Red Dead Redemption و صحنه های جنسی!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Red-Dead-Redemption-Art.jpg


خُب هیچ شکی وجود نداشت که عنوان جدید استدیو نامدار Rockstar با نام Red Dead Redemption به سبک وسترن سوم شخص گردش آزاد درجه سنی M (برای افراد بالغ) را از ESRB دریافت خواهد کرد.

پیشتر در تابستان Entertainment Software Rating Board عنوان کرده بود که RDR از مواردی مانند وجود خون, خشونت شدید, برهنگی، عریان گری, مکالمه و دیالوگ های سنگین, استفاده از مواد مخدر، مشروبات الکلی و محتواهای جنسی نیرومند پیروی خواهد کرد. به نظر میرسد که Rockstar هیچ چیزی را برای گنجاندن در بازی فراموش نکرده است!

حتی بهتر از اون؛ به گزارش کارشناسی از جمله تستر های بازی, RDR آنچه که انتظارش را داریم فراهم میکند: بازی شامل صحنه هایی خواهد شد که در آن دو کرکتر رابطه جنسی برقرار خواهند کرد به عنوان مثال شرحی از مختصر برهنگی زن وجود خواهد داشت همچنین اصطلاحات "Shi,t" F.U.C,K" C*nt" و غیره در مکالمات بازی رایج خواهند بود!!!

تریلر جدیدی از بخش مالتی پلیر (چند نفره) بازی رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=243993

RDR ماه آینده برای X360 و PS3 ریلیز خواهد شد!

کامپیوتر ویدئو گیمز
 
آخرین ویرایش:
آخه مگه میشه وسترن این چیزارو نداشته باشه؟نمونش این 2-3 تا بازی آخری:
GUN
Call Of Juarez
Call Of Juarez Bound In Blood
نداشت اصلا آبروی بازی های وسترن میرفت:d
 
مدیران محترم اگر می‌شه عنوان تاپیک را ویرایش کنید
red dead redemption
یک عدد "ای" در عنوان جا افتاده!
ایول چشمان تیز بین, خودم اومدم بگم گفتم کسی نمیبینه ولش کن! :d

تاپیک در یک روز 455 بازدید کننده داشته ( تا الان )، امار جالبیه :biggrin1:
یک روز نه حدوداً 3 ساعت! :d
 
آخرین ویرایش:
ویرایش :
تاپیک در 3 ساعت 455 بازدید کننده داشته ( تا الان )، امار جالبیه :biggrin1:

مگه هنوز براتون چیز پیچیده ای هست
نه اتفاقا پیچیده نیست ، براشون جذابه :wink1:

حالا جدا از شوخی با توجه به شرایطی که توش داریم زندگی میکنیم اگر بازی لانچ رسمی داشت با این خبر تو کشور فروشش بیشتر میشد ( به نظر من )

دقيقا كدوم فروش ؟
این سوال واقعا قشنگ بود و خوشحال میشم بهش جواب بدید :p

دوستانی که ميگفتن وجود مسائل جنسی در بازی باعث فروش بيشتر بازی ميشه
بايد بگم که سخت در اشتباهيد چون در بلاد اجانب و ممالک کفر از فروش بازی کم هم ميکنه و خيلی از مردم با ديدن محتوا از خريد بازی دست ميکشن .
فکر نمیکنم تو کشورهای خارجی تاثیری داشته باشه ، دیگه براشون این چیزا عادی شده
تنها تاثیرش بالا رفت RATE بازی هست که در اون صورت روی فروش تاثیر میزاره ( اون هم به خاطر وجود قانون نه فرهنگ )
 
آخرین ویرایش:
مگه هنوز براتون چیز پیچیده ای هست(مسائل جنسی رو میگم)اگه اره بهتره برای خودتون هضمش کنید!

اقا ما هضمش میکنیم پدر مادرامون هضمش نمیکنن:biggrin1: میگن بعلهه پسرمون پشته کام ..... میبینه :biggrin1:
 
ببخشيد كي گفته براي اونا اين مسائل مهم نيست ؟؟ اگه نبود كه سيستم درجه بندي سني اي هم وجود نداشت ، حالا اينكه ملت خلاف ميكنن و مثلا يكي زير 18 سال ميره بازي رو ميگيره بحسش جداست. اما ديگه بازي هاي M Rated ديگه واسشون عادي شده و چيز عجيبي نيست.
دقيقا كدوم فروش ؟
نويد جون منظورش همون دزديش هستش:biggrin1:
 
پیشتر در تابستان Entertainment Software Rating Board عنوان کرده بود که RDR از مواردی مانند وجود خون, خشونت شدید, برهنگی، عریان گری, مکالمه و دیالوگ های سنگین, استفاده از مواد مخدر، مشروبات الکلی و محتواهای جنسی نیرومند پیروی خواهد کرد.
خب خدا رو شکر با اينهمه محتويات جالب Ao نگرفته !!!

_____________________________________________________


دوستانی که ميگفتن وجود مسائل جنسی در بازی باعث فروش بيشتر بازی ميشه بايد بگم که سخت در اشتباهيد چون در بلاد اجانب و ممالک کفر از فروش بازی کم هم ميکنه و خيلی از مردم با ديدن محتوا از خريد بازی دست ميکشن .
 
آخرین ویرایش:
برای من که چه.......داشته باشه چه.......نداشته باشه فرقی نداره:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اصل سبک جذاب وسترن:love::love::love:
بعله!!
دوستانی که ميگفتن وجود مسائل جنسی در بازی باعث فروش بيشتر بازی ميشه بايد بگم که سخت در اشتباهيد چون در بلاد اجانب و ممالک کفر از فروش بازی کم هم ميکنه و خيلی از مردم با ديدن محتوا از خريد بازی دست ميکشن .
دقیقا موافقم!
این واقعا اتفاق می افته دقیقا کشور ما اسلامیه و بیشتر طرفدار پیدا میکنه ولی کشور اونا با اون وعض طرفداراش کم میشن!
اقا ما هضمش میکنیم پدر مادرامون هضمش نمیکنن:biggrin1: میگن بعلهه پسرمون پشته کام ..... میبینه :biggrin1:
مگه سینماس که کل خانواده بیان ببینن چیه!!:biggrin1:
 
ببخشيد كي گفته براي اونا اين مسائل مهم نيست ؟؟ اگه نبود كه سيستم درجه بندي سني اي هم وجود نداشت ، حالا اينكه ملت خلاف ميكنن و مثلا يكي زير 18 سال ميره بازي رو ميگيره بحسش جداست. اما ديگه بازي هاي M Rated ديگه واسشون عادي شده و چيز عجيبي نيست.
اشتب گرفتی،قطعا درجه بندی مهمه ولی صحبت من روی این بود که وجود صحنه های س*س باعث ایجاد رغبت برای خرید اونا نمیشه !
خب خدا رو شکر با اينهمه محتويات جالب Ao نگرفته !!!
فیلم پ**ن که نیس ! همه چیز سر بستس و واسه واقعیت پذیر کردن بازی به کار میره !!! :cheesygri
 
اینجا دیگه بی فرهنگی جمع نیست بلکه ضعیف النفس بودن بعضیاست که تا دو تا چیز میبینن حالشونو نمیفهمن!:mad:
dude-wtf.jpg

ضعیف النفس ؟ :دی این دیگه چجور لغت قرون وسطاییه ؟ مگه اینجا واتیکان قرن 12 میلادیه که همه باید مذهبـی باشن ؟
وقتی هیچ راهی برای ملت باقی نذاشتن وضعیت موجود طبیعیه ! :smile:
دوستان ببخشید اگه آف تاپیک شد .
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or