Red Alert 3 براي PS3 كنسل شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

طبق خبر هايي كه رسيده نسخه PS3 بازي Red Alert 3 كنسل شده است . طبق گفته منبع PSU شركت EA چنين تصميمي گرفته است و حتي بازي از ليست ريليز Gamestop هم خط خورده است . در هفته پيش خبر هايي مبني بر به مشكل خوردن پروژه بر روي PS3 به گوش ميرسيد و حتي مدير روابط عمومي اين پروژه اعلام كرده بود كه فعلا نميتونه درباره نسخه PS3 صحبت كنه . همچنين PSU اعلام كرده كه طبق تماس با EA دلايل كنسل شده اين پروژه رو ميپرسه

منبع

redalert_can.jpg

موفق باشيد !!

کسری و کیوان شما هم با این خبرتون منو نبش قبر کردید
سونی تایید کرده است که ساخت این دو پروژه برای همیشه متوقف شده است و در آینده , ساخت این دو بازی , از سر گرفته نخواهد شد.
اینم که کنسل شد پس من با ps3 ام که میخرم چی بازی کنم؟!(شایدم کنسل شد pc خریدم)

البته مشكلي نداره چون اصلا تمام لذت بازي Red Alert از دير باز روي PC بوده حتي قسمت 1 هم بر روي PS اومد . من خودم خيلي دوست داشتم اين 8 روز بياد بيرون اما خب معلوم بود يه جاي كار ميلنگه اما براي Red Alert 3 يه PC لازمه شديد

به به اینم سومیش تو این 2 روز بعد از Eight Days و The Getaway که این همه هم در E3 ازشون تعریف میشد !!!

این نشون میده که استدیوها هنوز هم با سخت افزار سونی مشکل دارن و ساخت بازی برای این کنسول سخته !!!

واقعا سونی داره بازیها رو یکی یکی از دست میده من با اینکه یه مجموعه PS خیلی علاقه دارم و تمام کنسولهای سونی رو هم دارم ولی از PS3 نامید شدم و بجز 4-5 بازی خاص دیگه بازی خاصی نداره. تازه بازیهای مولتی هم که اکثرا روی 360 کیفیت بهتری دارن.
شرکتی که مغرور بشه و از پیروزی 2 نسل خودش غره شه نتیجش همینه .

واقعا سونی داره بازیها رو یکی یکی از دست میده من با اینکه یه مجموعه PS خیلی علاقه دارم و تمام کنسولهای سونی رو هم دارم ولی از PS3 نامید شدم و بجز 4-5 بازی خاص دیگه بازی خاصی نداره. تازه بازیهای مولتی هم که اکثرا روی 360 کیفیت بهتری دارن.
شرکتی که مغرور بشه و از پیروزی 2 نسل خودش غره شه نتیجش همینه .
به امیر جون کجائی کاری برادر:دی. دوتا First Party ـش رو هم کلا کنسل کرد.. به به :دی.

بهتر.اصلا به نظر من كنسولها نبايد وارد عرصه استراتژي ميشدن چون اين يه رقم ديگه به گروه خونشون نميخورد.منم با نظر كسري موافقم اصلا تمام لذت اين بازي به اينه كه با PC بازيش كني;)

بهتر.اصلا به نظر من كنسولها نبايد وارد عرصه استراتژي ميشدن چون اين يه رقم ديگه به گروه خونشون نميخورد.منم با نظر كسري موافقم اصلا تمام لذت اين بازي به اينه كه با PC بازيش كني;)

کلا بازی استراتژی با Red Alert 1 بر روی PlayStation 1 شناخته شد . کی میگه به که کنسول به این سبک نمیخوره ؟

اتفاقا خیلی راحت میشه بازی کرد مخصوصا با دسته ی X 360

کلا بازی استراتژی با Red Alert 1 بر روی PlayStation 1 شناخته شد . کی میگه به که کنسول به این سبک نمیخوره ؟

اتفاقا خیلی راحت میشه بازی کرد مخصوصا با دسته ی X 360

فكر كنم منظور شما اين بود كه بازي استراتژي بر روي كنسول با Red Alert معرفي شد . چون از زمان ارش ميدوس اين ژانر ماله PC بوده

شما كافي C&C 3 رو هم روي PC بزني و هم 360 و ببيني كدوم بهتره و بيشتر جواب ميده و نكته بعدي اينه كه Red Alert خيلي بازي محبوببيه و جز شاهكار هاي اين ژانر بوده واقعا هيچ كس دلش نمياد اين بازي بشينه با كنسول انجام بده

کسری و کیوان شما هم با این خبرتون منو نبش قبر کردید

اینم که کنسل شد پس من با ps3 ام که میخرم چی بازی کنم؟!(شایدم کنسل شد pc خریدم)
خوب شما کنسول پلی 3 رو میخوای بخری که باهاش red alert 3 بازی کنی مگه ؟!!!:biggrin1:
این همه بازی شما غصه این بازی رو خوردی
ببخشید قصد بی احترام نداشتم من خودم شماره یک این بازی رو روی پلی 1 100 بار بازی کردم
و همچنین ادامشو روی کامپیوتر
خداحافظ !

Mouse رو احيانا ميشه به 360 وصل كرد و استراتژي باهاش بازي كرد؟

خیر .. کیبورد رو هم در حد چت کردن و نوشتن ساپورت میکنه.
PS3 مثل اینکه موس/کیبورد ساپورت میکنه .. حالا تا چه حدی نمیدونم. ولی قرار بود به همین دلیل UT3 بین PS3 و PC قابل بازی باشه ولی Epic گفت که به دلیل عدم ساپورت کامل PS3 این قابلیت رو برداشته.

پ.ن : xfire هم به همین سرنوشت دچار شد. البته این ربطی به ساپورت نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or