شایعه read dead redemption در راه pc

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
red dead redemption در راه pc

عنوان red dead redemption عنوانیست که در سال 2010 برای دو کنسول نسل هفتمی عرضه شد
در حالی که شایعات بسیاری وجود داشت اما این بازی عرضه نشد.
حالا بعد از گذشت 4 سال ،کاربر neogaf در صفحه windows compability center بازی red dead redemption را در حالی یافت که برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 لیست شده است.
احتمالا با توجه به جذب نیرو در استودیوی لیدز ،این عنوان در این استودیو تهیه و پورت خواهد شد
شما میتوانید صفحه مورد نظر را از اینجا تماشا کنید.http://www.microsoft.com/en-us/wind...redemption&Type=Software&tempOsid=Windows 8.1
همچنین برای اطلاع از شرایط مایکروسافت برای عرضه در صفحه windows compatibility center میتوانید به اینجا مراجعه کنید
Partners - Windows Compatibility Center
در گذشته راک استار عنوان red dead revolver را بعد از 8 سال از عرضه نسخه اصلی بر روی ps3 عرضه کرد
rdr-635x414.png

Red Dead Redemption for PC Spotted on Windows 8.1 Compatibility Site
Red Dead Redemption for PC Spotted on Windows 8.1 Compatibility Site | N4G

آخرین ویرایش:
عنوان red dead از سایت مایکروسافت حذف شد
باید منتظر ماند تا e3
اگر تایید شد که هیچ
و گر نه قطعا red dead به pc نمی اید ولی عرضه gta v خود بخود و با توجه به اگهی راک استار لیدز تایید میشود

عنوان red dead از سایت مایکروسافت حذف شد
باید منتظر ماند تا e3
اگر تایید شد که هیچ
و گر نه قطعا red dead به pc نمی اید ولی عرضه gta v خود بخود و با توجه به اگهی راک استار لیدز تایید میشود
راکستار به E3 اعتقادی نداره هیچ وقت عین آدم نمیاد تو E3 !!
اگه قرار بشه تایید کنه تو E3 فکر نکنم چیزی نشون بده!
پارسالم که توی E3 یک نمایش کوچیک کوچیک هم از GTA V نداشت!

این ازون شایعه های هست که من از ته دل دوس دارم باورش کنم
خیلی ظلمه واقعا چرا نباید اجازه تجربه این عنوان واسه قشر بزرگ پی سی گیمرا داده نشه؟
معنای عدالت اینه؟ :(

این ازون شایعه های هست که من از ته دل دوس دارم باورش کنم
خیلی ظلمه واقعا چرا نباید اجازه تجربه این عنوان واسه قشر بزرگ پی سی گیمرا داده نشه؟
معنای عدالت اینه؟ :(

فکر نمیکنم داشتن یه کنسول نسل هفتمی خرجش بیشتر از یه PC به قول معروف های اِند باشه، خو یکی بخرن!

فکر نمیکنم داشتن یه کنسول نسل هفتمی خرجش بیشتر از یه PC به قول معروف های اِند باشه، خو یکی بخرن!
اخه مشکل اینه
رو کنسول حال نمیده
بازی بدون موس و کیبورد یعنی یه چیز ...
عشق است موس و کیبورد چه با red dead چه بی red dead

شما نگرفتی کاکا
خودمم 360 دارم سیستمم هم به قول شما های انده اما نه به این دلایل بلکه صرفا تجربه یه عنوان موفق روی pc دست آدم رو خیلی باز میکنه برای کامل کردن این تجربه بی نقص
فریم بالا گرافیک قابل قبول مود ها و آپدیت های موثر
به قول معروف چون که 100 آمد 90 هم پیش ماست!

شما نگرفتی کاکا
خودمم 360 دارم سیستمم هم به قول شما های انده اما نه به این دلایل بلکه صرفا تجربه یه عنوان موفق روی pc دست آدم رو خیلی باز میکنه برای کامل کردن این تجربه بی نقص
فریم بالا گرافیک قابل قبول مود ها و آپدیت های موثر
به قول معروف چون که 100 آمد 90 هم پیش ماست!
خوب برادر بازی 4 سال پیش اومده، یعنی شما یبار هم نخواستی این بازی رو بازی کنی. این بازی که قرار نبوده برای PC بیاد و معلوم هم که نیست بیاد یا نه. بهت پیشنهاد می‌کنم بازیش کنی چون بدچیزی رو از دست می‌دی. گرافیکش برای X360 خوبه اما برای PS3 ضعیفه. درکل امیدوارم برای PC هم بیاد تا شما هم تجربه اش کنید، ولی یه نیم نگاهی به نسخه کنسولی جهت تنوع هم داشته باشید بد نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or