Rebellion:ما فقط 3 نقد بد داشتیم

MG.Snake

کاربر سایت
alien-vs-predator.jpg

رئیس Rebellion آقای Jason Kingsley گفته نقدهای بازی Aliens Versus Predator به طور متوسط خوب بود و در حال صحبت با استدیو در مورد دنبال بازی هستیم.
ما می خواهیم AvP یک بازی موفق قطعی مثل تبلیغات شود که ما فکر میکنیم این موفقیت را بدست آوردیم.
او افزود ما به طور مداوم در حال صحبت با SEGA در مورد ادامه ساخت سری AVP هستیم.من نمی خوام بگم که ما در چه مرحله از مذاکرات هستیم ولی واقعا به ساخت franchise بازی علاقه دارم . . .
کمپانی Fox خیلی هیجان زده هست که ما چیکار میکنیم و چه احساسی در مورد ساخت ادامه بازی داریم.
Jason Kingsley گفته که reviews های بازی بیشتر خوب بوده و فقط 3 reviews بد داشتیم که اون هم از آمریکایی بوده که این خیلی غیر عادی هست.اگر اون review ها را ندید بگیرید بازی AvP امتیاز خوبی کسب کرده.

منبع

بابا دست پيش رو گرفتن پس نيوفتن.ميانگين امتيازيش رو 6 هست حالا من نميدونم ديگه اين معني 6 چيه!!!
البته با اين تفاسير مثل چي داره ميفروشه!عجيبه! همه به خاطر جو فيلم هاي قبلي ميرن ميخرن.

به نظر من جدای از گرافیک خوبش، بازی گیمپلی کاملا جدید و عالی ای داره.من که تا اینجا(دو ساعت و نیم) با predatorبازی کردم از بازی واقعا لذت بردم.حالا نمیدونم شاید تو ادامه، بازی افت کنه..

فروس بازی عالی بوده و هفته اول توی توی انگلیس تونست از Just Dance و BS2 بالاتر بره. خوده سگا اعلام کرده سریع ترین میزان فروش یک بازی توی اروپا در سال 2010 این بازی داشته. البته این خبر خوشحال کنندگیش اینه که به زودی شماره بعدی Alien که توسط Gearbox ساخته می شه رو می بینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or