Real Racing 2 با گرافیک فوق العاده برای آیفون در 16 Dec

شما اگر چشمات رو کمی باز تر کنی متوجه میشی من چند پست بالاتر از آیفون و کلا اپل یه چیزی نوشتم دوست عزیز شما هم با حرفات نشون دادی که فن اپل هستی پستارو لطفا دقیقق تر بخون:

درضمن شما هم اگر گیمر واقعی باشی با آنالوگ ارتباط بهتری برقرار میکنی نه شما که فکر کنم شاید طعم یک بازی آیفون و چه برسه به کنسول های دیگه رو چشیده باشی!
در ضمن من نظر شخصیم رو دادم احتیاج نیست شما به گفته های من کاری داشته باشید شما نظرت رو بده منم نظرمو دادم من نمیدونم بعضی ها الکی میان اینجا فقط بلدن نقل قول بگیرن و هیچ گونه خلاقیتی به خرج نمیدن بغیر از نقل قول!
در ضمن دوست عزیز شما لطف کنید نظر شخصیتو بده به من چه کار داری؟!:|
اولا من تمام پست های شما را خواندم بعد سوال کردم
دوما شما به محض اینکه یکی از بچه ها حرف از گرافیک بالای مثلا همین بازی شد می گید متاسفم که این تصاویر واقعیت داره دیگه کاملا همه چیز مشخص هست که من فن هستم یا شما نمی دونستم که گرافیک بالا بودن یک بازی هم تاسف داره :-o:-o:-oبرای اول بار تو عمرم این جمله را از زبان شما می شنوم
در ضمن شما فکر کردی فقط خودت کنسول داری عزیز:))
اون زمان که هیچ کسی نمی دونست میکرو چه هست من سگا داشتم حالا بقیشو بگیر برو تا بالا

در اخر هم معنی گیمر واقعی بودن هم فهمیدیم
اخه چه ربطی داره عزیز حالا چون صفحه لمسی هست انالوگ بهتر میشه =))عزیزمن علم داره پیشرفت میکنه فکر کردی دسته های انالوگ تا ابد باقی می مانه
در ضمن اینجا یک سایت عمومی هست نه شخصی این چه طرز حرف زدن هست که شما نظرت بده من هم نظرم می دم

آخرین ویرایش:
اولا من تمام پست های شما را خواندم بعد سوال کردم
دوما شما به محض اینکه یکی از بچه ها حرف از گرافیک بالای مثلا همین بازی شد می گید متاسفم که این تصاویر واقعیت داره دیگه کاملا همه چیز مشخص هست که من فن هستم یا شما نمی دونستم که گرافیک بالا بودن یک بازی هم تاسف داره :-o:-o:-oبرای اول بار تو عمرم این جمله را از زبان شما می شنوم
در ضمن شما فکر کردی فقط خودت کنسول داری عزیز:))
اون زمان که هیچ کسی نمی دونست میکرو چه هست من سگا داشتم حالا بقیشو بگیر برو تا بالا

در اخر هم معنی گیمر واقعی بودن هم فهمیدیم
اخه چه ربطی داره عزیز حالا چون صفحه لمسی هست انالوگ بهتر میشه =))عزیزمن علم داره پیشرفت میکنه فکر کردی دسته های انالوگ تا ابد باقی می مانه
در ضمن اینجا یک سایت عمومی هست نه شخصی این چه طرز حرف زدن هست که شما نظرت بده من هم نظرم می دم
ببخشیدا ولی بحث و کل کل با شما ارزشی نداره و حیف زمان که صرف شما دوست عزیز شود:|

اینم برای دوستان با سواد سایت(کسایی که ادعا الکی ندارن)(درخت هر چه پربار تر سربزیر تر) عزیز بگم که اون دسته ی میکرو و سگا که البته آنالوگ هم با ورود دسته ی جدیدی از سگا وارد شد همینجور که دسته ی کنترلر از اون سالها بوده و تا الان هم ما داریم با دسته و آنالوگ بازی میکنیم بنابرین نتیجه میگیریم که صدها سال دیگه هم بگذره دسته و آنالوگ باقی میمونه چرا؟چون گیم پلی به معنای واقعی توی دسته و کنترلر و آنالوگ معنا میشه نه با سنسور حرکتی و پد لمسی و...

برای منم اومد (iPod 2g) ولی گرافیکش زیاد خوب نیست ولی از قبلی خیلی بهتره.
img0010j.jpg

img0011zj.jpg

ولی خدایی برادر این گرافیکه نشون دادی؟
حتی در حد gran turismo psp نیست ولی قبلش شما خیلی داشتی میبردیش بالا
عزیز من این بازی شاید موتور خوبی داشته باشه ولی بازیی که شما توش پدال گاز نداشته باشی و خود بازی به طور اوتوماتیک رو گاز باشه و فقط شما باید آیفونتونو ببرید سمت چپ و راست . فقط برای کسایی که مدام میومدن و میگفتند شاخ کنسول ها رو شکسته و ... در ضمن این گرافیکی نیست که من عکساشو دیده بودم واقعا عجب دروغ هایی قبل از بازی انتشار میدن؟ واقعا که !این بازی در حد بازی های سیمبین هست و توانایی رقابت با هیچ یک از ریسینگ های کنسول پی اس پی رو نداره برادر من!

فوق العاده عالیه . در حد المپیک گرافیک داره در حد تیم ملی خودمون هم گیم پلی :>
واقعا بعضی ها نشون میدن که فقط الکی میگن که ما آیفون و آی پاد داریم!
بابا جان شما که بازی نکردی لطفا شایعه نکن که این بازی در حد المپیک گیم پلی:))و گرافیک داره
گیم پلی که شما نتونی تو بازی گاز بدی و فقط یک ترمز و اینور و اونور کردن باشه حتما از نظر تو خیلی گیم پلیش شاخه آره؟!:|

ولی خدایی برادر این گرافیکه نشون دادی؟
حتی در حد gran turismo psp نیست ولی قبلش شما خیلی داشتی میبردیش بالا
عزیز من این بازی شاید موتور خوبی داشته باشه ولی بازیی که شما توش پدال گاز نداشته باشی و خود بازی به طور اوتوماتیک رو گاز باشه و فقط شما باید آیفونتونو ببرید سمت چپ و راست . فقط برای کسایی که مدام میومدن و میگفتند شاخ کنسول ها رو شکسته و ... در ضمن این گرافیکی نیست که من عکساشو دیده بودم واقعا عجب دروغ هایی قبل از بازی انتشار میدن؟ واقعا که !این بازی در حد بازی های سیمبین هست و توانایی رقابت با هیچ یک از ریسینگ های کنسول پی اس پی رو نداره برادر من!

شما مثل اینکه یه دشمنی با اپل داری
من خودم گفتم آیپادم 2g هست یعنی مال ۳ سال پیش و سی پی یوش حدود 533 MHz و ۱۲۸ مگابایت رم هست در حالی که 4g حدود 1 GHz و ۲۵۶ مگابایت رم است و خیلی از افکت های گرافیکی رو اجرا نمی کنه
شما برو این سایت ها رو ببین که روی 4g نقد کردن و عکس هاش رو هم ببین اینا نه پولی میگیرن از سازنده ی بازی نه از اپل
http://www.slidetoplay.com/story/real-racing-2-review
Reviews & Articles
The APPera | Review: Still The King of iOS Racing Games
Real Racing was the king of racing games on the App Store when it was released, and kept that title until now. The only thing to replace that is the sequel which makes the original seem like child’s play. Real Racing 2 is fantastic, and I can’t recommend it enough.
AppSpy Review | 5/5
Much like the original the visuals are simply stunning and getting the opportunity to race some of the world's best vehicles (with reckless abandon) around these beautiful tracks is an opportunity not to be missed all on its own. Real Racing 2 is the perfect pocket companion for fans of racing titles and a definite must grab if only for the massive online gameplay.
Slide To Play Review: 4/4
Real Racing 2 singlehandedly redefines racing excellence on the iOS platform.
148Apps | Real Racing 2 Launches Today – We Get the Details From the Developers
Real Racing 2, possibly the most ambitious app to hit the App Store launched today. We talk to the developers about the tech behind the game.
Pocket Gamer: 10/10, Platinum Award
No other racing game on any portable device delivers such a complete package, nor matches its elegant style.
Edge Magazine: Real Racing 2 Preview
As Firemint prepares to release its new A$2 million budget iOS game, we ask what it takes to have the premium touch.
Pocket Gamer: Firemint's Rob Murray on $2 million iPhone game Real Racing 2
It's been a long time coming, but Firemint's much anticipated Real Racing 2 is finally screaming towards the App Store for a December 16th launch. We spoke to Firemint CEO Rob Murray about licensing, liveries, and the long and winding road leading to Real Racing 2.
PG.biz Opinion: Firemint's $2 million Real Racing 2 underlines the Call of Dutization of iOS
Over the past month we've seen some prime examples of what might be referred to as the Call of Dutization of iOs. Kicking off with id's Rage, it's been underlined by Epic and Chair Entertainment's Infinity Blade and now the release of Firemint's Real Racing 2.​
توی یو ت و ب هم میتونی ویدئو هاش رو ببینی
شما برو یه آیپاد بگیر بعد انقد مطمئن باش

بابا جان شما که بازی نکردی لطفا شایعه نکن که این بازی در حد المپیک گیم پلی:))و گرافیک داره
گیم پلی که شما نتونی تو بازی گاز بدی و فقط یک ترمز و اینور و اونور کردن باشه حتما از نظر تو خیلی گیم پلیش شاخه آره؟!:|

این بازی هم بهترین کنترل رو داره و می تونید تنظیمش کنید هر جوری که میخواید کنترلش کنید
Real Racing 2 offers 5 different control schemes, plus “flipped” versions of two of the schemes:
Method A: Steer by tilting your device, brake by touching the screen. Automatic acceleration.
Method B: Steer by tilting your device; accelerate by touching the right side of the screen, brake by touching the left side of the screen.
Method C: Steer by sliding the wheel left and right on the left side of the screen. Brake by touching the right side of the screen. Automatic acceleration.
Method C (flipped): Steer by sliding the wheel left and right on the right side of the screen. Brake by touching the left side of the screen. Automatic acceleration.
Method D: Steer by sliding the wheel left and right on the left side of the screen. Accelerate by touching the bottom right corner of the screen, brake by touching the middle right side of the screen.
Method D (flipped): Steer by sliding the wheel left and right on the right side of the screen. Accelerate by touching the bottom left corner of the screen, brake by touching the middle left side of the screen.
Method E: Steer left and right by touching the left and right sides of the screen, brake by touching the middle of the screen. Automatic acceleration.​

اگه حرفه مارو باور نداری برو چند تا سایت خارجی که نقد کردن رو ببین
شما اگه از آیپاد و آیفون خوشت نمیاد تو این تاپیک نیا

آخرین ویرایش:

پسر جون تو هر وقت ایفون 4 یا ایپاد 4 دستت دادن بعد بیا اینجا با هم صحبت میکنیم . باشه بابا؟

بله كنترل بازي جزو بي نقص ترينهاست
مثل RageHD كه ميتونيد بصورت flip (حركت دادن گوشي) تنظيمش كنيد (طبق اون تريلر) و هم بصورت تاچ كنترل كامل كنيد ماشينتون رو !

دوست عزيز از ايفون خوشت نمياد نه؟ :)

آخرین ویرایش:
شما اگه با ایفون 4 یا اپل یا ایپد مشکل داری می تونی بی خیالش بشی

WTF?!! عجب گرافیکی داره جدا!!! باورم نمیشه همچین Racingـی دارم بازی میکنم. تنها چیزی که قبل از Release خیلی بهش حساس بودم Effect دود و خاک ـه که خدا رو شکر به بهترین نحو ممکن ساختن!
Gameplay و فیزیک بازی هم خیلی جذاب تر شده. مسابقات Head to Headـش هم خیلی باحاله! دوستانی که پایه ـن Online بزنیم ID GameCenter رو Add کنند.
AL1R3ZA
باید منتظر باشیم ببینیم Gameloft با GT Racing چه حرفی برا گفتن داره...
برای منم اومد (iPod 2g) ولی گرافیکش زیاد خوب نیست ولی از قبلی خیلی بهتره.
img0010j.jpg

img0011zj.jpg
Wow! چه تفاوت گرافیکی بین Deviceـها داره... :-o
درضمن پیشنهاد میشه دوستان جواب پست شر هارو ندن!
مرسی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or