گزارش Ready At Dawn: دنباله‌ی بازی The Order: 1886 می‌توانست فوق‌العاده باشد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006804.jpg

آندریا پسینو، یکی از بنیان‌گذاران استودیوی Ready At Dawn، درباره‌ی دلیل نساختن دنباله‌ی بازی The Order: 1886 توضیح می‌دهد:
"
«دنباله‌ی بازی می‌تونست فوق‌العاده باشه. ما حتی آن را به سونی پیشنهاد هم دادیم، با وجود تمام مشکلاتی که در ساخت [نسخه اول] داشتیم. اما از یک نظر، بهتر شد که سونی ردش کرد، چون اگر فکر می‌کردیم قبلاً شرایط سختی داشتیم، باور کنید که با ساخت دنباله کاملاً خودمان را گرفتار می‌کردیم! با این حال، فقط به خاطر بازیکنان حاضر بودیم این کار را انجام دهیم.»

او همچنین اشاره می‌کند که بازخوردهای داخلی استودیو از بازی، خیلی بهتر از نقدهای نهایی منتقدان بود:

«نمره‌هایی که داخل استودیو دریافت می‌کردیم، خیلی بالاتر بود. نه در حد The Last of Us، اما حدود ۷۵ امتیاز را کسب می‌کردیم.»

آه): The Order: 1886
یادش بخیر، واقعایه بازی که مثل یه اثر هنری بود مثل یه نقاشی که زنده شده باشه اما سرنوشتش مثل یه شعر ناتموم موند.): گرافیکی که چشم‌هامو جادو کرد دنیایی که می‌خواستم ساعت‌ها توش غرق بشم ولی... یه داستان نصفه‌نیمه، یه پایان که انگار تازه شروع ماجرا بود،و بعدهم سکوت!

1886 رو حداقل یک نسل زودتر ساختن و اون ایده که میتونست تبدیل به مجموعه جذابی بشه رو سوزوندن.
نه بودجه کافی برای اجرایی کردن همچین ایده ای داشتن و نه تعداد نفرات استودیو و زمان کفایت میکرد.
برای همین تهش شد یه کاتسین که حینش 3-2 ساعتی میشد بازی کرد.

مطمئنا مسئولیتش پای خود استودیو بود ولی کلا حیف شد.

تو استیم برای پورت pc نظرسنجی میزاشتن این از عنکبوت بیشتر رای میاورد
چند سال پیش حتی یه خبری اومد که رو pc یه ران از بازی یا اینجینش گرفتن...
حالا خوبه شبیه ساز هست وگرنه lost media (آثار مولتی مدیا که دیگه امکان دسترسی بهشون نیست) میشد.

• Like
Reactions: Farh@d
به یاد تاپیک Unpopular Opinions مرحوم :D:

The Order 1886 بازی خیلی خوبی بود، خیلی! انکار نمی‌کنم که ضعف‌های متعددی داشت ولی به نظرم اون جوّ منفی که از طرف مخاطبین و منتقدین علیه بازی ایجاد شد، اصلاً حقّش نبود. من The Order 1886 رو با همون کیفیت، به صدها ریمستر و بازی لایو سرویس که تو این سال‌ها ترند شدن، ترجیح میدم. از طرف دیگه خالی کردن پشت Ready at Dawn هم منصفانه نبود؛ این بدبخت‌ها خیر سرشون دو تا اسپین آف درجه یک از سری God of War ساخته بودن!

بازی اتمسفر خوبی داشت، شوتینگ خوبی هم داشت، گرافیکش خیلی خدا بود، طراحی مراحل بازی بشدت افتضاح بود خیلی محیط بسته بود تا میومدی از قابلیت های سلاح ها استفاده کنی کات سین نشون میداد بنظرم تو نسخه دوم با یکم گسترش گیم پلی بازی خوبی ازش در میومد حیف فقط...

• Like
Reactions: 8030v2 and Farh@d
همین الان بخوای حساب کنی فک کنم جزء ۵ گرافیک برتر تاریخ باشه از نظر فنی. ستینگ یونیک و خفنی داشت. من با هر چیزی که توش گرگ نما باشه کلا حال میکنم منتها این ایده رسما نفرین شده انگار هر چی ازش میسازن شکست تجاری میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or