Red Dead Redemption و صحنه های جنسی!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Red-Dead-Redemption-Art.jpg

خُب هیچ شکی وجود نداشت که عنوان جدید استدیو نامدار Rockstar با نام Red Dead Redemption به سبک وسترن سوم شخص گردش آزاد درجه سنی M (برای افراد بالغ) را از ESRB دریافت خواهد کرد.

پیشتر در تابستان Entertainment Software Rating Board عنوان کرده بود که RDR از مواردی مانند وجود خون, خشونت شدید, برهنگی، عریان گری, مکالمه و دیالوگ های سنگین, استفاده از مواد مخدر، مشروبات الکلی و محتواهای جنسی نیرومند پیروی خواهد کرد. به نظر میرسد که Rockstar هیچ چیزی را برای گنجاندن در بازی فراموش نکرده است!

حتی بهتر از اون؛ به گزارش کارشناسی از جمله تستر های بازی, RDR آنچه که انتظارش را داریم فراهم میکند: بازی شامل صحنه هایی خواهد شد که در آن دو کرکتر رابطه جنسی برقرار خواهند کرد به عنوان مثال شرحی از مختصر برهنگی زن وجود خواهد داشت همچنین اصطلاحات "Shi,t" F.U.C,K" C*nt" و غیره در مکالمات بازی رایج خواهند بود!!!

تریلر جدیدی از بخش مالتی پلیر (چند نفره) بازی رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=243993

RDR ماه آینده برای X360 و PS3 ریلیز خواهد شد!

کامپیوتر ویدئو گیمز

آخرین ویرایش:
dude-wtf.jpg

ضعیف النفس ؟ :دی این دیگه چجور لغت قرون وسطاییه ؟ مگه اینجا واتیکان قرن 12 میلادیه که همه باید مذهبـی باشن ؟
وقتی هیچ راهی برای ملت باقی نذاشتن وضعیت موجود طبیعیه ! :smile:
دوستان ببخشید اگه آف تاپیک شد .

مغلطه نکن لطفا!:biggrin1:(شریفی)
این که یه مرد اونقدر واداده بشه که تا یه دختر ببینه شل بشه و کسی که بتونه راحت از کنار یه سری مسائل رد بشه کجاش حرف قرون وسطایی بود؟؟؟
این دیگه تو هر مفسد آبادی هم ضایس که نباید تا یه زن دیدی آب از دهنت سرازیر بشه...
شرمنده آف زدم!
باید جوابشو می دادم!:biggrin1:

مغلطه نکن لطفا!:biggrin1:(شریفی)
این که یه مرد اونقدر واداده بشه که تا یه دختر ببینه شل بشه و کسی که بتونه راحت از کنار یه سری مسائل رد بشه کجاش حرف قرون وسطایی بود؟؟؟
این دیگه تو هر مفسد آبادی هم ضایس که نباید تا یه زن دیدی آب از دهنت سرازیر بشه...
شرمنده آف زدم!
باید جوابشو می دادم!:biggrin1:
عزیزان زیر 15 سال رو عرض کردم نه افراد a.d.u.l.t رو...
بعدش شاید یه عده دوست داشته باشن به این مسائل توجه کنن و بقول شما برن جهنم ! :smile:
همین حساسیت نشون دادنهاست که این وضع رو بوجود اورده ! و درنتیجه متاسفانه همه می رن بازی رو می خرن...
از شرکتی مثل Rockstar توقع بیشتر از این هم نمیرفت، تو اونجایی که من یادمه این شرکت توی 99.9% درصد بازیهاش از صحنه های نامناسب استفاده کرده.:mad:
بله واقعا انتظاری جز این نمی رفت که بازم مصالح یه عده رو در بلاد اسلامی در نظر نگیره !
خب شما اگه این موضوع برات زیاد ناراحتی ایجاد می کنه می تونی بازی نکنی عزیزم ! :smile: کسی که با شمشیر مجبورت نکرده که حتما بازی کنی ! :smile:
ميخواي تحريمش كنيم ؟
من هستم...:دی می گم بریم سمت سفارت سوئیس چند تا لنگه کفش پرت کنیم تا دیگه از این بازیها نسازن..:دی

آخرین ویرایش:
شما خیال میکنید فقط ایرانی هستن که مسائل جنسی براشون مهمه..؟ اگر خارجی ها براشون این مسائل مهم نبود که اینطوری خبرش تو نت پخش نمیشد.

ما ها فعلا داریم راه اونها رو میریم

دوستان جدای از این حرف ها یکم در مورد بازی بگید. درجه بندیش هم معلوم هست برای چی هست. مناسب افراد بالای 17 سال. دیگه بحثی هم توش نیست. کسی هم که بخواد بره برای چهارتا صحنه این بازی رو بخره پولش رو حروم کرده. قشنگ مثل یک فرد متشحص بره یه کالکشن از فیلم های پ...رن رو رو بخره بشینه ببینه. سایر محصولات راک استار به خاطر داستانش و یا محیط بازی که داشت فروش رفت نه این چیزا. وقتی میخوایم دنیای واقعی رو تصویر کنیم این ها جزیی از اون هستند.

از شرکتی مثل Rockstar توقع بیشتر از این هم نمیرفت، تو اونجایی که من یادمه این شرکت توی 99.9% درصد بازیهاش از صحنه های نامناسب استفاده کرده.:mad:

ميخواي تحريمش كنيم ؟
آخه تحریم ما به چه درد Rockstar میخوره؟
اگر اوریجینال بخرش بودیم تحریم یه حرفی، ماشالله چون قانون کپی رایت تو ایران رعایت میشه Rockstar هم واسه ما تره خورد نمیکنه.
فقط من موندم چرا Rockstar به اینجور بازیها اینقدر علاقه نشون میده!

بهتون قول میدم بازیش اگر بخواد بیاد ایران و تحت وزارت مشاهده بشه رو درجه ی جلدش مانند فیلم های ترسناک میزنه +25 :laughing:
و دلیلشم میزنه خون و خون ریزی:laughing:
ولی برای من از اون اولش مهم نبود چون من واقعا بازی های وستی رو دوست دارم از اون Cowboy 1 گرفته تا این که شرورشونه:x
مخصوصا Open world بودنش منو جذب کرد چون من معتاد این بازیام...
من هستم...:دی می گم بریم سمت سفارت سوئیس چند تا لنگه کفش پرت کنیم تا دیگه از این بازیها نسازن..:دی
Let us go now...:d
خه تحریم ما به چه درد Rockstar میخوره؟
اگر اوریجینال بخرش بودیم تحریم یه حرفی، ماشالله چون قانون کپی رایت تو ایران رعایت میشه Rockstar هم واسه ما تره خورد نمیکنه.
فقط من موندم چرا Rockstar به اینجور بازیها اینقدر علاقه نشون میده!
نه تو رو خدا تو رو خدا تو رو خدا بیا تحریمش کنیم:biggrin1:
حالا بارم بگید روی فروشش تاثیر نداره :laughing:
روی فروشش تاثیر نداره:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or