Red Dead Redemption 640p @ PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
Al_Strong و Quaz51 در فروم Beoynd 3D تائید کردن که بازی روی PS3 با رزولوشن 640x1152 اجرا میشه.
بازی بر روی 360 با رزولوشن 720P و AA2X اجرا میشه.

screenshot_231567.jpg

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=247104

قضیه رزولوشن فقط برای بازیی مثل A W مهمه وگرنه تو این بازی چیز مهمی نیست!

ماتی تصویر هم فقط تو اون بازی بوجود میاد!lol

جدا بی خیال شید،همون AW که اینقدر سره رزولوشنش گیر بودید،مگه چیزی احساس کردید؟؟؟؟
به قوله فری -اینقدر چیزها داره که تا چندین وقت مشغولتون میکنه،حتی به رزولوشن فکر هم نمیکنید!یعنی احساسش هم نخواهید کرد

ولی اینم چیز جالبی شد که در اوج تعریف از نسخه ی PS3 ایش , این نسخه زایید :biggrin1:

Last edited by a moderator:
این عنوان از نظر محتوا میتونه ماه ها بازیباز رو بی نیاز نگه داره. حالا چون 640x1152 بدون AA ست شما باید دُشنام حواله سازنده ش کنی؟
درسته قبول دارم اما خب این چه کم کارییه؟یه کوچولو رو بازی کار میکردن میشد 720 میرفت پی کارش

Last edited by a moderator:
oh F**K :evil:

متاسفانه تحریم می شود ( توسط من ) مگر اینکه نسخه PS3 با وجود HD نبودن حداقل امتیازاتی داشته باشه مثل فریم ریت بیشتر یا سکرین تیرینگ کمتر

به هر حال فعلا منتظر می مونیم ببینیم چی می شه;)

:evil:

متاسفانه تحریم می شود ( توسط من ) مگر اینکه نسخه PS3 با وجود HD نبودن حداقل امتیازاتی داشته باشه مثل فریم ریت بیشتر یا سکرین تیرینگ کمتر
بازی رو که قراره 72 ساعت بعد از خریدن تو بازارچه بفروشید دیگه تحریم کردنش چیه!.

کل رفیقم رو زدم انقدر با ps3 پز میده ! هی میگه ps3 red dead بهتره اینو باسش میفرستم ممنون

oh F**K :evil:

به هر حال فعلا منتظر می مونیم ببینیم چی می شه;)

هیچ کدوم Screen Tearing ندارند ، یعنی 0% ... دقیقا مثل GTA شد ، نسخه 360 مقداری شفاف تره ، ولی مشکل بزرگی نیست که فکر کنی الان تو ذوق میزنه .
مثلا Alan Wake هم با اینکه رزولوشنش روی 500 و خورده ای بود ولی اصلا آزار دهنده نبود ...

:eek::eek::eek:
معلوم نیست این ماکرو با راک استار چه سرو سری دارن
کلا این قضیه ثابت شدس که وزنه ی بازیای مولتی RS بیشتر سمت XB سنگینی میکنه

اینو خیلی گفتیم ، قضیه برمیگرده به Lead Platform ، و Lead Platform اکثر بازیها هم X360 ه ... برعکسش خیلی کمه ، مثل FF XIII یا Burnout Paradise .

بازی رو که قراره 72 ساعت بعد از خریدن تو بازارچه بفروشید دیگه تحریم کردنش چیه!.
WTF ... منظورت منم ؟؟ ... عزیز دل برادر من بازی هامو نمی فروشم مگر چند تا عنوان که واقعا دیگه برام چیزی نداشت اون هم 7 ماه بعد از رلیز رسمی
شما کجا دیدی من بازی هامو بفروشم (( تو بازارچه )) البته بوده به چند نفر پیشنهاد دادم ولی هیچ کدومش به اون افراد فروش نرفت و هنوز تو قفسه بازی هام هستن ;)

من هم که می گم تحریم می کنم حتما این کار رو می کنم چون انتظار کیفیت دارم
اگه من فن 360 بودم صد در صد Alan Wake رو هم تحریم می کردم ( بازی قحطی که نشده )

اگه مثلا GOW III هم مثلا افت فریم داشت یا Sub-HD بود حتما تحریمش می کردم اما شکر خدا First Party های سونی همیشه فرا تر ا انتظار هستن

قحطی بازی که نیست وسترن خیلی دوست دارم اما مثلا پول رو نگه می دارم چند تا از عنوان های خوب پارسال که بازی نکردم رو می خرم ( AC2 یا چند مورد دیگه )

------------------------------------------------
من شخصا صبر می کنم از کسانی که بازی رو گرفتن راجع به کیفیت گرافیک بازی می پرسم

آخرین ویرایش:
اگر اون عکسها یه زمان رو نشون بدن تو عکس نسخه PS3 رنگهاش واقعیتره!! شات 360 یه جوریه / مایل به سبز

اون عکس ها هم زمان نبوده. 360 اش تو سایه ها و بعضی قسمت ها پررنگ تر و بهتره:

957923_20100517_790screen003.jpg

PS3

957922_20100517_790screen005.jpg

X360
عکس ها هم واسه GAMESPOT ـه

WTF ... منظورت منم ؟؟ ... عزیز دل برادر من بازی هامو نمی فروشم مگر چند تا عنوان که واقعا دیگه برام چیزی نداشت اون هم 7 ماه بعد از رلیز رسمی
شما کجا دیدی من بازی هامو بفروشم (( تو بازارچه )) البته بوده به چند نفر پیشنهاد دادم ولی هیچ کدومش به اون افراد فروش نرفت و هنوز تو قفسه بازی هام هستن ;)

من هم که می گم تحریم می کنم حتما این کار رو می کنم چون انتظار کیفیت دارم
اگه من فن 360 بودم صد در صد Alan Wake رو هم تحریم می کردم ( بازی قحطی که نشده )

اگه مثلا GOW III هم مثلا افت فریم داشت یا Sub-HD بود حتما تحریمش می کردم اما شکر خدا First Party های سونی همیشه فرا تر ا انتظار هستن

قحطی بازی که نیست وسترن خیلی دوست دارم اما مثلا پول رو نگه می دارم چند تا از عنوان های خوب پارسال که بازی نکردم رو می خرم ( AC2 یا چند مورد دیگه )
اولا منظور فریدون کلی بودش دوست عزیز نه به شخص خاصی...!
دوما:حوب نخر واسه کسی مهم نیست!:biggrin1: فقط خودت لذتشو از دست میدی.

احتمالا لینک ها اشکال داره چون این دو عکس دقیقا کپی هم هستن ;)

اون عکسها که گذاشتی فرقی با هم ندارن حتی قطره های باروون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or