RE 3: Nemesis بر روی PSN و RE5 دریافت جایزه

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-5-begins-header-logo.jpg

درود.

سری بازیهای افسانه ای شرکت capcom یعنی Resident Evil از سری بازیهایی میباشد که طرفداران بی شماری را دارد و یکی از جالب ترین قسمتهای این بازی یعنی RE 3: Nemesis طبق خبر امده بر روی US PSN قرار گرفت حجم بازی 366 mb میباشد و قیمت ان 5.99 $ است با این تفاصیل یک بار دیگر طرفداران این بازی میتوانند لذت دوباره ای را از این بازی ببرند .

و در دیگر خبر هم سری جدید بازیه Resident Evil 5 در ژاپن برای جوایز Playstation مفتخر به دریافت جایزه gold شد . و به همراه RE5 بازیهایی که این جایزه را دریافت کرده اند عبارتند از
Yakuza 3 و Dissidia Final Fantasy میباشند .

source
source 2

ایول!!

حالا علی این ریجن لاکش در صورت وقوع مخصوص چه منطقه ای میشه؟

پ.ن: من که J/Asia هستم!!
ماکان جان ، مربوط میشه به قسمت جهان خوار ، آمریکا معدوم .
برای آسیا و اروپا معمولا دیرتر میاد . همونطور که فعلا برای این منطقه ها اشاره ای نشده .
ولی خیلی خبر خوبی بود . نمسیس رو دوباره ببینیم . عالیه .
بازی های PS1 ریجن فیری هستن برید دانلود کنید حالش رو ببرید :biggrin1:
به به . حاج آقا از کی تا حالا ریجن فری شدن ؟
نه جدی کیوان تا اونجایی که یادم هست من یه Crash خریدم بعد دیدم نمیشه باهاش بازی کرد .

آخرین ویرایش:
بازی های PS1 ریجن فیری هستن برید دانلود کنید حالش رو ببرید :دی

به به . حاج آقا از کی تا حالا ریجن فری شدن ؟

من MGS1 و 2 تا Medal of Honor رو از PSN آمریکا خریدم و دارم بازی میکنم حاج خانوم :دی

آخرین ویرایش:
بازی های PS1 ریجن فیری هستن برید دانلود کنید حالش رو ببرید :دی

من MGS1 و 2 تا Medal of Honor رو از PSN آمریکا خریدم و دارم بازی میکنم حاج خانوم :دی

کیوان جان دستت درد نکنه من داشتم گریم میگرفت میرم میگیرم میشینم بازی میکنم ممنون .:biggrin1::love::smile:

اقا این بازی باز سازی شده یا همان گرافییک ps1 هست اگر بازسازی شده باشد که واقعا عالی هست یادش بخیر که موقعی بازیش می کردم باهاش خاطراتی دارم من

اقا این بازی باز سازی شده یا همان گرافییک ps1 هست اگر بازسازی شده باشد که واقعا عالی هست یادش بخیر که موقعی بازیش می کردم باهاش خاطراتی دارم من
نه بابا ! بازسازی شده بود که خبرش مثل بمب اتم صدا میکرد.:biggrin1: همون PS1 است.

آرش مثل اینکه کیوان راست میگه!!

من خودمم MGS و FFVII و FFVIII رو دارم میزنم که اصلا با ریجن کنسولم یکی نیست!!:biggrin1:

اصلا یه سوال دیگه! کسی اینجا هست یه سری بازی PS رو PSN بفروشه؟

آرش مثل اینکه کیوان راست میگه!!

من خودمم MGS و FFVII و FFVIII رو دارم میزنم که اصلا با ریجن کنسولم یکی نیست!!:biggrin1:

اصلا یه سوال دیگه! کسی اینجا هست یه سری بازی PS رو PSN بفروشه؟

ps چیش رو میخوای ماکان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or