Multi Platform Reanimal

سازنده
Tarsier Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
THQ Nordic
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

IMG_20240823_125238_947.jpg

عنوان Reanimal بازی جدید استودیوی Tarsier Studios

سازندگان Little Nightmares 1&2 برمی گردند تا شما را به سفری تاریک تر و وحشتناک تر از همیشه ببرند. در این ماجراجویی ترسناک، یک برادر و خواهر برای نجات دوستان گم شده خود از جهنم می گذرند و از جزیره ای که قبلاً آن را خانه می نامیدند فرار می کنند.

تریلر معرفی:

این بازی تایید شد که دارای حالت کواپ دو نفره آفلاین و آنلاین هم هست.

استودیو Tarsier اعلام کرده این پروژه بسیار خاص است و تا به حال مثل آن را ندیدید.

- داستان یک برادر و خواهر یتیم است که می‌خواهند دوستان خود را از یک ماجراجویی وحشتناک نجات دهند

- داستان بازی به شدت ناراحت کننده توصیف شده و جهان آن تاریک و بدون هرگونه امیدی می‌باشد.

- تمام هیولاها شخصیت های پیچیده‌ای دارند

به طور پیش فرض، شما را از ابتدا در نقش برادر قرار خواهید گرفت و هنوز مشخص نیست که بعدها انتخاب شخصیت اضافه شود یا خیر .

هیچ سلاح خاصی در بازی وجود ندارد و برادر و خواهر فقط به یکدیگر کمک می‌کنند تا از این جهنم فرار کنند.

برای اولین بار در بازی های Tarsier، شخصیت های بازی حرف می‌زنند.

یکی از هیولاهای بازی، بچه های زامبی مانندی هستند که کیسه‌ای به سرشان بسته شده است!

خوکی که در تیزر معرفی بازی دیدیم، با نوازش آرام می‌شود و از همه می ترسد

حرکات دوربین نسبت به Little Nightmares بسیار بسیار بهبود یافته و به چهار جهت می چرخد

هیولاها، با خوردن بچه ها، آنها را بالا می‌آورند و بچه ها، تبدیل به زامبی می‌شوند.

تعامل بین هر دو شخصیت فوق‌العاده است، هر دو شخصیت، در اکثر اوقات به یکدیگر کمک خواهند کرد

تعامل با دنیای بازی، بسیار بیشتر از Little Nightmares است.

شدت خشونت بازی، بسیار بسیار بیشتر از سری Little Nightmares است.

Last edited by a moderator:
شاید جواب معلوم باشه ولی، دوستانی که هم موفق شدن این بازی و little nightmares 3 رو تجربه کنن، نظرشون چیه؟
من لیتل ۳ الان چپتر۳ هستم بازی خوبیه درکل تو این سری اما نمیتونم بگم نسبت به لیتل های قبلی پیشرفت خاصی کرده . تقریبا همون قبلیاس و آرت دایرکشن و انمی هاش هم وایب نسخه ۱ رو میده تا ۲ و خیلی سعی کرده شبیه همون لیتل های قبلی باشه تا اینکه مثلا یه چیز جدید و یونیکی ارائه بده و همین متای ۷۰ و خورده ای براش منطقیه. و هنوزم به نظر خودم تا اینجا نسخه دوم بهترین این سری هست.

اما Reanimal کلا تو یه لِول دیگس.
من دموش را بازی کردم اصلا لیتل نایتمرز نیست انگار یه بازی جدیده.
کنترل کرکترها متفاوته از لیتل و بسیار بهتره و اصلا اون کندی سری لیتل برای تعامل با محیط رو نداره و واقعا کنترل خیلی بهتره.
بازی ریتم سریعتری داره البته مناطق بازی خیلی بزرگتره و این ریتم بهش میاد‌‌.
میشه خیلی جاها را سرک کشید و لوت کرد و پازلهای خفنی داره. دایرکشن بازی اینطوریه که تو این امکان رو داری که به محلهای قبلی که بودی برگردی ، برخلاف لیتل که نمیشه برگشت به مکان‌های قبلی.

ویژوال بازی یه چیز محشریه به لطف انریل ۵ و فیزیک لباس و فیزیک آب و فیزیک اشیا چندین سطح از مثلا سری لیتل بهتره.

دوربین بازی خیلی پویاتره و دائما سه بعدی هست و اصلا شبیه لیتل نیست و حتی گاهی انقدر دوربین به کرکرتهای نزدیک میشه که میشه صورتشون رو دید گاهی هم دور میشه و صحنه های سینماتیک قشنگی ایجاد میکنه دقیقا برعکس لیتل که دوربین همیشه تو یه فاصله خاص از کرکترها ست.

من فعلا درحالت سینگل پلیر بازی کردم و همراهت ai خوبی داره و ضمنا گاهی کنترل هردو باهاته. بازی مشخصه یه داستان بسیار عجیب و دارک داره که از تریلر ها هم میشد فهمید و تو دمو واقعا جاهای ترسناک زیاد داره‌ .
من متای خیلی خوبی براش پیش بینی میکنم اگر مشکلات فنی خاصی نداشته باشه

آخرین ویرایش:
دمو رو تجربه کردم :

گیم پلی و راه رفتن نرم بود ، هوش مصنوعی همراه خوب ، اتمسفر و گرافیک محیطی عالی. نورپردازی عالی فقط
موقع فرار گاهی به موانع گیر می کنه (مشکل رو مخ این سبک بازی هاست) و یا داری سمت نردبان می ری باید با یک زاویه مناسب باشی تا بالا بره که اینم رو اعصابه موقع فرار کردن

در کل بازی حقیه

• Like
Reactions: aha2012 and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or