RE5: سقوط آمبرلا

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
reumbrellacorpbgbyryglorejf9.jpg

سلام
کمپانی شیطانی آمبرلا که به عنوان یکی از اساسی‌ترین مشخصه‌های سری رزیدنت اویل محسوب می‌شود، کماکان نقش مهمی در داستان‌های بعدی زریدنت اویل نیز ایفا می‌کند. این خبری است که در ماه‌های اخیر نیز بسیار شنیده‌ایم.

حتی در پایان بازی Resident Evil 4 نیز میشد فهمید که در آینده باز هم شرکت آمبرلا در داستان بازی حضور خواهد داشت، هر چند که در حاشیه باشد.

بهرحال امروز وبسایت TGR، خبر‌های جدیدی از کپکام دریافت کرده است که نظریه‌های قبلی را رد می‌کند.

Chris Kramer، کارگردان ارشد کپکام گفت که از این به بعد کمپانی آمبرلا هیچ نقش اساسی و محوری در بازی‌های رزیدنت اویل نخواهد داشت. وی گفت از این پس تمرکز داستان بر روی شرکتی خواهد بود که یکی از رقیبان آمبرلا محسوب می‌شود و نام آن " شرکت داروسازی Tricell" می‌باشد.

قبلا نیز اشاراتی به این موضوع شده بود ولی تابحال چیزی تایید نشده بود. در پایان Resident Evil: Degeneration دیدیم که شرکت Tricell به جمع‌آوری باقیمانده‌های G- Virus مشغول بود.

Kramer خیلی سربسته حرف میزد و دقیقا توضیح نداد که این شرکت چه نقشی در داستان‌های آینده این بازی خواهد داشت. شاید در آینده باید منتظر معرفی شخصیت‌های جدید باشیم.

در ادامه گفتگوی Kramer با TGR مشخص شد که مراحل تکمیلی Resi5 بخوبی در حال انجام است و این بازی در موعد مقرر، یعنی 13 مارس عرضه خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
در پایان بازی Resident Evil: Degeneration دیدیم که شرکت Tricell به جمع‌آوری باقیمانده‌های G- Virus مشغول بود.
بازی یا انیمیشن؟
اگه منبع رو هم میزاشتی عالی میشد.
ممنون.

سلام.
ممنونم مهدی بخاطر اخبار. یعنی این شرکت دارو سازی رقیب آمبرلا هستش؟ چه چیزایی. یعنی این همه آدم میکار هستن که میخوان از آدما زامبی بسازن؟ نکنه فردا بزنه و توی ایران هم یکی ازین شرکتا بیادش. یاد صحنه ی اول اویل 3 افتادم.:( .... خدا کنه داستان این شماره به قشنگی داستان قسمت سومش باشه. خیلی وقته بازی به قوی اویل 3 ندیدم.

این بابا یا خودش رو گرفته یا ما رو ! امبرلا سهامش خیلی وقته سقوط کرد و خیلی وقته که ترکیده. فقط یه خورده لاشه و ات و اشغال :biggrin1: ازش مونده . در نسخه Umbrella Chronicles این موضوع کاملا مشخص می شه . توی دمویی که در TGS 08 هم عرضه شد . یه جا کریس یه خاکی رو از روی یه تیکه از همین اشغالاش :biggrin1: می زنه کنار و ارم امبرلا نمایان می شه . پس مشخصه که دیگه امبرلایی وجود نداره .

بابت خبر ممنون

خدا کنه داستان این شماره به قشنگی داستان قسمت سومش باشه. خیلی وقته بازی به قوی اویل 3 ندیدم.

اتفاقا دوست من شماره 3 بازی در مقابل شماره های 1و2 حرفی برای گفتن نداشت و بیشترین ضربه رو هم از همین داستان خورد. قویترین اویلی که تا به حال ساخته شده اولی شماره 1 هستش. حتی با ریمیک روی گیم کیوب باز هم فوق العاده درخشید.

سلام.
اتفاقا دوست من شماره 3 بازی در مقابل شماره های 1و2 حرفی برای گفتن نداشت و بیشترین ضربه رو هم از همین داستان خورد.قویترین اویلی که تا به حال ساخته شده اولی شماره 1 هستش. حتی با ریمیک روی گیم کیوب باز هم فوق العاده درخشید.
... :eek::eek::eek::eek::eek::eek: چی؟ واقعا لازم هست که اینطور فکر کرد؟ من که اصلا اینجور فکر نمیکنم. شما تنها چیزی که لازم هست نگاه کنید این هستش که جای دور هم نریم... توی همین سایت ببینید بچه ها از کدوم اویل بیشتر از همه خاطره دارن؟ فکر کنم همین کافی باشه. من رو داری ترغیب میکنی که یه پرونده از تمام این سری بازیهای اویل بنویسم و رکورد فروش هر کدوم رو هم مورد بررسی قرار بدم (الکی... من اگه اینقدر زبانم خوب بودش الان اینجا نبودم:cheesygri) ولی در هر صورت فکر کنم دارید اشتباه میکنید ولی خوشحال میشم اگه بتونید حرفتون رو ثابت کنید چونکه من یکی فکر میکنم بهترین قسمت همین RE3 هستش.

شما تنها چیزی که لازم هست نگاه کنید این هستش که جای دور هم نریم... توی همین سایت ببینید بچه ها از کدوم اویل بیشتر از همه خاطره دارن؟
بله صحیح می فرمایین شما. اما فقط شما رده سنی این سایت هم در نظر بگیرین. ;) 80% اعضای این سایت 14-13 ساله هستن پس این اشخاص اولین اویلی که بازی کردن همون شماره 3 بوده و آدم هم اول هر چی بازی کنه همون چششو میگیره و دیگه خیلی سخت می ره دنبال سری های قبل. ما هم راه دور نریم چند تا از پیش کسواتای سایت و اویل بیان و اونا هم نظر بدن. ;)

مسئله طرفدار و خاطره بحثی هستش واقعا بی انتها... .
من با فردین عزیز در مورد سن کاربران موافقم و ضمنا در کل تعداد زیاد طرفدارن, دلیل بر برتری یک عنوان نیست هرچند خودش بزرگی اونو میرسونه.
در مورد سری RE باید بگم که اتفاقا من هم با نسخ یک و دو خاطره دارم و بعد از اونها نسخه سوم رو قرار میدم. دلیلش هم سن بالای من و جای پدر دوستان بودن نیست!:biggrin1: بلکه نظر شخصیه. اما اینکه من بخاطر نظر شخصیم بیام و حرف درست و حقیقت دوستان رو رد کنم, کار درستی نیست هرچند از نظر شخصی کاملا محق هستید:
من یکی فکر میکنم بهترین قسمت همین RE3 هستش.
ولی در کل جدای از نظر شخصی دیگران که همیشه محترم بوده و خواهد بود و دنبال کردنش به بحث‌های نه چندان جالب ختم میشه, حقیقت تا حدود زیادی همینی هستش که فردین عزیز اشاره کرد... .

آخرین ویرایش:
من میگم RE 1,2 هیچی به 1و2 این بازی نمیرسه بعدی هاش چرت شده این آخری که دیگه حالم رو داره بهم میزنه RE 5 رو میگم واقعا چی فکر میکنن بازی رو به بازی چرت تبدیل میکنن واقعا فکر کردن الان دیگه تههههه بازی RE رو ساختن با این نوع آوری های چرتشون بازی که کلا روز شده
ترس دیگه معنی نمیده فقد بازی سریع شده همین یه بارکی برن FPS بسازن خیال خودشون و ما رو راحت کنن دیگه این ننگ رو در کارنامه بازی های RE وارد نکنن

بله صحیح می فرمایین شما. اما فقط شما رده سنی این سایت هم در نظر بگیرین. ;) 80% اعضای این سایت 14-13 ساله هستن پس این اشخاص اولین اویلی که بازی کردن همون شماره 3 بوده و آدم هم اول هر چی بازی کنه همون چششو میگیره و دیگه خیلی سخت می ره دنبال سری های قبل. ما هم راه دور نریم چند تا از پیش کسواتای سایت و اویل بیان و اونا هم نظر بدن. ;)

دقيقاً فردين جان... تاييد ميشه!!!

من هنوز خاطره و لذتی که اون زمان بردم (RE1 / RE2) از اين بازی رو يادم نميره.... يادش بخير...

به خدا منظور ندارم که پيشکسوت هستم ( اصلاً ) ولی خوب با توجه به سنم اکثراً همه رو داشتم

حرفت کاملاً صحیحه آقا فردین اصلاً اویل یک رو با باقی نمیشه مقایسه کرد ولی این دلیل بر متوسط بودن 3 یا هر شماره ی دیگه ای نیست ومطمئنم که شما هم منظورت همین بوده...من الآن 25 ساله هستم و اویل یک رو حدود 8 یا 9 سال پیش روی پی سی بازی کردم و خاطرات بسیار خوبی ازش دارم البته اویل دو هم وقتی اومد که واقعاً همه رو نابود کرد چون اون موقع بازی هایی که روی دو دیسک عرضه می شدند خیلی کم بودن ومهمتر اینکه دو دیسک اویل 2 مکمل هم دیگه بودند نه دنباله ی هم دیگه...خیلی لذت بردم و البته با اویل 3 وMercenaries هم خاطرات بسیاری دارم ولی به نظر من هم همون اویل یک واقعاً یکه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or