شایعه read dead redemption در راه pc

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
red dead redemption در راه pc

عنوان red dead redemption عنوانیست که در سال 2010 برای دو کنسول نسل هفتمی عرضه شد
در حالی که شایعات بسیاری وجود داشت اما این بازی عرضه نشد.
حالا بعد از گذشت 4 سال ،کاربر neogaf در صفحه windows compability center بازی red dead redemption را در حالی یافت که برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 لیست شده است.
احتمالا با توجه به جذب نیرو در استودیوی لیدز ،این عنوان در این استودیو تهیه و پورت خواهد شد
شما میتوانید صفحه مورد نظر را از اینجا تماشا کنید.http://www.microsoft.com/en-us/wind...redemption&Type=Software&tempOsid=Windows 8.1
همچنین برای اطلاع از شرایط مایکروسافت برای عرضه در صفحه windows compatibility center میتوانید به اینجا مراجعه کنید
Partners - Windows Compatibility Center
در گذشته راک استار عنوان red dead revolver را بعد از 8 سال از عرضه نسخه اصلی بر روی ps3 عرضه کرد
rdr-635x414.png

Red Dead Redemption for PC Spotted on Windows 8.1 Compatibility Site
Red Dead Redemption for PC Spotted on Windows 8.1 Compatibility Site | N4G

آخرین ویرایش:
عنوان read dead redemption عنوانیست که در سال 2010 برای دو کنسول نسل هفتمی عرضه شد
در حالی که شایعات بسیاری وجود داشت اما این بازی عرضه نشد.
حالا بعد از گذشت 4 سال ،کاربر neogaf در صفحه windows compability center بازی red dead redemption را در حالی یافت که برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 لیست شده است.
احتمالا با توجه به جذب نیرو در استودیوی لید%k
چرا نصفص خبر ؟ :-/

ای راک استار !:d از rd واسه انتشار gta v رو pc برنامه داشت ! الان gta v هم انشاالله بعد 3 4 سال واسه pc میاد !:))

ایول راک استار.بالاخره سکوت رو شکست.خیلی خبر خوبی بود:-*

من چند ماهه منتظر gta v هستم اونو بده اين پيشکشش مرديم انتظار که ... اه ...

I want to believe...
این که چجوری اسم بازی رفته تو Windows Compatibility Center رو نمیدونم ولی یه اشتباه ساده به نظر میاد.
اسمش هم درست نوشته نشده (Rdr به جای RDR)

امیدوارم اینبار دیگه حقیقت داشته باشه من قبلا این بازیو 3 بار رو XBOX و 2 بار هم رو PS3 رفتم اگه برای PC هم بدن احتمالا 4 بار دیگه هم تموم می کنم ;;)

روی ایکس باکس بازی رو نابود کردم ولی روی pc یک حال دیگه ای داره پس به شدت ازش استقبال میشه حتی بیشتر از gtav
ولی نمیدونم چرا یک حسی میگه 150 درصد خبرش دروغه به هر حال تا e3

بنظرم الکیه و یک اشتباه بوده :دی
اگه یادتون باشه چند وقت پیش هم لوگوی مایکروسافت ویندوز رو توی پلتفورمای بازی توی سایت راکستار پیدا کردن و گذاشتن که خود راکستار بعد چند روز اومد گفت اشتباه رخ داده و قرار نیست واسه PC بیاد!
اگه چیزی بخواد برای PC بیاد اون GTA V ـه که میاد :دی

صحت این قضیه هم دو سه روز دیگه مشخص میشه!

این خبر جای اینکه منو خوشحال کنه بیشتر میترسونه! یعنی راک استار میخواد همین قدرم برای GTA V لفتش بده؟؟:-s

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or