Red Dead Redemption بر فراز دیگر عناوین راک‌استار

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
RDR1.jpg

Neil Stephen، مدیر کل راک‌استار در UK در گفتگویی با MCV اظهار داشت:

" RDR بلندپروازانه‌ترین بازی ما در طول تاریخ است و همچنین در بازار UK، بزرگترین بازی ما در امسال خواهد بود".

وی گفت که هزینه بسیار زیادی را برای تبلیغات این بازی در تلوزیون و سینما در نظر گرفته‌اند که در تاریخ راک‌استار بی‌سابقه بوده است.به گفته او تبلیغات گسترده این بازی می‌تواند نظر طرفداران Robin Hood، Iron Man 2 و Prince of Persia را به سوی خود جلب کند.

همچنین ناشر بازی با Gamespot، IGN، Microsoft، Livefilm و Youtube قراردادی امضا کرده تا ویدئو‌ها و مضامین قابل دانلود رایگان را در اختیار مخاطبین قرار دهند.

وی افزود که این بازی تابحال بازخورد‌های مثبتی دریافت کرده‌است و می‌توان آن‌را یکی از برندگان احتمالی برترین بازی سال دانست.

RDR در 18 و 21 MAY در US و UK برای کنسول‌های PS3 و 360 منتشر می‌شود.

Source

میشه بپرسیم چه خاطره ای ؟! البته نظرت محترمه ها ولی به عقیده خیلی ها GTA IV بزرگترین بازی این نسل هست!
یکی دوبار گفتم که به دلیل کاراکترش و اینکه یه مقدار بازی خسته کننده میشد خوشم نیومد.
بهتره تاپیک بیراهه نره;)

یکی دوبار گفتم که به دلیل کاراکترش و اینکه یه مقدار بازی خسته کننده میشد خوشم نیومد.
من اصلاً نمیخوام تاپیک به بیراهه بره ولی همچین ایرادایی اصلاً در GTA 4 وجود نداره, یعنی دقیقاً این موارد جزو نکات مثبت بازی هستن (شخصیت پردازی فوق العاده و داستان بی نهایت هیجان انگیز...).
بسی خوشحال شدیم... lo0ol : )))

جزئیات تو بازی بیداد میکنه ولی وسعت محیط در دسترس و مفید ظاهرابه نظر خیلی زیاد نیست!
توی تریلر ها یکم افت فریم هم آزار دهندس که فکر کنم تا انتشار رفع بشه...
ولی مهم تر از همه من ازش یه داستان سیاه و تلخ میخوام در حد سرجیو لئونه....
امیدوارم لذت یه وسترن سطح بالا رو تداعی کنه که خیلی به شخصیت پردازی کاراکتر اصلی بستگی داره ...خیلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or