Reboot : Ninja Theory کردن DMC نیاز به فکر کردن نداشت!

TCSCELL

8
کاربر سایت
1323_Nina.jpg

رئیس Ninja Theory خانم Nina Kristensen طی صحبت با Develop گفت که شانس ریبوت کردن عنوانی مثل Devil May Cry نیازی به فکر کردن زیاد نداشت.
این استودیو بازی بعدی خود یعنی Enslaved : odyssey to the west را فردا در بریتانیا منتشر میکند,با این حال سخت مشغول کار بر روی DmC است که چند هفته ی پیش در TGS برای X360 و PS3 رونمایی شد.

Kristensen ادامه داد :"من فکر میکنم معامله بر سر DMC یک فرصت بزرگ برای ما بود.DMC یک فرنچایز دوست داشتنی است و برای ما یک فرصت خوب.این بازی پر است از چیزهایی که ما عاشق آن هستیم.مبارزه های پر انرژی و صحنه های سینمایی باحال!همچنین این پروژه یک IP اورجینال نبود,که ما تا بحال تجربه ی کار بر روی چنین پروژه ای را نداشتیم.این معامله از طرف ما نیاز به فکر کردن زیاد نداشت."

dmc5.jpg

بزرگترین تغییری که هنگام معرفی بازی متوجه آن میشویم,تغییر استایل و چهره ی شخصیت اول,دانته است که به دل طرفداران بازی و خالق سری آقای Hideki Kamiya ننشست.
اما Kristensen گفت که کپکام ِ ژاپن از ما خواست که در طراحی کاراکتر "دیوانه وار" عمل کنیم.به علاوه,ناشر به استودیوی ما آمده بود تا کار ریبوت را زیر نظر داشته باشد چون ما چیزی به فرنچایز اضافه کردیم که قبلا دیده نشده بود.
هنوز تاریخ عرضه ای برای DmC مشخص نشده است.

• Like
Reactions: GENE
بابا این چه بحثیه راه انداختین؟؟!!)x
این دانته دانته بشو نیست دیگه!
حالا هر چی میخوواهید با دانته های قبلی مقایسه کنید!

همیشه dmc رو به خاطر شخصیت پردازی ش میشناختن!!حالا این برند یا قسمت از بازی خراب شده تا قسمتهای دیگه از جمله داستان بهتر بشه!

این طور که من میبینم داستان خیلی بهتر شده!:x
اینکه چرا موهاش مشکی شده ولی پشتش هنوز سفیده!
چرا اینقدر زخمیه؟!...دانته که شمشیر تا دسته میکردن تو سینه ش چیزیش نمیشد!
چرا سیگار میکشه؟؟!...پیتزا رو به سیگار ترجیح داده!

من که امیدوارم تو این فلش بک یه یادی هم از ورجیل بکنن ولی مثل دانته اینقدر متفاوت نباشه!!
از دوسته عزیز MANIX هم متشکرم!به نکته جالبی اشاره کرد!(همون عکسها رو میگم!:d)
چهره جدیده خیلی شبیه چهره دانته شماره2 هست ها!b-)ولی این دانته ی ما نیست!...تمام...

بابا این چه بحثیه راه انداختین؟؟!!)x
این دانته دانته بشو نیست دیگه!
حالا هر چی میخوواهید با دانته های قبلی مقایسه کنید!

همیشه dmc رو به خاطر شخصیت پردازی ش میشناختن!!حالا این برند یا قسمت از بازی خراب شده تا قسمتهای دیگه از جمله داستان بهتر بشه!

این طور که من میبینم داستان خیلی بهتر شده!:x
اینکه چرا موهاش مشکی شده ولی پشتش هنوز سفیده!
چرا اینقدر زخمیه؟!...دانته که شمشیر تا دسته میکردن تو سینه ش چیزیش نمیشد!
چرا سیگار میکشه؟؟!...پیتزا رو به سیگار ترجیح داده!

من که امیدوارم تو این فلش بک یه یادی هم از ورجیل بکنن ولی مثل دانته اینقدر متفاوت نباشه!!
از دوسته عزیز MANIX هم متشکرم!به نکته جالبی اشاره کرد!(همون عکسها رو میگم!:d)
چهره جدیده خیلی شبیه چهره دانته شماره2 هست ها!b-)ولی این دانته ی ما نیست!...تمام...
بازی به حام خودم ریبوت شده!فلش بک نیست.یه سری جدیده با اسم DmC,وریجیل توش نداره دیگه!

خداییش عکس را آدم میبینه انگار یک یارویی را توی خیابون گرفتن لخت کردن یه فس کتک هم زدنش به جا لباسش کیسه بازیافت کردن تنش
dmc5.jpg
برای طرفداران عزیز DMC، صورت شخصیت و البسه و مدل موهاش مهتره یا محتوا ش. "محتوا" دقیقاً چیزیه که از DMC اصلی به این ور دیگه دیده نشد. پیچوندن داستان، ادامه دادن داستانی که تو همون شماره تموم شد، کاری بود که Capcom با سه قسمت اخری کرد.
واسه عنوانی که تقریبا 10 سال از عمرش میگذره و fanbase داره برآ خودش; فروش 1.5 میلیونی اونم روی سه پلتفرم واقعا افتضاح بود. درحالی که Bayonetta که یه IP جدید هست و هنوز یک سالش تمام نشده (!!) روی XB360 و ps حدود 1.5 میلیون فروخته. برای دوستان مفهومی داره؟
الانم دارید مجازاتِ قبل از جنایت میکنید ( یکی از Special Skill ملت مآ ).

• Like
Reactions: 致命的
واسه عنوانی که تقریبا 10 سال از عمرش میگذره و fanbase داره برآ خودش; فروش 1.5 میلیونی اونم روی سه پلتفرم واقعا افتضاح بود.
البته 2.7 میلیون فریدون جان :d با وجود فوق مسخره بودنش خوب فروخته !!

گفتن ریبوت کردیم.نگفتن که کُن فَیَکُن کردیم!!!:d
دانته و ورجیل یه تاریخچه با هم دارن.اگه ورجیل رو از داستان خط بزنن برگترین خریت هزاره هست!!
کاملا !
میتونند ورجیل رو هم به عنوان یه شخصیت جانبی اما متفاوت همانند دانته رو توی داستان قرار بدن . حتی ممکنه شخصیت هایی مثل Trish و Lady هم ببینیم ! منتها با کمی تغییر :دی ...
اونبخت کلمه ریبوت چیکارس اینوسط؟:biggrin1:
خوبه گفتم " ممکنه کسایی مثل Trish و Lady " ! یعنی شخصیت هایی با همون اسم اما عین دانته متفاوت ! خوندی پست رو اصلا :دی ؟

آخرین ویرایش:
کاملا !
میتونند ورجیل رو هم به عنوان یه شخصیت جانبی اما متفاوت همانند دانته رو توی داستان قرار بدن . حتی ممکنه شخصیت هایی مثل Trish و Lady هم ببینیم ! منتها با کمی تغییر :دی ...
اونبخت کلمه ریبوت چیکارس اینوسط؟:biggrin1:
خوبه گفتم " ممکنه کسایی مثل Trish و Lady " ! یعنی شخصیت هایی با همون اسم اما عین دانته متفاوت ! خوندی پست رو اصلا :biggrin1: ؟
حقیقتا لول:biggrin1:
گفتم الان نگم تو پست بعدی میگی نرو و ک...یریه (gf نرو که اسمش مورد شخصیتی داره)و کِردو هم تو این بازی هم هستن منتها با کمی تغییر:biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته 2.7 میلیون فریدون جان :d با وجود فوق مسخره بودنش خوب فروخته !!
ممنون نیما جون :دی. درهرصورت در اصل ماجرا تغییری ایجاد نشد. فک کنم منتقد 1Up نوشته بود:
DMC تا الان خوب بوده، از الان به بد نیست.
(یا یه چی تو همین مایه ها :دی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or