولی انطوری هم نیست که دیگه قابل بازی نباشه!.
اینا که چیزی نیست، یه عده کنسول میخرن فرداش تو بازارچه میفروشن...
84141187158393452832.gif

حتما اون عده (lol) اینقدری دارن که مدل به مدل Blu-Ray Player عوض کن. مشکلی واسه شما پیش اورده؟

حیف شد که HD نیست ولی انطوری هم نیست که دیگه قابل بازی نباشه!.
اوووووووه !!!! دیگه چرا انقدر گنُدش می کنین ! دیگه یه دفعه "ن" آخرین کلمه ات رو هم بردار و خلاص !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or