Red Dead Redemption برای PC !! احتمالش وجود دارد !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20111005rdr.jpg

درود

به تازگی شرکت RockStar به سوال هایی که در رابطه با انتشار نسخه ی PC بازی Red Dead Redemption پرسیده شده بود ،پاسخ داد اما Rock star از جواب دادن به بعضی سوالات خودداری کرده است . با توجه به این صحبتها میتوان فهمید که اگر نسخه ی PC وجود داشته باشد به این زودی ها پرده برداری نخواد شد.
Rockstar در پاسخ هایی که داده است گفت :
ما نمیدانیم ایا نسخه ی PC در کار خواهد بود یا خیر ! فقط یک عنوان از Rockstar وجود دارد که هنوز برای PC منتشر نشده است ، که آن هم Red Dead Redemption است. ما به خوبی آگاه هستیم که فن های PC خواستار بازی بر روی این platform هستند اما بدانید که هروقت نیاز باشد Rockstar بازی را برای PC یا هر platform دیگری منتشر میکند. اما گاهی اوقات این امر به طور 100 درصد در تمامی platform ها اتفاق نمیافتد.
ما به PC بازها وعده میدهیم که از عناوین اینده ی Rockstar مانند L.A Noire و البته Max payne 3 و بسیاری از عناوین اکشن این شرکت را در اختیار خواهید داشت و میتوانید از آنها لذت ببرید.
RockStar ماه قبل نسخه ی PC عنوان L.A Noire برای انتشار در ماه نوامبر تایید کرد.
Red Dead Redemption نیز در ماه May 2010 برای کنسولها عرضه و به عنوان بهترین بازی سال نیز معرفی شد.

منابع
1 و 2 و 3 و 4

gta با اون وضعيت كلنگش هم براي من روي pc لذت بخش بود،
اميدواريم اين هم روي pc بياد،‌البته بهتره كه يه نسخه درست حسابي بدن كه بعد از انتشار براي خودشون كلي فحش نخرن.

کوروش نمیدونم تو چه مشکلی با RDR رو PC داری ؟ :دی
ببین اصلا تو بگو فریمت به ۳۰ نرسه ! اصلا گرافیک تو باقالی ها ! یه پورت داغون !

میدونی ، مهم فقط اینه که با موس و کیبرد بزنی بازی رو‌ ! مایی که عمری هست با PC سر و کله زدیم هیچ دسته ای نمیتونه برامون جای موس و کیبرد رو بگیره ‌ :دی
من از خدامه محمد جان ! :d
ولی از اینکه یه بازی بی کیفیت رو بندازن جلوم و بگن بازی کن خوشم نمیاد !!
اگر به کیفیت نسخه ی کنسولی بود که با سر بازی میکنیم !!
ولی مثل جی تی ای باشه !!!

اگر برای PC اومد که اومد ، و PC Gamer عزیز بازیش میکنن ؛ در غیر این صورت از هر سوراخ سمبه ای شده یه کنسول و ترجیحا X360 گیر بیارید و این بازی رو بازی کنید ؛ با یک دید میشه بزرگترین بازی طول تاریخ هم قلمدادش کرد این RDR رو .

• Like
Reactions: VahiD_ST
اگر قرار باشه مثل "GTA IV" پورت بشه!
همون بهتر که برای PC منتشر نشه!!!

من از خدامه محمد جان ! :d
ولی از اینکه یه بازی بی کیفیت رو بندازن جلوم و بگن بازی کن خوشم نمیاد !!
اگر به کیفیت نسخه ی کنسولی بود که با سر بازی میکنیم !!
ولی مثل جی تی ای باشه !!!

فوقش قراره این هم مثل GTA IV پورت بشه و با مشکلاتی روی PC اجرا بشه. درسته؟ خب بعدش با چند تا پچ ردیفش میکنن دیگه. شما چرا انقدر سخت میگیرید؟؟!!
بابا ما PC بازها هم دل داریم از بس از این بازی تعریف شده که اگه خدایی نکرده بره PC منتشر نشه مجبورم برم یه کنسول فقط بره این بگیرم.
امیدوارم هرچه زودتر خبر انتشار این بازی رو روی PC بشنویم.

یجوری حرف میزنید انگار الان کوروش جلوی عرضه ی RDR رو برای PC گرفته. شایدم واقعا کار خودش بوده. کوروش جان مهر شو بزن که بچه ها منتظرن بهترین عنوان این نسل رو روی PC تجربه کنن. اگه تو همین هفته انجامش بدی که دیگه عالی میشه. :d:d
:d
حمیدرضا عزیز کوروش جان کم ادمی نیستن که ایشون موافقت کنن حله:d
بد میگم؟:d

آخرین ویرایش:
یجوری حرف میزنید انگار الان کوروش جلوی عرضه ی RDR رو برای PC گرفته. شایدم واقعا کار خودش بوده. کوروش جان مهر شو بزن که بچه ها منتظرن بهترین عنوان این نسل رو روی PC تجربه کنن. اگه تو همین هفته انجامش بدی که دیگه عالی میشه. :d:d

• Like
Reactions: koorosh sh

الان نگرفتم موضوع رو ، خطاب حرفت با من بود ؟ :d
برادر من ، من و کوروش با هم چند وقتی هست سر این موضوع صحبت میکنیم ! کوروش میگه اگه میخواد مثل IV پورت بشه ، نشه بهتره ! منم میگم با چند تا پچ روی PC خیلی بهتر از رو کنسول هست !

حالا نمیدونم مشکل این صحبت ها از نظر شما چیه ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or