Red Dead Redemption 2 توسط راک استار تائید شد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
شرکت راک استار طی پرسش و پاسخی که در بلاگ خود داشت، دنباله بازی Red Dead Redemption را تائید کرد.
این اتفاق زمانی افتاد که در قسمت پرسش و پاسخ بلاگ Rockstar این جمله نوشته بود " آیا همه می خواهند بدانند که قسمت جدید Red Dead Redemption قرار است ساخته شود ؟ "

شرکت Rockstar در صحبت های خود گفت " ما عنوان Red Dead Redemption را بسیار دوست داریم، این که شما به جان مارسون ( شخصیت اصلی بازی ) علاقه دارید، سبب خرسندی من می شود، همینطور هر وقت ما پروژه وسترن در دستور کار داریم، بسیار هیجان زده می شویم.
این سئوالات در مورد L.A Noire و Bully هم گفته شد و راک استار در جواب به این سئوال ها گفت " ما هرگز برای ساخت ادامه بازی های خود، عجله نمی کنیم؛ البته این بدان معنا نیست که ما قصد نداریم ادامه ای برای بازی های خود بسازیم.

Red Dead Redemption 2: Rockstar Confirms Development (News) - NowGamer

نمی‌دونم دوستان اشاره کردن یا نه؛ چطوری به ضرس قاطع حکم داده Nowgamer که بازی تایید شده?!؟
همچین حرفی زده نشده، که کاش زده می‌شد. :دی

آخرین ویرایش:
قسمت اولش كه رو x360 خارقالعاده بود . من كه نتونستم با پسرش بازي رو تموم كنم !! كوئييست اخرش پيداش نميشه !!!! اميد وارم 2 هم فوق العاده باشه . البته جان مارستون كه مرد !!! نميدونم شخصيت اصلي پسرشه يا نه !

بازی RDR فوق العاده بود!به معنای واقعی!به قول یکی از کاربران یک الماس تراش خورده بود! تایید ساخت قسمت دومش به طور
رسمی میتونه یک خبر آرمانی باشه.دوستانی که تجربه این بازی رو فقط روی تمام کردن خط اصلیش دارند باید بگم تنها
نصف بازی رو انجام دادند و نصف دیگه این این بازی شامل کار ها فرعیه بیشمارشه.همچنین بخشش مالتی این اثر هم بی نظیره
طوری که من هنوز هیچ بازیی حتی مکس پین رو جایگزینش نکردم.
میشه دوباره از شخصیت محبوب بازی یعنی مارستن استفاده کرد درسته که کشته شد
ولی گذشته بسیار جالبی داشت یک مرد بسیار خلافکار که حالا توبه کرده بود و میخواست شرافتمندانه زندگی کنه
پس اگه به هون بخش خلافکارش برن میتونند داستان جالبی رقم بزنند.

RDR واقعا تاریخ ساز بود .. فکر نمیکنم بیشتر از انگشت های 1دستمون بازی وجود داشته باشه که "همه چی تمــوم" باشه و بدون شک رد دد یکی از اوناس !
خوشحالم که میتونیم در آینده حتی دور ! بازم شاهد نسخه ای دیگه از این شاهکار باشیم .

قسمت اولش كه رو x360 خارقالعاده بود . من كه نتونستم با پسرش بازي رو تموم كنم !! كوئييست اخرش پيداش نميشه !!!! اميد وارم 2 هم فوق العاده باشه . البته جان مارستون كه مرد !!! نميدونم شخصيت اصلي پسرشه يا نه !
قاتل جان كنار يه درياچه ست باهاش دوئل كن كارش رو تموم كن. برای گرفتن كوئست آخر هم فكر كنم بايد بری فرمانداری (اونجایی كه پرچم داره)
====
RDR 2 هم مسلما برای اين نسل نمياد، دلتون رو صابون نزنيد...همين GTA V كه داره مياد بايد كلاهمون رو بندازيم هوا (البته اگه همينم تو نسل بعد با گرافيك بهتر ندنش بيرون...)

چیزی که باعث شد من RDR رو خیلی بیشتر از GTA دوست داشته باشم، داستان منسجم اش بود. واقعا از نظر روایت RDR نسبت به سری GTA خیلی بهتر بود و وقایع داستان بازی مثل نخ تسبیح به هم متصل بود. نمی دونم بین GTA IV تا RDR به راکستار چی گذشت اما تمام عناصر بازی نسبت به GTA IV بهتر شده بودن. در ضمن به نظر من توی GTA IV بعضی چیزا فدای واقع گرایی شده بود اما توی RDR همه چیز در خدمت گیم پلی بود.

اگر *R نسخه بعدی RD رو تو همین نسل عرضه کنه رسماً بهترین کمپانی این نسل میشه.
راکستار تو اکثر نسل ها بهترینه دوست عزیز! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or