Red Dead Redemption 2 معرفی شد [تریلر پنج شنبه ساعت 18:30]

دوست دارید وقایع بازی در چه بازه زمانی رخ دهد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    109
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hamid Payne

کاربر سایت
3144594-rdr2.jpg

آپدیت: بالاخره انتظارها به پایان رسید و عنوان جدید کمپانی Rockstar Games معرفی شد. این عنوان قسمت دوم سری Red Dead Redemption است و برای عرضه در پاییز 2017 برنامه ریزی شده است.
تریلر معرفی بازی پنج شنبه ساعت 18:30 منتشر می شود.
آپدیت جدید: همانطور که Rockstar وعده داده بود، اولین تریلر Red Dead Redemption 2 لحظاتی قبل منتشر شد. این ویدیو را در ادامه دریافت کنید.
خبر اصلی:
به نظر می رسد Rockstar Games با تغییر تصویر لوگو خود اشاره به معرفی نسخه آینده فرنچایز Red Dead را آغاز کرده باشد.
این کمپانی امروز تصویر فوق را در قالب یک توییت بدون متن در حساب توییتر رسمی خود منتشر کرد. وجود رنگ قرمز در این تصویر ذهن ها را به سمت معرفی دنباله Red Dead Redemption هدایت کرده است.
تصویر این لوگو ساعاتی قبل در Newswire website نیز قرار گرفت. علاوه بر این، این تصویر در حال حاضر بر روی آواتارها و بنرهای صفحات Twitter و Facebook کمپانی Rockstar نیز دیده می شود.
آپدیت: دقایقی قبل راکستار یک توییت جدید حاوی تصویر زیر را منتشر کرد.
ty7w_browse.jpg
همانطور که انتظار می رفت، توییت های راکستار به فرنچایز Red Dead اشاره دارد.

آخرین ویرایش:
تریلر رو دیدم اومدم بیام سایت نظرات رو بخونم دیدم داون شده سایت!

خیلی کم بود تریلر :| ولی تو همون 1 دقیقه دهمنم رو باز نگه داشته بود! چه فضایی...! :hearteyes:
مثل اینکه قایق هم به وسایل نقلیه بازی اضافه شده امیدوارم این نسخه دیگه مثل قبل ترول نکنه خودش رو و کرکتر بازی تو نیم متر آب غرق نشه و بمیره! :D
بی صبرانه منتظر تریلر، عکس یا اخباری جدید از بازی ـم :x

آخرین ویرایش:
گل بازی تو بلک واتره؟ کاش از قسمت های مکزیکش هم نشون میدادن من با اون قسمت مپ (مخصوصا با توپ های جنگی و شکار اون اسب خاص :x) خیلی خاطره دارم! البته Tall Treesو Thieves Landingو McFarlen ranchو مهمتر از همه Armadiloکه دیگه جای خود دارد! گرافیک فک برانداز!!! فرض این گرافیک تو یه بازی اپن ورد سر آدم رو به درد میاره!

دوستان گرافیک بازی زیادی بالا نبود؟!
انگار U4 رو Open World کرده باشن!

از طرفی گرافیکش یه جورایی غیر قابل باور بود از طرف دیگه سازنده بازی راکستاره!
راکستارم که ویدیو الکی نمیده بیرون مثل بعضیا:D
تو کار دانگرید کردنم که نیست

باید صبر کنیم تا تریلر از گیم پلی بدن بیرون ببینیم چجوریاس....

والله من به عنوان ی فن چند اتیشه بازی اصلا کیف نکردم. نه هایپ شدم و این که بخوام بگم wow چه چیز فوق العاده ای. محیط هایی با همچین گرافیکی توی بازیای top این نسل هم دیدیم و چیز تازه این نبود.:D در کل با شوق فراوون اومدم تریلرو دانلود کردم و بیشتر خورد توی ذوقم. به امید تریلر گیمپلی.

مطمئنن برای pc هم میاد چون قبلا شایعه هایی بود که راکستار داره رو یه عنوانی برای ps4 ,xbox one و pc کار میکنه ولی مثل همیشه اول کنسول معرفی میشه و با تاخیر برای pc فقط امیدوارم مثل gtav انقدر طول نکشه چون انقدر ویدئو و اسپویل از GTA V بر روی کنسول ها دیدم که نسخه PC عملا لذتش از بین رفت.

یکسری راکستار با یوبی سافت اشتباه گرفتن اینا وقتی تاریخ زدن پاییز 2017 یعنی بازی اخرای مراحل ساخت و کامل مشتص بود از In Game بود نمیان یک CG الکی بدن بعد دانگرید کنن کم کم

تریلر خیلی خوبی بود، بسیار اتمسفریک. پر از صحنه های زیبا و البته با موسیقی فوق العاده. ولی به شکل ناجوانمردانه ای کوتاه بودش دیگه و هم اینکه اطلاعات خاصی هم نداد. :D ولی خب با توجه به فاصله 1 سال تا عرضه میشه امیدوار بود که اطلاعات به زودی از راه برسن. :D
پ.ن: انتظارتون از راکستار پایین بوده نمیتونید اینا رو هضم کنید؟ :D تجربه GTA V نشون داده گرافیک نهایی حتی بهتر از نمایش اولیه هم ممکنه بشه تازه. :D

• Like
Reactions: yonestm
والله من به عنوان ی فن چند اتیشه بازی اصلا کیف نکردم. نه هایپ شدم و این که بخوام بگم wow چه چیز فوق العاده ای. محیط هایی با همچین گرافیکی توی بازیای top این نسل هم دیدیم و چیز تازه این نبود.:D در کل با شوق فراوون اومدم تریلرو دانلود کردم و بیشتر خورد توی ذوقم. به امید تریلر گیمپلی.
بحث اپن ورد بودنه، هر کسی نمیتونه بازی های اپن وردو به این خوبی در بیاره.

برای مثال تنها بازیی که میشه همچین گرافیک و view Distance فوق العاده ای دید توی نسخه نسل هشتمیه GTA V ـه که اونم مال راکستاره :دی

• Like
Reactions: CriRo7
اون تیکه شب که اسمون ستاره ها نشان میداد:D
وای وای:D
اصولا خیلی تو بازی ها به اسمونشون دقت میکنم.. رو اتمسفر تاثیر خفنی داره.. میتونم بگم بهتر از این تا حالا ندیدم:D راک استار هیچ وقت ادم نا امید نمی کنه:D من که امروز امید به زندگیم چند برابر شد:D
---
هورایزن رقیب بسیار سرسختی پیدا کرده:D

اون تیکه شب که اسمون ستاره ها نشان میداد:D
وای وای:D
اصولا خیلی تو بازی ها به اسمونشون دقت میکنم.. رو اتمسفر تاثیر خفنی داره.. میتونم بگم بهتر از این تا حالا ندیدم:D راک استار هیچ وقت ادم نا امید نمی کنه:D من که امروز امید به زندگیم چند برابر شد:D
---
هورایزن رقیب بسیار سرسختی پیدا کرده:D
درسته هورایزن رو ی تیم عالی داره میسازه و میتونه تبدیل به یونیک ترین و خاص ترین بازی نسل بشه اما در صورت مقایسه شدن با RDR2 متاسفانه له میشه.:D هرچند با این که خودم فن سرسخت سری بازی های RDR هستم ، اما دوست دارم هورایزن از نظر جوایز و متا از RDR2 بیشتر موفق بشه. چون تکلیف *R که مشخصه همیشه میتونه در بالاترین سطح بمونه اما ی موفقیت عظیم برای هورایزن میتونه باعث ایجاد یک سری فوق العاده بشه.

درسته هورایزن رو ی تیم عالی داره میسازه و میتونه تبدیل به یونیک ترین و خاص ترین بازی نسل بشه اما در صورت مقایسه شدن با RDR2 متاسفانه له میشه.:D هرچند با این که خودم فن سرسخت سری بازی های RDR هستم ، اما دوست دارم هورایزن از نظر جوایز و متا از RDR2 بیشتر موفق بشه. چون تکلیف *R که مشخصه همیشه میتونه در بالاترین سطح بمونه اما ی موفقیت عظیم برای هورایزن میتونه باعث ایجاد یک سری فوق العاده بشه.
تا اونجایی که یادم میاد راکستار بازیهاش فقط یه بار تونستن گوتی سال رو ببرن که نسخه اول همین RDR بوده.امسال اگه Uncharted 4 گوتی رو بزنه به جیب میشه سومین گوتیه ND.بحث مقایسه نیست چون هر دو تاشون تو سبکی که استاد شدن توش بی رقیبن.

اصن کی اپن ورلد سروایوال با اپن ورلد خالی مقایسه میکنه rdr یه چیز دیگس هورایزن یه چیز دیگه

دوستان یه سوالی داشتم رد دد محتویاتش زود تر برا ps4 میاد یا محتویات انحصاری داره ؟؟؟؟؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or