Real Racing 2 با گرافیک فوق العاده برای آیفون در 16 Dec

دوست من گوشی جدید سونی اریکسون بازی های خاص خودش که گرافیکش بین ps1 و psp هست رو اجرا میکنه نه خود بازی psp .
در مورد حرفتم کمی با نظرت موافقم اما گویا آی فون گیم پد هم داره که البته تو بازار ایران فکر کنم نباشه.

چرا ، توي پاساژ پايختخ من اين اواخر هم كنترلر ايفون رو ديدم هم كيبورد اكسترنال !!!!

=============================
falcon جان ايفون به هيچ وجه ادم رو خسته نميكنه ! در يك صورت :
اونم اينه كه توانايي داشته باشي از پشتيبان بسيار قدرتمند اپل و ايتيونس استفاده كني !
به نظر من اپل چه از لحاظ ابزار جانبي چه از نظر نرم افزاري قوي ترين پشتيباني در تمام محصولات دنيا رو داره !

شارژر خورشيديه هم هست توي پايتخت :d

هر سه تصویر از گرافیک in-Game ـه بازی ـه!
راستی Firemint کی تایید کرد که برا DSi هم عرضه خواهد شد؟ تا اونجایی که من میدونم بازی در انحصار iDevice ـه و با Engine جدید ـه Firemint برا iOS ساخته شده که با قیمت 9.99$ 16ـم روی App Store میاد...
دوستانی هم که احساس میکنند توهم زدن آخرین تریلر بازی رو ببینند تا متوجه گرافیک بازی بشند...

عکس 2 و 3 این گیم نیستن چون اصلا لبه دار نیستن حتی درختاش لبه هاش از کرایسیس هم بهتره یعنی ps3 و xbox 360 و گرافیک 4870 2گیگ کامپیوتر رو میخوره که معلوم میشه این گیم نیست.
با این که طرف دار psp هستم اما در کل خیلی عالیه.فکر کنم تا الآن بهترین گرافیک ریسینگ تو کنسول های دستی با اومدن این بازی دست آی فون باشه.
نمیدونم چرا اما آیفون بد جور داره دور بر میداره.شایدم به خاطر فروش زیادشه.
برادرم تو ایتالیاست خواهرم تو کانادا برادرم میگه دسته همه آی فونه مخابرات هم خیلی خیلی امکانات میده و خیلی از نرم افزار ها رو رایگان از طرف خود شرکت به مردم میده و تمام برنامه هایی که نیاز دارن از طرف مخابراط فعال باشن با نصبشون میبینید که خودش فعاله یعنی پیش فعاله.خواهرمم میگه دست بچه 6 ساله تا 90 ساله آی فن میبینی.با این روند فکر کنم آی فون بازار کشورهای ثروت مند رو بگیره و به همین خاطر میخواد قدرتش رو هم کاملا نشون بده.
موندم آی فون بگیم یا وایستم psp 2 بیاد؟:(

تریلر بازی رو ببین حتما

راستی Firemint کی تایید کرد که برا DSi هم عرضه خواهد شد؟ تا اونجایی که من میدونم بازی در انحصار iDevice ـه و با Engine جدید ـه Firemint برا iOS ساخته شده که با قیمت 9.99$ 16ـم روی App Store میاد...
دوستانی هم که احساس میکنند توهم زدن آخرین تریلر بازی رو ببینند تا متوجه گرافیک بازی بشند...

آره راست می گی من سوتی دادم
خیلی ببخشید. ادیت شد

در یک جمله :آی پد-آی فون-آی پاد تاچ شاید یک کنسول به نظر برسند که بسیاری دوستان این رو بر بازی های متعدد استدلال میکنن ولی یکی از بدترین کنترلر های جهان هست و شما ارتباطی که با دکمه و آنالوگ جامد میتونی برقرار کنی نمیتونی توی صحفه ی لمسی برقرار کنی(این بحث رو گوشی جدید سونی اریکسون هم هست که بازی های پی اس پی رو اجرا میکنه )

اینم بگم که بعضی بازی ها رو فقط با تاچ میشه بازی کرد مثل Cut The Rope
البته قبول دارم بازی های حرفه ای با آنالوگ راحتتره ولی تاچ هم اونقدر بد نیست
منم بخوام Call Of Duty بازی کنم هیچ وقت با آی فون اینکارو نمی کنم

آخرین ویرایش:
اولش شما برید یه نگاه تو سایت firemint بکنید تا ببینید تو قسمت پلتفورم هاش NDSi هم نوشته(قسمت بالای سایت)من تریلر بازی رو دیدم و بازهم میگم این بازی گیم پلی متوسط رو به پایینی داره و هر زمان ممکنه فریمش شدید بیاد پایین.در مورد گرافیکم که گفتم هر چقدر که باشه حتی در ps3 هم باشه یک وسیله یا موبایل لمسی به شمار میاد ولی نه یک کنسول رسمی...:|

چرا ، توي پاساژ پايختخ من اين اواخر هم كنترلر ايفون رو ديدم هم كيبورد اكسترنال !!!!

=============================
falcon جان ايفون به هيچ وجه ادم رو خسته نميكنه ! در يك صورت :
اونم اينه كه توانايي داشته باشي از پشتيبان بسيار قدرتمند اپل و ايتيونس استفاده كني !
به نظر من اپل چه از لحاظ ابزار جانبي چه از نظر نرم افزاري قوي ترين پشتيباني در تمام محصولات دنيا رو داره !

شارژر خورشيديه هم هست توي پايتخت :d
سلام متالر جان اولا که آی تونز نه ایتیونس بعدشم کار هم به اون راحتیای برای هر کسی تو ایران نیست ممکن کسی اصلا آشنایی قبلی با این سیستم عامل و اجزاش نداشته باشه یک بار دیگه میگم که این وسیله رو به عنوان یک کنسول رسمی صدا نکنید چون اصلا کنسول نشده و تنها یا یک پلیر قوی موزیک با تعدد بسیار نرم افزاری هست یا همه اینا به همراه یک موبایل و همینطور کنسول هم در آینده ی نزدیک نخواهد شد زیرا زیرساخت ها و اهداف اصلی اپل و تفکرات و اعمالات استیو جابز(steve jobs) چیزی دیگه ای هست...:|

آخرین ویرایش:
دوست عزيز مگه اينجا كلاس املاء هست؟
اگر هست پس اوني هم كه شما خوندي متالار نيست ! ;)

در ضمن با پيشرفتي كه بازي هاي ايفون دارن دور نيست زماني كه يك كنسول هم بشه !
مهم نظرات كاربرهاست، ممكنه هدف اصليش كنسول بودن نباشه، اما بخوبي نشون داده از پس اين هم برمياد به راحتي ! و تونسته عده ي بسياري رو سرگرم خودش كنه !
let's face it

كمبودهاش چيه كه شما به عنوان وسيله بازي قبولش نداري ؟:-/

دوست عزيز مگه اينجا كلاس املاء هست؟
اگر هست پس اوني هم كه شما خوندي متالار نيست ! ;)

در ضمن با پيشرفتي كه بازي هاي ايفون دارن دور نيست زماني كه يك كنسول هم بشه !
مهم نظرات كاربرهاست، ممكنه هدف اصليش كنسول بودن نباشه، اما بخوبي نشون داده از پس اين هم برمياد به راحتي ! و تونسته عده ي بسياري رو سرگرم خودش كنه !
let's face it

كمبودهاش چيه كه شما به عنوان وسيله بازي قبولش نداري ؟:-/
خوب حالا متالر عزیز اینجا کلاس نیست ولی کمبودی که میبینم اینه که کنسول رسمی نیست و ازش به این عنوان هم یاد نمیشه

خوب حالا متالر عزیز اینجا کلاس نیست ولی کمبودی که میبینم اینه که کنسول رسمی نیست و ازش به این عنوان هم یاد نمیشه

بله قطعا !
كنسول نيست، اما صرفا يك تلفن همراه هم نيست و قابليت كنسول ها و حتي بهتر از كنسول هاي فعليو داره !
نداره خداييش؟ :d

به خدا یکمی هم فکر کنید بد نیست.
آخه سخت افزار آی فون هرچی باشه دیگه قوی تر از ps2 که نیست اما اگه این عکس ها این گیم باشن نشون میده سخت افزارش از ps3 هم قوی تره مدار به اون کوچیکیش از مداره ps3 هم هوشمندانه تر ساخته شده.
این عکس ها AA ش خیلی خیلی بالاست.دم خروس رو قبول کنیم یا قسم رو؟؟؟؟؟؟؟
این عکس AA از گرن تیسمو که 5 سال و فورزا که 2 سال ساختشون طول کشید و هزینه ساختشون حد اقل 500 برابر این بازی بوده و قیمت خود بازی 70 تا 100 دلار بوده هم بیشتره.
این AA نشون میده عکس ها دستکاری شده مثل عکس هایی که از گرن توریسمو و فورزا اومده بود و حتی تریلر هم نشون میدادن اما معلوم شد همشون دستکاری شده بودن و AA خیلی بالا رفته.
اما اگه بازم حرفم رو قبول ندارید پس بهتره همون با این مولتی مدیا حال کنید چون اگه واقعا قبول دارید این قدرت رو داره پس حد اقل تا 30 سال این گرافیک رو کنسول های دستی نمیاد.

عکس 2 و 3 این گیم نیستن چون اصلا لبه دار نیستن حتی درختاش لبه هاش از کرایسیس هم بهتره یعنی ps3 و xbox 360 و گرافیک 4870 2گیگ کامپیوتر رو میخوره که معلوم میشه این گیم نیست.
با این که طرف دار psp هستم اما در کل خیلی عالیه.فکر کنم تا الآن بهترین گرافیک ریسینگ تو کنسول های دستی با اومدن این بازی دست آی فون باشه.
نمیدونم چرا اما آیفون بد جور داره دور بر میداره.شایدم به خاطر فروش زیادشه.
برادرم تو ایتالیاست خواهرم تو کانادا برادرم میگه دسته همه آی فونه مخابرات هم خیلی خیلی امکانات میده و خیلی از نرم افزار ها رو رایگان از طرف خود شرکت به مردم میده و تمام برنامه هایی که نیاز دارن از طرف مخابراط فعال باشن با نصبشون میبینید که خودش فعاله یعنی پیش فعاله.خواهرمم میگه دست بچه 6 ساله تا 90 ساله آی فن میبینی.با این روند فکر کنم آی فون بازار کشورهای ثروت مند رو بگیره و به همین خاطر میخواد قدرتش رو هم کاملا نشون بده.
موندم آی فون بگیم یا وایستم psp 2 بیاد؟:(

برای اطلاع بگم همش real time هست.

آخه سخت افزار آی فون هرچی باشه دیگه قوی تر از ps2 که نیست اما اگه این عکس ها این گیم باشن نشون میده سخت افزارش از ps3 هم قوی تره مدار به اون کوچیکیش از مداره ps3 هم هوشمندانه تر ساخته شده.
این عکس AA از گرن تیسمو که 5 سال و فورزا که 2 سال ساختشون طول کشید و هزینه ساختشون حد اقل 500 برابر این بازی بوده و قیمت خود بازی 70 تا 100 دلار بوده هم بیشتره.
این AA نشون میده عکس ها دستکاری شده مثل عکس هایی که از گرن توریسمو و فورزا اومده بود و حتی تریلر هم نشون میدادن اما معلوم شد همشون دستکاری شده بودن و AA خیلی بالا رفته.
اما اگه بازم حرفم رو قبول ندارید پس بهتره همون با این مولتی مدیا حال کنید چون اگه واقعا قبول دارید این قدرت رو داره پس حد اقل تا 30 سال این گرافیک رو کنسول های دستی نمیاد.
کمی موافقم ولی متاسفانه باید بگم این تصاویر واقعیت دارند شما علاوه بر این بازی برو یوتیوب اسم این بازی رو بزن علاوه بر ign چندتا سات دیگه هم به این بازی امتیاز 9 دادن و اونو نقدش کردن اسم این بازی Infinity Blade هست که به نظر من با dragon age برابری میکنه!
من منظورم روی گرافیک بازی نیست من میگم گرافیکش حتی اگر ps3 باشه من این وسیله رو به psp خودمون ترجیحش نمیدم فقط میگم اگر به گرافیکش ایمان نداری برو یوتیوب و infinity blade رو بزن و یه گیم پلی با خود آیفون هست اونو بین بازی گرافیک عجیبی داره و برای ساختش از UE استفاده شده !:|

بله قطعا !
كنسول نيست، اما صرفا يك تلفن همراه هم نيست و قابليت كنسول ها و حتي بهتر از كنسول هاي فعليو داره !
نداره خداييش؟ :d
بله حرف شما رو تایید میکنم با اینکه کنسولی به حساب نمیاد ولی یه سری از بازی های در حال ساختشم شاخ خیلی از کنسولا رو میشکنه :|

اولش شما برید یه نگاه تو سایت firemint بکنید تا ببینید تو قسمت پلتفورم هاش NDSi هم نوشته(قسمت بالای سایت)من تریلر بازی رو دیدم و بازهم میگم این بازی گیم پلی متوسط رو به پایینی داره و هر زمان ممکنه فریمش شدید بیاد پایین.در مورد گرافیکم که گفتم هر چقدر که باشه حتی در ps3 هم باشه یک وسیله یا موبایل لمسی به شمار میاد ولی نه یک کنسول رسمی...:|

منم اولش همین سوتی رو دادم ولی اگه روی NDSi کلیک کنی لیست بازی هاش میاد که Real Racing نیست

گرافیک رو که دوستمون هم گفت همینه
سایت ign که دروغ نمی گه

مشکل سره کنسول بودن آیپاده که اونم کسی نمی گه یه کنسوله تمام عیاره فقط ما می گیم بازی هاش خیلی داره خوب میشه ولی راست میگید اصلا قصد اپل کنسول ساختن نبوده

در ضمن اون نصبی که شما تو آیفن میکنی پشیمونت میکنه از هر لحاظ تا بخوای بازی کنی در ضمن اینو هر کی آیفون داره میگه این وسیله برای مدتی فان خواهد بود حالا هر چقدر بازی و ... داشته باشه و چه بازی هاش گرافیکی بیش از ps3 داشته باشه به نظر من iphone یا هر چیز دیگه که از اپل باشه بیشتر از نرم افزاراش استفاده میشه نه بازی.حالا چون گیم اسپات و چندتا سایت دیگه اینارو قاطی کنسول کرده دلیلش تعدد بازی هاش هست که به نظر من زیاد نمیشه روش حساب کرد
منظورت از این حرف ها چی هست
شما خودت معلوم هست از صحبت هات که فن psp هستی حالا چون ایفون بازی هاش داره با گرافیک بالا عرضه میشه و پیشرفت چشم گیری کرده شما امدی به این که سخت میشه روش بازی کرد و دکمه نداره گیر میدی
اگه گیم گیمر باشه خودش میفهمه که چی خوب هست و چی بد

منظورت از این حرف ها چی هست
شما خودت معلوم هست از صحبت هات که فن psp هستی حالا چون ایفون بازی هاش داره با گرافیک بالا عرضه میشه و پیشرفت چشم گیری کرده شما امدی به این که سخت میشه روش بازی کرد و دکمه نداره گیر میدی
اگه گیم گیمر باشه خودش میفهمه که چی خوب هست و چی بد
شما اگر چشمات رو کمی باز تر کنی متوجه میشی من چند پست بالاتر از آیفون و کلا اپل یه چیزی نوشتم دوست عزیز شما هم با حرفات نشون دادی که فن اپل هستی پستارو لطفا دقیقق تر بخون:
بله حرف شما رو تایید میکنم با اینکه کنسولی به حساب نمیاد ولی یه سری از بازی های در حال ساختشم شاخ خیلی از کنسولا رو میشکنه :|

این تصاویر واقعیت دارند شما علاوه بر این بازی برو یوتیوب اسم این بازی رو بزن علاوه بر ign چندتا سات دیگه هم به این بازی امتیاز 9 دادن و اونو نقدش کردن اسم این بازی Infinity Blade هست که به نظر من با dragon age برابری میکنه!

درضمن شما هم اگر گیمر واقعی باشی با آنالوگ ارتباط بهتری برقرار میکنی نه شما که فکر کنم شاید طعم یک بازی آیفون و چه برسه به کنسول های دیگه رو چشیده باشی!
در ضمن من نظر شخصیم رو دادم احتیاج نیست شما به گفته های من کاری داشته باشید شما نظرت رو بده منم نظرمو دادم من نمیدونم بعضی ها الکی میان اینجا فقط بلدن نقل قول بگیرن و هیچ گونه خلاقیتی به خرج نمیدن بغیر از نقل قول!
در ضمن دوست عزیز شما لطف کنید نظر شخصیتو بده به من چه کار داری؟!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or