Rayman Origins - PC

l2qly9tjbpu1egb8rd3.jpg

بلاخره ubisoft امروز خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان فوق العاده محبوب رو داد. نسخه ی کنسولی rayman origins سال گذشته منتشر شد و نظر مثبت منتقدین رو به همراه داشت. تاریخ عرضه ی نسخه PC ماه مارچ مشخص شده .

سیستم پیشنهادی مشخص شده :

Minimum configuration
OS: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 / Windows® 7 SP1
Processor: Intel Pentium IV 3.00 Ghz or AMD Athlon64 3000+ @ 1.8 Ghz
Memory: 1 GB Windows XP / 1.5 GB Windows Vista – Windows 7
Graphics: 128 MB DirectX®9 / Radeon X600XT or GeForce 6800GT
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Sound: DirectX 9.0-compliant sound card
Recommended configuration
OS: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 / Windows® 7 SP1
Processor: Intel Core2Duo E4400 @ 2.00 Ghz or AMD Athlon64X2 3800+ @ 2.00Ghz
Memory: 2 GB Windows XP / Vista / Windows 7
Graphics: 256 MB DirectX®9 / Radeon HD 2600XT or GeForce 8600GT
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Sound: DirectX 9.0-compliant sound card

بفرما
درضمن یه سوال داشتم بازی رو نمیشه با دسته ی معمولی انجام داد ؟ فقط با دسته Xbox میشه این کارو کرد ؟

ممنون
چرا میشه. من خودم با دسته logitech بازی میکنم. فوقش اگر هم نشد, با نرم افزار xPadder دکمه های کیبورد رو روی هر گیم پدی که میخوای پیاده میکنی و ...

ممنون
چرا میشه. من خودم با دسته logitech بازی میکنم. فوقش اگر هم نشد, با نرم افزار xPadder دکمه های کیبورد رو روی هر گیم پدی که میخوای پیاده میکنی و ...
میشه لینکش رو بدید
من فقط می خواستم تستش کنم به خاطر همین از یه دسته استفاده کردم بعدم هر کاری کردم کار نکرد حالا اینو اگه لینکش رو دارید بی زحمت بدید با کیبورد زیاد حال نمیده تا بعد برم یه چند تا دسته دیگه جور کنم

میشه لینکش رو بدید
من فقط می خواستم تستش کنم به خاطر همین از یه دسته استفاده کردم بعدم هر کاری کردم کار نکرد حالا اینو اگه لینکش رو دارید بی زحمت بدید با کیبورد زیاد حال نمیده تا بعد برم یه چند تا دسته دیگه جور کنم

آره این بازی با دسته خیلی بهتره
بفرما

[/COLOR]
میشه لینکش رو بدید

شاید به این خاطر کار نکرده که شما در تنظیمات بازی، دسته رو معرفی نکردی ؟

ریمن 2؟ اینم عکسای لیک شده ی بازی.

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD]

بار دیگر ریمن باز می گردد اما اینبار نه همراه خرگوشهای ناقلا و بعنوان شخصیت فرعی, بلکه به مانند گذشته و مشابه اولین بازی ریمن, شاهد بازگشتی شکوهمند از این شخصیت دوست داشتنی هستیم.

یک بازی پلتفرمر دوبعدی ناب که حتی شاید بهتر از شماره ی دوم و سوم این سری که بصورت سه بعدی بودند, موفق از آب در آمده. گرافیکی هنری و زیبا که به جرأت میتوان گفت یکی از بهترین گرافیکها رو میون تمامی بازیهای دوبعدی داره. انیمیشن و حرکتهای بسیار نرم و زیبای شخصیتها و تصاویر پسزمینه ی متحرک با رنگهای شاد و متنوع, یک بازی کارتونی زیبا را به تصویر کشیده اند.

در عین حال که با یکی از طولانیترین بازیهای پلتفرمر دوبعدی روبرو هستیم, شاید با یکی از سخت ترین آنها هم دست به گریبان باشیم; مخصوصا وقتی که قصد داشته باشیم تا تمامی صورتکهای خندانِ صورتی را جمع آوری و در ادامه, مرحله های تعقیبِ صندوقچه را به کمک این صورتکها, آزاد کنیم. ناگفته نماند که مراحل صندوقچه جزو سخت ترین مراحل بازیست که برای عبور از آنها امکان باخت چندین و چند باره بسیار زیاد است گرچه برای به اتمام رسانیدن داستان بازی, نیازی به کامل کردن آنها نیست.

گیم پلی بازی از یک سکوبازی دوبعدی بسیار سریع به علاوه ی قابلیتهای مختلفی که ریمن در طول بازی بدست می آورد, تشکیل شده. قابلیت هایی مانند پرواز هلیکوپتری, مشت دور برد و حتی جدیدترین آنها یعنی بالا رفتن از دیوار راست! بعد از عبور از هر چند مرحله, باید با یک غول بزرگ و عجیب و غریب دست و پنجه نرم کنید که به مقدار بسیار زیادی بر هیجان بازی می افزاید گرچه در بسیاری از موارد طرز شکست دادن آنها مشابه می باشد. و در نهایت باید به قسمت پشه سواری اشاره کنم که یکی از جذاب ترین مراحل بازیست گرچه اگر مراحلی مانند هزارپا سواری و ملخ سواری هم داشتیم, شاهد تنوع بیشتری در طول بازی می بودیم.

موسیقی بازی نیز جزو بهترین قسمت های بازیست که وجود چندین و چند ترانه ی بسیار زیبا در طول مراحل مختلف, بر جذابیت بازی افزوده اند. تنوع مراحل با اینکه خیلی خوب است ولی بعضی مواقع شاهد مراحل کم و بیش مشابه در طول بازی هستیم که میتوانست نباشد. در هر صورت این تجربه ی دوست داشتنی و شیرین چیزی نیست که براحتی بتوان از آن گذشت.

گرافیک: 9.5
صدا و موسیقی: 9
گیم پلی: 9
داستان: 7.5
==================
امتیاز کل: 9

نکته: در صورت شکستن تمامی صندوقچه ها, یک مرحله ی قبرستون مانندِ کم و بیش سخت, باز میشه که یه غول هم داره:

پس ارزششو داره تمام صندوقچه هارو باز کنم.من الان 8 تا رو باز کردم.دو تا مونده. یکی از بهترین قسمت های بازی همین دنبال صندوقچه دویدنه به نظرم.

من که بازی رو تموم کردم دارم از اول مرحله ها رو یکی یکی میرم و تا حالا تمام مدال هاشو به همراه اون صورتی های گرفتم 9 تا از اون صندوق ها رو هم باز کردم مونده یه چند تا دیگه از اون صورتی ها رو برم تا هم شخصیت جدید Rayman و هم اون صندوق چه آخری برام بازه بشه
واقعا باید بگم که بهترین بازی عمرم بوده تا الان واقعا که هیچ وقت ازش خسته نمی شم

اقا من تو مایستیکال پیکه ، مرحله اولش هستم ، اونجا که قدرت راه رفتن رو دیوار رو میگیره ، بعد با اون 4 تا میره بالا میخواد برقصه ، اون 4 تا غیب میشن دیگه ریمن هیچ حرکتی نمیکنه ، مشکل از بازی هست ؟

پ.ن : موزیکش خداست !!

اقا من تو مایستیکال پیکه ، مرحله اولش هستم ، اونجا که قدرت راه رفتن رو دیوار رو میگیره ، بعد با اون 4 تا میره بالا میخواد برقصه ، اون 4 تا غیب میشن دیگه ریمن هیچ حرکتی نمیکنه ، مشکل از بازی هست ؟
!!

اونجا من هم چند بار گیر کردم ولی کرک رو عوض کردم درست شد (چند پست بری عقب, درخواست کرک رو تو یکی از پستها میبینی که بعدش یکی از دوستان آپلود کرد برام که چند پست بعدش هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or